Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam anneler..hastane çıkışı setlerine baktınız mı fiyat aralığı nedir acaba benm baktıklarım genelde 10 lu ve 100 TL idi? pahalımı normal mi.ilk gebelik olduğu için acemiyim de
aziz bebenin 10'lu hastane çıkışını 110TL ye aldık. kumaşı çok iyi. tavsiye ederim. tabi daha uygun fiyata seçenekler de mevcut

Arkadaşlar ben henüz 3 aylık hamileyim. Ne düşünüyorsunuz alışverişe başlamalı mıyım?

bence çok erken...sezonu tutturmak bile güçleşiyor..ben hala kendime gecelik bekliyorum mesela...şu an piyasada sadece kışlıklar var...yazlık sezonu için 1 ay daha beklemeliymişim... bence listeyi şimdiden yapın, nasıl olsa çok değişecek..bende öyle oldu :)

selam anneler..hastane çıkışı setlerine baktınız mı fiyat aralığı nedir acaba benm baktıklarım genelde 10 lu ve 100 TL idi? pahalımı normal mi.ilk gebelik olduğu için acemiyim de
ben ebebkten mini beden yakaladım 10 lu set 20 tl...:) tabi kendim bile inanamadım gördüğümde...malı da oldukça kaliteli çıktı :)

SEVGİLİ ANNELER BEBEK ÇEYİZİNE BU TAZR BEBEK UYKU TULUMLARI PATIK YELEK HIRKA AKLINIZA GELEBİLECEK HERŞEYI ÖRUYORUM BUNLAR SADECE BIRKAÇ PARCASI İHTİYACINIZ VARSA BIR MESAJ ATMANIZ YETERLI

merhaba bayanlar,

aşağıdakiler de bizim kızın çeyizleri. yarısı benim aldığım yarısı hediye.
bunun dışında bebek arabamız, odamız, park yatağımız, hastanede ve mevlütte dağıtılacak hediyeliklerimiz şekerlerimiz vs hazır.

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

bu arada 36 haftalık hamileyim.

jj

maşallah canım iyi almışsınız. ben bu kadar alsam annem mahveder benı heralde bu haftasonu kızıma bişey almadım dıye içim içimi yıyor zaten :) bende ne alacam bilmıyorum liste yapmam gerekecek galiba :) sen yapmışmıydın?

bu listelik bir durum değil cnm maşallah baya almış.. bebişler çabuk büyüyor şimdilik 0-3 ay ve 3-6 ay almanı tavsiye ederim bebeğin gelişimine göre kalanları doğduktan sonra alman daha doğru.. çıtçıtlı badiler al bol bol 2 adet hastane çıkışı al tam tkm oluyor onlar baya işe yarıyor.. banyo için küvet şampuan bebe yağı al.. ıslak mendil ve yeni doğan bez al 2 paket ilk aşama da bunlar işini görür..

oooooooooooo maşallah harikasınız.bebişin dolabına bayıldım.hayırlısıyla güzel,sağlıklı bir doğumla kavuşursunuz inşallah.Rabbim yardımcınız olsun.Eminim şirine de sabırsızlıkla bekliyordur.Kim dayanabilir bu gardrobaaaa harikaaa

arkadaşlar merhaba geçmişi pek okuyamadım.30.haftamdayım artık başlamam lazım hazırlıklara belki de biraz geç kaldım. :)
5-6 tane çıtçıtlı aldım kızıma bir kaç tane tulum var hastane çıkışı falan mevcut.dün de büyük kızımın bebekliklerini çıkardım oradan da var 5-6 çıtçıtlı 1-2 tane tulum 4-5 tane de patikli alt pijama.
şimdi daha alacaklarım var.tabi henüz kendime hiç birşey almadım.gecelik pijama falan almam lazım.
sizden ricam şu; ben izmirdeyim.eksiklerimi nereden tamamlamamı önerirsiniz.joker ve hello var bayraklıda.buradan alışveriş yapan var mı?aradıklarımı bulabilir miyim?başka markalar da var mı önereceğiniz?

gaziemire yeni açıldı mina baby var..orada da birçok bebek ürünü var ve de uygun..ben geceliği boyner pijamayı da dagiden aldım..ben de bulmakta oldukça güçlük çektim...tekstil ürünlerinde de ebebek oldukça güzel..izmirparkta..gerçi ben internetten verdim tüm siparişlerimi..bir de forum bornovada mothetcare...body leri oldukça güzel..

Meraba kizlar
Gogus pompasi onerileriniz var mi?
Philips avent elktrkli iyi die genel yorumlarda okudum.ama cok yavas en az 15dk suruyor diyenler de var.kac dk surmeli nasil bisey olmali Bir fikrim yok.ne onerirsiniz?

teşekkür ederim gaziemire gitmeyi düşünüyorduk zaten ama mina nerde bilmiyorum.optimumda da 2-3 bebek mağazası var.bakalım artık biraz hızlanmam lazım

teşekkür ederim gaziemire gitmeyi düşünüyorduk zaten ama mina nerde bilmiyorum.optimumda da 2-3 bebek mağazası var.bakalım artık biraz hızlanmam lazım

serbest bölgenin hemen yanında..optimumun karşısı gibi kalıyor..kendi otoparkı var..sağda kalırsanız kaçırmazsınız..halledersiniz, benim hala eksiklerim bitmedi...doktorumuz 3-4 haftaya bekliyor oysa doğumu...

ya dolabında harika olmul canım şifonyere falan gerek kalmamış hangi markanın bende daha almadım bişey bu çok kullanışlı olmuş? bide bebek çantası alan var mı? nasıl bişey alıyorsunuz? ben gezerkende kolay olsun dıye sırt cantası düşünüyorum ama ?

bebek yağı kremi ne aldınız yada daha önce kullanan var mı öneriniz? bez illa prima mı alacaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…