- 24 Mayıs 2013
- 10
- 4
- 38
ben mustela aldım yağı...bezi de prima premium care..
chıcconun da setleri oluyor cantasıyla ondan mı alsam dedim mustelada iyi dıyolar
canım maşallah nasıl gmerhaba bayanlar,
aşağıdakiler de bizim kızın çeyizleri. yarısı benim aldığım yarısı hediye.
bunun dışında bebek arabamız, odamız, park yatağımız, hastanede ve mevlütte dağıtılacak hediyeliklerimiz şekerlerimiz vs hazır.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
bu arada 36 haftalık hamileyim.
jjEki Görüntüle 1472531 Eki Görüntüle 1472532 Eki Görüntüle 1472531 Eki Görüntüle 1472532 Eki Görüntüle 1472534 Eki Görüntüle 1472535
Merhaba ben alisverisi toptan yapicam diye hala almadım ama netten cok begendiklerimi aliyorum butikbebe ve unnadoyu takip ediyorum ozellikle.arkadaşlar merhaba geçmişi pek okuyamadım.30.haftamdayım artık başlamam lazım hazırlıklara belki de biraz geç kaldım. :)
5-6 tane çıtçıtlı aldım kızıma bir kaç tane tulum var hastane çıkışı falan mevcut.dün de büyük kızımın bebekliklerini çıkardım oradan da var 5-6 çıtçıtlı 1-2 tane tulum 4-5 tane de patikli alt pijama.
şimdi daha alacaklarım var.tabi henüz kendime hiç birşey almadım.gecelik pijama falan almam lazım.
sizden ricam şu; ben izmirdeyim.eksiklerimi nereden tamamlamamı önerirsiniz.joker ve hello var bayraklıda.buradan alışveriş yapan var mı?aradıklarımı bulabilir miyim?başka markalar da var mı önereceğiniz?
hepinize tek tek teşekkür ederim...
ilk bebek olunca inanın herşeye heves ediyor insan. Yani şahsen ben o durumdayım.
aslında dolapta görünen tüm kıyafetler 1 ila 9 aylık arası...
0-3 aylık 5-10 adet vardır
3-6 aylık yine aynı...
ayakkabı hastalığı bizzat kendimde olduğu için, kıızımda da her kıyafetine uygun bi ayakkabı almaya çalıştım.
25haftalıkken başladım hazırlıkları yapmaya, iyi ki de o dönemlerde yapmışım şuan 2 adım yürüyecek halim yok.
ayaklarım hem şiş hemde çok ağrıyor bel ağrısından hiç bahsetmiyorum zatenn
mobilyamı Maskodan aldım, mobilyacı ismi vermek reklama girer mi bilmiyorum ama özelden isteyene yazabilirim.
yada Gama 3 kapılı bebek odası diye googledan aratırsanız firma çıkıyor :) varolan modelde biraz değişiklik yaptırdık.
müsait bir zamanım da komple odanın fotografını ekleyeceğim.
Rabbim bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
hepinize sevgiler...
Canım dalan sabun tozu var bebeklerin ciltleri Hasan çünkü birde dalin yumuşatıcı şampuan da sebamed pişik kremi hiç kullanmadımHer 3 ayda bir ihtiyaçları değişecektir,herşeyi bir anda almak yerine vakti gelince almak lazım.
Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz???Pişik kremi ve şampuan olarak ne tavsiye edersiniz?
Ben hiç gerek duymadım eğer gerekirse ALIN derim benMeraba kizlar
Gogus pompasi onerileriniz var mi?
Philips avent elktrkli iyi die genel yorumlarda okudum.ama cok yavas en az 15dk suruyor diyenler de var.kac dk surmeli nasil bisey olmali Bir fikrim yok.ne onerirsiniz?
Bebek Yağı kremi kullanmadım kullanma geride duymadım Prima çok memnnunumbebek yağı kremi ne aldınız yada daha önce kullanan var mı öneriniz? bez illa prima mı alacaz ?
Ben geneli veriyo diye duymuştum canım ama herhangi birini alabilirsin ben sezeryan oldum ilk gün kullandım sadece sonraki günler normal iki tane pedi birleştirip koydum benim için daha kullanışlıydı ama kanamanız çok olur mu olmaz mı onu bilemem tabi duruma göre DeğişiyorKızlar doğum için yanınıza ped olarak ne alacaksınız depend diye hasta bezleri var tavsiye eden deneyimleyen var mı? her hastane vermiyor diye biliyorum. Hazırlıklı olmak adına ne alalım??
Bir kaç yerde dependden çok memnun kaldıklarını okudum, benim doğum yapacağım hastane ped veriyormuş ama ben yine de doğum çantası için aldım bir paket. Sitesinden adres verirsen numune 1 adet yolluyorlar. Beli yüksek kilot gibi alt kısmı kalın ped gibi, bana çok rahat gözüktü, çıkarırken kenarlardan yırtıyormuşsun. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama yakında kullanıp yorum yazarımKızlar doğum için yanınıza ped olarak ne alacaksınız depend diye hasta bezleri var tavsiye eden deneyimleyen var mı? her hastane vermiyor diye biliyorum. Hazırlıklı olmak adına ne alalım??
Bir kaç yerde dependden çok memnun kaldıklarını okudum, benim doğum yapacağım hastane ped veriyormuş ama ben yine de doğum çantası için aldım bir paket. Sitesinden adres verirsen numune 1 adet yolluyorlar. Beli yüksek kilot gibi alt kısmı kalın ped gibi, bana çok rahat gözüktü, çıkarırken kenarlardan yırtıyormuşsun. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama yakında kullanıp yorum yazarım
canım ben 33 olcam bir kaç güne senin ne zaman doğum. Numune isterim ben de bakarım bir..
az kalmış canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile :)Benim minnoş 37.haftayı bitirecek pazar günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?