Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Yok çok seçeneğimiz vardı, aradan en uygun olanı seçtik işte. Boyunu posunu kriter olarak koymayınca önümüze geleni almış olmuyoruz. Sizin kriterleriniz genelgeçer değil.

Valla evlenmek isteyen, bunun için düzenli aralıklarla fikir almak için konu açan sizsiniz. Biz de diyoruz ki kriterleriniz bu kadar keskin olursa yalnız kalma olasılığınız yüksek. Yalnız kalayım kriterlerime uygun birini bulamazsam, daha iyi yalnızlık diyorsunuz. Sonra bir konu daha açıyorsunuz birini bulmakla ilgili.
Bilemiyorum altan

ben de asla uçuk şeyler istediğimi düşünmüyorum. ne deseydim ipsiz sapsız serseri mi istiyorum deseydim :) tabi ki işinde gücünde çalışkan birini istiyorum. fiziksel anlamda kendime uygun birini istememin neresi uçuk onu da anlamadım. bence koca bulamayacaklar diye ilk karşılarına çıkanla evlenen kadınların düşüncesi bunlar. ve genelde kendi ayakları üzerinde duramadıkları için bir erkeğe bağımlı oluyor böyle arkadaşlarımız keşke öyle olmasa tabi.

bu kadar kriter dediğiniz nedir tam olarak ? her konuda kendime uygunluktan bahsediyorum kriter bile değil bu olması gereken. ne deseydim işsiz güçsüz okuma yazma bilemeyen biriyle mi evlenmek istiyorum deseydim anlayamadım ? ben kendi hayatım için bu kadar çaba gösterdiysem evleneceğim kişininde kendi ayakları üzerinde durması için çaba göstermiş olması gerekir.

İnternetten hangi platformdan tanıştınız peki ?

Instagram üzerinden. Gittiğiim tatil yerinde yazlığı vardı yazları sürekli orada yani. Bende ilk defa gitmiştim internette sadece 3-5 cümle konuşup buluşmuştuk. ( arkadaşlarımla kavga etmiştim sinirliydim o şekilde bir denk geldi o an içimi dökecek biri gerekiyordu tamamen stres atmak amaçlı hayatımın aşkını bulacağımı nereden bileyim :)

Işte dusuk ihtimal olsa da imkansiz degil. Ayrica simdi erkekler çalışan kadin istiyor ama evde hic bir ise ortak olmak istemiyorlar. Hem temizlik yemek vs yapılsın herşey emre amade olsun, hem çocuk dogursun ama formu bozulmasın, cocuklara baksin aman erkeğin keyfi kaçmasın, ayni zamanda maddi anlamda da kadın destek olsun. Yani ulkemizdeki eğitimli erkeklerin de kriterleri bunlar. Bir de madalyona bu tarafından bakin derim.

ama verdiğiniz fikirler mantklı değil işte kendime uygun biri olmalı diyorum karşı çıkıyorsunuz buna. kendime uygun olmayan biriyle mi olayım , öyle biriyle ne kadar mutlu olabilirim bu sorgulanır .

Her evde oturan eğitimsiz kadın değil yalnız.
Çocuğunu büyütmek zorunda kalanlar var.
Özel sektörde doğum izni çocuk 3 aylıkken biter.
Herkesin annesi veya kayınvalidesi yardıma koşmaz.
3 aylık bebeği kime bırakacaksın.?
Çok keskin çizgileriniz var.

Kategorileştirmeyin insanları.

ne çevremdeki arkadaşlarım ne de ailemde böyle birşey hiç olmadı. erkekler gayet eşlerine son derece yardımcı oluyorlar. yardımcı olmak değil hatta bunu kendi sorumulukları gördükleri için "yardım etmek" kelimesi bile ters geliyor onlara. belki sizin çevrenizdekiler o şekildedir. benim çevremde öyle düşünen erkek yok tanıdığım kadınların eşlerinde. ihtimal düşük olabilir ben de onlar için üşük ihtimalim ama varım :)

Bu işler nasip. Ama çok eleştiren bir tipseniz zor olur. Ben 8 senelik kankamla 2 hafta sonra Evleniyorum. Nasip arkadaş ortamında tanıştık kanka olduk ilerledi.

