ilk once hayirli olsin sen kendin gordin onu sen kendin iyice tani sorunu yokdur insallah etrafdan her kes her soz deyer sen kendi tanidikdan sonra bos verKızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
Kızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
Bu yaşa kadar hiç evlenmemiş erkeklere ve bayanlara genelde böyle diyenler olur acaba bı sorunmu var derler..fakat iki kez evlilik yapmış boşanmış kişilerede aynı şeyi söylerler acaba sorunlumu diye...herkesin kendine göre vardır gerekçeleri ..karşınızdaki kişiyi tanıdıkça zaman içerisinde belli olur ancak bu..bastan hicbisey söylenemez böyle bir durumda
Çok saçma bir düşünce. O zaman sen de iki kere bosanmissin sende de bir problem vardır mi desin? Tanımadan bilemezsin. Herkesin karşısına doğru insan çıkmıyor.Kızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
Hangımızde sorun yokkı.Hemen tabıkı evlenme .Once bı tanı .Zaten bellı edıolarKızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
44 yaşında evlenmemişse bi sorun vardır diyen arkadaşların kadar ona da iki defa evlilik yapmış bi sorun vardır diyenler olacak. Bence etrafa kulağını kapat. Kendin tanımaya bak.
evlenip evlenmemek tamamen kısmetle alakalı ille de sorun var diye düşünmemeli benceKızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
Sizin “boşanmış olmak” başlığınız yüzünden ban yemiştim. Tabii kendimi çok doğru ifade edememiştim. Şimdi açtığınız konuya bakınca hayata karşı bir duruşunuz, kararlılığınız olmadığını görüyorum.Summer-girl katılıyorum. 40 yaşında 2 evlilik yapmış bir kadın hayatın çemberinden geçmiş olması gerekiyor. Burda siz başka insanlara yol gösterecek potansiyelde olmanız gerekirken elalemin laflarından etkilenen, arkadaşlarının sözleriyle hareket eden bir profil çiziyorsunuz. Kendinizden içinde hep 2 kere boşandığım için bana yaklaşmıyorlar diye tanımlıyorsunuz. Sizin hayatınızı başkalarının söylemleri şekillendirmez. hayatınızı sizin kendinizi nasıl konumlandırdığınız belirler. Bu beyle yeni tanışmışsınız. Sorunlu olup olmayacağını buradakilere soruyorsunuz. Bir insanın sorunlu olabileceği teşhisini koymak için beraber vakit geçirmek lazım. Eldeki tek veri 44 yaşına kadar evlenmemiş olması. Belki maddi imkanları yoktu, belki beğendiklerini ailesine onaylatamadı, belki kariyerine odaklandı ve evlenmeyi erteledi, belki unutamadığı bir aşkı var. Bir sürü sebebi olabilir. Yani hayatınız o kadar belirsiz ki bu belirsizlikte ışık arıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?