Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

kendime uygun benim gibi birini aramamın nesi yanlış ben anlayamadım açıkçası ? ipsiz sapsız birine şans verin demiyorum ama insanları kategorize etmeyin diyorsunuz. sizin bu dediğiniz ipsiz sapsız da zaten bir kategorizasyon oluyor ?

Hanımefendi bırakın başka kadınların tercihlerine üzülmeyi. Hayat çok kısa ve yarına çıkıp çıkmayacağımız bile belli değil. Bazı kadınlar bu şekilde mutlu eşleriyle. Benim mesleğim olmasaydı ben de istemezdim yorucu işlerde çalışmayı ama neyseki yorucu olmayan güzel bir mesleğim var. Yani siz hayat arkadaşı bulma olayını toplumsal bir konu haline getiriyorsunuz.

Dogum izni toplamda 16 haftadir, genelde 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum.sonrasi icindir. Ama kisi son 3 haftaya kadar calisip 5 haftasını doğum sonrasina aktarabilir. Ucretsiz izin de firmadan firmaya degisebilir. Ben devletteyim.bizde 24 aya kadar ücretsiz alınabiliyor ve ileride cocugum olursa bu hakkimi kullanmak isterim. Maddi acidan esime de bagli olabilirim bu surecte sonucta cocugumu kendim yetistirmemin de bir bedeli var. Es olmak da budur, iyi gunde kotu günde. Ki bir evlat yetiştirmek bence zor zanaat.
Ben size uymayan biriyle evlenin demedim ki, sert cizgiler cekmeyin esnek olun dedim. Kriter dediginiz sey sizin koydugunuz sınırlar, onları esnetmek sizin elinizde :)

Sizin konu kapanır.
Sizde ban alırsınız.
Çok sivri yazıyorsunuz.
Hayat siyah ve beyaz değildir. Gri alanlar vardır.

Yaşayınca görürsünüz.
doğruları ve gerçekleri yazdığım için neden ban alayım ? :) hiçbir kriterim yok deseydim aferin mi diyecektiniz anlamadım ben sizi ? sokaktan geçenle evlenemeyiz maalesef

O tanımı siz yaptınız ben de onun üzerinden yorum.yaptim ipsiz sapsiz biriyle mi olayim.dediniz ben de oyle biriyle olmayin ama cok da sınırlandırmayin dedim.

Reactions: 000
Ben çalışıyorum yıllardır.
Ama kadınları kategorize etmeyi sevmem..

Ileride çocuğum olup 6 ay ücretsiz izin alirsam da eşime bağımlı olmuş olmam. Çocuğu bekar evimden getirmedim sonuçta..

yarına çıkmayacağımız belli değil diye hayattan hiçbir beklentimiz olmasın mı yani ? benim için çok normal olan istelerim neden çok çok imkansız uçuk şeylermiş gibi gösterilyor bunu anlamadım

sert çizgileirim yok zaten bunu nereden çıkardınız ? tek isteğim bana uygun biri

doğruları ve gerçekleri yazdığım için neden ban alayım ? :) hiçbir kriterim yok deseydim aferin mi diyecektiniz anlamadım ben sizi ? sokaktan geçenle evlenemeyiz maalesef
Kimse size sokaktan evlenin demedi.
Üsluptan dolayı da ban var.
Öyle cezalarım olmuştur. Oradan biliyorum..

Ben yarına çıkmyacağımız belli değil derken konuyla alakasız bir durumu kafanıza boşuna takıp kendinizi üzmeyin diye dedim ama çok farklı anlıyorsunuz her şeyi. Neyse ben daha fazla bir şey demeyeceğim anlaşılan o ki siz beklentiniz bekleyeceksiniz.

Siz cok cabalamissiniz ve karsiniza da sizin gibi bulunduğu konuma gelebilmek icin emek harcamış, kendini yetiştirmiş biri çıksın istiyorsunuz bu elbette normal bir sey ama cok detaylara takılıyorsunuz. Inanin çoğu erkek bu kadar kafa yormaz.
Okur, çalışır, gezer tozar, eglenir, begendigi kizla evlenir ve hayatına devam eder.
Bu kadar kasmaya gerek yok.
Umarım aradığınızı bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…