3 ay değil 4 ay ücretli 8 ay da ücretsiz olmak üzere toplam 1 yıl izin kullnabiliyor çalışan anneler. işyerimdeki bir çok arkadaşım bu şekilde yaptı.sonrasında bakıcı bularak işlerine devam ettiler. herşeyin bir çözümü var. tek çözüm işi bırakıp erkeğin parasına muhtaç olmak değil

Sizin konu kapanır.
Sizde ban alırsınız.
Çok sivri yazıyorsunuz.
Hayat siyah ve beyaz değildir. Gri alanlar vardır.

Yaşayınca görürsünüz.

ama verdiğiniz fikirler mantklı değil işte kendime uygun biri olmalı diyorum karşı çıkıyorsunuz buna. kendime uygun olmayan biriyle mi olayım , öyle biriyle ne kadar mutlu olabilirim bu sorgulanır .

Size dedik ki sosyalleşin, para harcayamam o kadar, bir de yorulurum dediniz. Kurs dedik ay çok okudum ben daha eğitim istemem dediniz. 1.80 olmaz 1.75 olur aklınıza yatan birini sırf boy yüzünden elemeyin bir tanıyın dedik aynı yatağa girecem olmaz öyle dediniz. Bunların sonucunda mantıksız biz olduk siz dengeli ve mantıklı insan

O kadar da şey yapmasaydin kız fikir veriyor insanlar sonucta.

8.aylıkken ayrılınca 1 ay gitti. Doğumdan sonra bebek 3 aylık olunca ücretli izin biter. Ücretsiz izni her yer vermez..mesela bizim şirket vermiyor. İşveren inisiyatifindedir ücretsiz izin. Her yer ücretsiz izin vermez.
Benimki örnekti.. bunun hastalığı olur birşey olur.
Her zaman kesin çizgiler olmaz hayatta.

Yaşarsanız anlarsınız. Şu an yaşamadınız göremiyorsunuz.

Başka kadınların evde oturmaları sizi niye rahatsız ediyor ki? İsteyen çalışır isteyen ihtiyacı yoktur çalışmaz. Önemli olan mutlu olmak değil mi

diyelim kriterlerime uymayan biriyle evlendim. onun çocuklarımın babası olacağını nereden biliyoruz ? o da beni bırakıp gidecek ya da kötü şeyler yaşatacak belki. kesin yargıya varmadım bugüne kadar çıkmadı dedim yaşadığımı söyledim. bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmez tabiki. denklikten demek istediğim kendi hayatıma uyumlu anlamında kullandım. kendi hayatıma uyumsuz biri olsun diye kriterim mi olmalıydı yani ?

Iyi eğitimli uzun boylu cok caliskan bir adam ariyorsunuz.
Bakin ben de bu zamana kadar hep emek verdim gezmedim tozmadim okul kurs vs hep çabaladim ama 30uma gelmeden bir sürü hastalıgim oldu (34 yaşındayım su an).
Bir seye sahip olmak istiyorsan onu hak etmek icin cabalamalisin dusuncesiyle yaşadım ben de sizin gibi. Ama hayatin o kadar da köşeli olmadigini, biraz esnek olmak gerektigini öğrendim. Birikim konusunda da sizin gibi dusundum.hep. Ama şimdi harcıyorum çünkü benden bir tane daha yok. Kendini mutlu etmek derken, siz ailenizle yaşıyorsunuz ben tek yasiyorum ve yalnizligimla da mutlu olabiliyorum. Siz önce kendinizle.mutlu musunuz buna bakın. Herseye karsi cikan o olmaz bu değil diyen biri olarak bana çok mutlu bir insan izlenimi vermediniz (yorumlariniza bakarak diyorum elbette, sonuçta sizi tanımıyorum)
Önünüze cikan kisileri değerlendirin sans verin derken de ipsiz sapsiz birine sans verin demiyorum ama insanlari egitimine ya da isine gore kategorize etmeyin.

Başka kadınların evde oturmaları sizi niye rahatsız ediyor ki? İsteyen çalışır isteyen ihtiyacı yoktur çalışmaz. Önemli olan mutlu olmak değil mi
rahatsız etmiyor ama üzücü bence. mehmet aslantığun bir sözü var, hiç bir kadın geleceğini bir erkeğin kararına, günün birinde kafasınn karışmasına bırakmamalı diye. istiyorum ki erkekler kadınlara kötü şeyler yaşatsa da kadınlar ayakta kalabilsinler, kendi ayaklarınn üzerinde hiçkimseye muhtaç olmadan durabilsinler. ülkemiz maalesef kadın cinayetlerinde sınır tanımıyor, eğer biz güçlü olursak erkekler bunu bize yapamaz cesaret edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…