Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
butik bebede chicco da indirim var.bakım ürünlerini oradan alabiliriz belki.tekstil ürünlerinde de indirim var ama kaliteli mi emin olamıyorum ki

chıcconun da setleri oluyor cantasıyla ondan mı alsam dedim mustelada iyi dıyolar

bakım setini mustela aldım..çantalı set alacaktım ben de aldığım dönem stoklarda yoktu hiçbir yerde :) ayrı ayrı aldım...yağ, şampuan ve pişik önleyici krem...nemlendirici kremi özellikle almadım, çantalı alsaydım o da olacaktı...çok erken başlamayayım kimyasallara istedim..zeytinyağı da kullanırım muhteşemelen..yakıp asitini çıkarmak gerekiyormuş kullanmadan..

canım maşallah nasıl g
ÜEller, çok fazla değilmmi ben bir iki aldım ona bile herkes dedi çok şey giyilmeden küçülüyor ,ayakkabılar tam bayan /))

güle güle giysin hepsi çok güzel ama o ayakkabıların her gün farklı bir tanesini giydirsen yine de hepsini giydiremeden bebeğin büyümüş olacak.

hepinize tek tek teşekkür ederim...
ilk bebek olunca inanın herşeye heves ediyor insan. Yani şahsen ben o durumdayım.
aslında dolapta görünen tüm kıyafetler 1 ila 9 aylık arası...
0-3 aylık 5-10 adet vardır
3-6 aylık yine aynı...
ayakkabı hastalığı bizzat kendimde olduğu için, kıızımda da her kıyafetine uygun bi ayakkabı almaya çalıştım.

25haftalıkken başladım hazırlıkları yapmaya, iyi ki de o dönemlerde yapmışım şuan 2 adım yürüyecek halim yok.
ayaklarım hem şiş hemde çok ağrıyor bel ağrısından hiç bahsetmiyorum zatenn

mobilyamı Maskodan aldım, mobilyacı ismi vermek reklama girer mi bilmiyorum ama özelden isteyene yazabilirim.
yada Gama 3 kapılı bebek odası diye googledan aratırsanız firma çıkıyor :) varolan modelde biraz değişiklik yaptırdık.
müsait bir zamanım da komple odanın fotografını ekleyeceğim.

Rabbim bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
hepinize sevgiler...

Merhaba ben alisverisi toptan yapicam diye hala almadım ama netten cok begendiklerimi aliyorum butikbebe ve unnadoyu takip ediyorum ozellikle.
Bi tane disney 10lu hadtane çıkışı aldim bi tane 7li hastane çıkışı aldim 10 tane charlie banana yikanabilir bebek bezi aldim ilk gunler icin sevent generation organik bez alicam normal bezlerde kimyasal çok ve beyazlatma işlemi cok zararliymis. Bebek bakim urunlerino earth mama angel baby alicam deterjaninida organik sivi deterjan alicam yumusatici kullanmiyorum zaten bebisede kullanmicam kipanin indirimlerinden uzun kollu ve kisa kollu citcitli body aldim lcw danda indirimden body aldim buralarada gidebilirsiniz ateş ölçer beurer jft90 almayi düşünüyorum cok fonksiyonlu. Birde toptan alisverisi cankaya kemeralti tarafindan yapıcam bu cuma kismetse yerini öğrenip bilgi verebilirim baya uyguna geliyormus.
Araba ve oda konusunda henuz karar veremedim odasini caploonbaa dan arabayida chicco kraft yada casual cadillac almayi planliyorum

hay maşallah sana bende doğumdan sonra çalışmasaydım sanırım senin gibi bol bol alırdım ohh missss

Her 3 ayda bir ihtiyaçları değişecektir,herşeyi bir anda almak yerine vakti gelince almak lazım.

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz???Pişik kremi ve şampuan olarak ne tavsiye edersiniz?

Her 3 ayda bir ihtiyaçları değişecektir,herşeyi bir anda almak yerine vakti gelince almak lazım.

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz???Pişik kremi ve şampuan olarak ne tavsiye edersiniz?
Canım dalan sabun tozu var bebeklerin ciltleri Hasan çünkü birde dalin yumuşatıcı şampuan da sebamed pişik kremi hiç kullanmadım

Meraba kizlar
Gogus pompasi onerileriniz var mi?
Philips avent elktrkli iyi die genel yorumlarda okudum.ama cok yavas en az 15dk suruyor diyenler de var.kac dk surmeli nasil bisey olmali Bir fikrim yok.ne onerirsiniz?
Ben hiç gerek duymadım eğer gerekirse ALIN derim ben

Kızlar doğum için yanınıza ped olarak ne alacaksınız depend diye hasta bezleri var tavsiye eden deneyimleyen var mı? her hastane vermiyor diye biliyorum. Hazırlıklı olmak adına ne alalım??

Kızlar doğum için yanınıza ped olarak ne alacaksınız depend diye hasta bezleri var tavsiye eden deneyimleyen var mı? her hastane vermiyor diye biliyorum. Hazırlıklı olmak adına ne alalım??
Ben geneli veriyo diye duymuştum canım ama herhangi birini alabilirsin ben sezeryan oldum ilk gün kullandım sadece sonraki günler normal iki tane pedi birleştirip koydum benim için daha kullanışlıydı ama kanamanız çok olur mu olmaz mı onu bilemem tabi duruma göre Değişiyor

Bir kaç yerde dependden çok memnun kaldıklarını okudum, benim doğum yapacağım hastane ped veriyormuş ama ben yine de doğum çantası için aldım bir paket. Sitesinden adres verirsen numune 1 adet yolluyorlar. Beli yüksek kilot gibi alt kısmı kalın ped gibi, bana çok rahat gözüktü, çıkarırken kenarlardan yırtıyormuşsun. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama yakında kullanıp yorum yazarım

canım ben 33 olcam bir kaç güne senin ne zaman doğum. Numune isterim ben de bakarım bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…