Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam anneler..hastane çıkışı setlerine baktınız mı fiyat aralığı nedir acaba benm baktıklarım genelde 10 lu ve 100 TL idi? pahalımı normal mi.ilk gebelik olduğu için acemiyim de

selam anneler..hastane çıkışı setlerine baktınız mı fiyat aralığı nedir acaba benm baktıklarım genelde 10 lu ve 100 TL idi? pahalımı normal mi.ilk gebelik olduğu için acemiyim de
bende bakıyorum internetten hastane çıkışına 5li 10lu 20 li setler var acaba 5 lilerden 3-4 tanemi almak yoksa 10lulardan 2 tanemi alsam bilemedim Allah nasip ederse bizimde ilk bebeğimiz olcak kafam karışık

bende bakıyorum internetten hastane çıkışına 5li 10lu 20 li setler var acaba 5 lilerden 3-4 tanemi almak yoksa 10lulardan 2 tanemi alsam bilemedim Allah nasip ederse bizimde ilk bebeğimiz olcak kafam karışık
size nacizhane tecrubeme dayanarak tavsiyede bulunabilirim hastane cikisi bi tane alabilirsiniz tatli oluyolar cunku.ama bi okadarda minikkisa sureli giydirebiliyosunuz oyuzden 5 li takimlarin 0-3 3-6 ayindan alabilirsiniz penye battaniyede alin bol bol cok lazim oluyo

teşekkür ederim.ben o gün hastanede çok mu lazım olur bilemedim battaniye niye çok lazım oluyo

teşekkür ederim.ben o gün hastanede çok mu lazım olur bilemedim battaniye niye çok lazım oluyo
hastane cikisi alirsiniz yaniniza bebege giydirilmesi icin kucuk bi takim.bikacda yedek alt ust sapka vs.onun disinda icine gobegi dusene kadar citcitli zibin giydirmiyosunuz zaten bu altli ustlu olanlar varya baglamali onlardan alin 5 takim falan.penye battaniyeye sariyosunuz evim icinde genelde ve col batiyo.kusuyo altina yapiyo.kiyafetleri birikene kadarda makinaya atilmiyo oyuzden ben bi 8 tane falan almistim.10 lu takimdada cikiyo 1 tane

çok teşekkür ederim .valla bilmiyorum hiçbirini ,bağlamalı olanlar demişsiniz ilk defa duyuyorum .alışverişe çıkınca bakayım bari belki görünce anlarım.henüz erken diye eşim bakmak bile istemiyor bakalım ikna edebilirsem bakarım mağazalara ...

rica ederim.yani maddi acidan zorlamasin diye yavas yavas almak.daha iyi oluyo.gondereyim resmini neyi kastettigimi anliycaksiniz

Allah razı olsun .uğraştınız benim için .çokda iyi anladım .herkesin etrafında sizin gibi bilen birileri lazım . :)çok sağolun
nedemeeek rica ederim siz sorun herzaman yardimci olurum

Arkadaşlar ben henüz 3 aylık hamileyim. Ne düşünüyorsunuz alışverişe başlamalı mıyım?

vala bebek hızla büyüdüğü için çok fazla almayın diyolar giyemezmiş..haklılarda.ben hiç 20 liye rastlamadım .içereiğine bağlı tabi am alınabilir bi tane 10 lu yada 20 li yanınada 2 tane 5 li gibi mesela canım....

Arkadaşlar ben henüz 3 aylık hamileyim. Ne düşünüyorsunuz alışverişe başlamalı mıyım?

sen bilirsin fakat erken almak insanı daha da sabırsılaştırabilir bide ne olur ne olmaz allah korusun tabi.. ben daha yeni başladım canım alışverişe meselaa

sen bilirsin fakat erken almak insanı daha da sabırsılaştırabilir bide ne olur ne olmaz allah korusun tabi.. ben daha yeni başladım canım alışverişe meselaa

Ya aslında bir yandan şöyle bir 7 ayı dolsun prematüre olmayacağı kesin olsun en azından gebeliğin çoğunu sağlıkla atlatmış olayım diye düşünüyorum. Zamanı gelince alırım diyorum mantıken bakınca da ben zaten sabırsızım ki tatlım sen nasıl dayandın bu kadar zaman :S

canım bende sabırsızın önde gidenlerindenimdir vala. kendimi şartlandırdım 7. aydan sonra başlıycam diye alışverişe ve başardımm bende anlamadım :) ha şuan kendimi durduramıyorum mesela her çarşıya çıkmamda illaki bişey alıyorum :).cumartesi de annemle geniş çaplı alışverişe çıkcaz nasipse mesela düşün :)

ama ona bişiler almak gibisi yokmuşş .o kadar güzel bir duygu kii anlatılmaz yani sende haklısın tabi :) inşlah sağlıkla giymek nasip olur bebişlerimize hayırlısıylaaa

Şimdi son paragrafa bakıp da ben nasıl sabredicem tatlım yaaaaaaa ne çok istediğimi bilemezsin kuzum. Hele bir mağaza var sadece bebek kıyafeti satan. Allahım Allahım önünden geçerken hamile değilken bile durduramıyordum kendimi içeri dalıp herşeyi seviyordum artık tanıştık sahipleriyle düşün bak offf 4 ay daha sabretçem

canım en iyisi sen her ay bir iki parça bişey al hem kendini mutlu etmiş olursun hemde beklememiş olursunnn..cinsiyeti belli olmamıştır dimi daha senin?

hanımlar kulaktan ateş ölçer konusunda bilgisi olan var mı ? hangi markaları öneriyorsunuz ?

canım en iyisi sen her ay bir iki parça bişey al hem kendini mutlu etmiş olursun hemde beklememiş olursunnn..cinsiyeti belli olmamıştır dimi daha senin?
belli tatlım prenses varmış yolda ama biliyorsun daha sonraki haftalarda da oluşabilirmiş erkeklik cinsel organları :S ama ben dün naaptım :))) mickey mouse desenli birşeyler aldım dayanamadııııım

Merhaba evet bazı şeyler zamanla alınmalı katılıyorum ama biberon u gereksiz görmeyin ben daha 6 aylik hamileyken indirimde chicco nun biberon larını görüp almıştım sonra çeşitli markalardan aylara göre cam vs .dderken eşim belki bizim çocuğumuz biberon tutmayaçak ne gerek vardı aldın dedi derken bebeğim doğduğunda yogun bakimda kaldı ve benden önce aldigim biberon lari tuttu tabi sim di +4 biberon u dayiz neyseki beni emiyor çok şükür. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…