hanımlar internette kundak gördüm önceden kundağa karşıydım ama bebiş elleriyle yüzüne vurup uyanıyo ondan kundak kullanmak iyi diyorlar siz ne düşünüyosunuz
link açılımıyor canım burada paylaşabilirsin sana zahmetben fazla detaycı ve planlıyımdır, o yüzden bir liste yapmıştım. blogda hepsini yazdım, umarım işinize yarar, bebeğiniz mutlu günlerde kullanır
http://ozgenette.kadinlarkulubu.com...iyac-listesi-ve-oneriler.html?q=doğum+çantası
çok yararlı bilgiler var var okudum hatta bazılarını not aldımÇok uzun ve Detaylı yazdım; hatta marka Önerileri de var blogda. ozgenette yazın Google a, blogspot uzantılı
Rica ederim çok sevindim beğenmenize.. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.. Bir sorunuz olursa elimden geldiğince yanıtlarım Hoşçakalınçok yararlı bilgiler var var okudum hatta bazılarını not aldımteşekkür ederim benim gibi acemi annelere güzel rehber
çok sağolunRica ederim çok sevindim beğenmenize.. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.. Bir sorunuz olursa elimden geldiğince yanıtlarım Hoşçakalın
Yok canım tabi ki beşik goturmeyeceksin zaten bebisleri şu tekerlekli kuvetlere yatiriyorlarla onlara her bebek yattığı için içim rahat etsin diyosan içine sermaye ben tak kullanimlik bebek bakim örtüsü var ya onlardan götüreceğim bi de üzerine istersen çarşaf götür yeter...Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Ben henüz yeni 3 aylık bir anne adayıyım. Sürekli okuyup yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Kadınlar kulübünün ve sizlerin çok faydası oluyor gerçekten. Şimdi anlamadığım ve size sormak istediğim, yazının başında bebek için hastaneye götürülecekler de bebek için beşik ve yatak takımları denilmiş. Bunlar hastane tarafından olması gerekmiyormu zaten? Kocaman beşik mi götürücez yanımızda? Yardımcı olursanız ve beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Anladım canım, çok teşekkürler verdiğin bilgi ve önerilerin için. Peki şu bebek bakım örtülerinde belli bir marka varmı tercih ettiğin? Ayrıca senin doğuma da az kalmış sanırım, Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsinYok canım tabi ki beşik goturmeyeceksin zaten bebisleri şu tekerlekli kuvetlere yatiriyorlarla onlara her bebek yattığı için içim rahat etsin diyosan içine sermaye ben tak kullanimlik bebek bakim örtüsü var ya onlardan götüreceğim bi de üzerine istersen çarşaf götür yeter...
Kızlar bebeğime kıyafet alışverişi yaptım ama yeterli olur mu diye içimde şüphe kaldı aldıklarım bunlar
11 li hastane çıkış seti
5 li hastane çıkış seti
2 adet 0-3 ay alt üst takım
1 adet 3-6 ay alt üst takım
3 adet 0-3 ay tulum
5 adet 0-1 ay kısa kollu body
3 adet 0-3 ay uzun kollu body
2 adet 0-3 ay kolsuz body
2 adet 3-6 ay kolsuz body
1 adet 6-9 ay kolsuz body
1 adet 3-6 ay pantolon body ve ceket takım
3 adet bere
3 adet çorap 4 adet önlük
2 penye battaniye
1 kadife battaniye
1 peluş battaniye
1 adet 0-6 ay uyku tulumu
1 adet 0-3, 3-6, 6-9 ay yelekler
12 adet ağız silme mendili
İlk aylar için sizce yeterli olur mu eksiklerim varsa yazın lütfen
Evet hastane çıkışlarının içinde var önlükleri almadım hediye geldi zaten. Bir de bebekler çok kusuyormuş üstünü kirlettiğinde hemen değiştirmek için elimin altında kıyafet olsun istedim çünkü hergün çamaşır makinası çalıştırmak istemiyorum 2 tulum için.bende fazla almadim hediyeler gelir o kadar abartmana gerek yok önlük almişlsin hastane çikiş paketin içinde degilmi çoğu
bende istemiyorum bebek deterjanlari seçimi önemli .bence dalin sıvı deterjani alin sadece.. ben ondan alicam. bulamadim.Evet hastane çıkışlarının içinde var önlükleri almadım hediye geldi zaten. Bir de bebekler çok kusuyormuş üstünü kirlettiğinde hemen değiştirmek için elimin altında kıyafet olsun istedim çünkü hergün çamaşır makinası çalıştırmak istemiyorum 2 tulum için.
Ben deterjan ve yumuşatıcı olarak dalin aldım. Şampuan olarak da mustela konak oluşumunu engelleyici olanlardan.Aldığınız ürünlerin dermotolojik yönüne iyi bakın sonra sıkıntı yaşamamak için.Ben biberon emzik göğüs pedi göğüs pompası beşik bebek arabası aklınıza ne gelirse bütün eksikliklerini tamamladım son aylarda rahat etmek için.Malum son aylara bırakınca ne olacağı belli olmuyor sadece bebeğin fon perdesiyle avizesi bir de bebek çikolatası kaldı almam gereken.Onları da takım alacağım internettenbende istemiyorum bebek deterjanlari seçimi önemli .bence dalin sıvı deterjani alin sadece.. ben ondan alicam. bulamadim.
bende ondan alcaktim toz etkisi kaliyormuş kiyafetlerinde bebege alerji yapıyormuş.. sıvı deterjan alin dediler onu da bulamadik.Ben deterjan ve yumuşatıcı olarak dalin aldım. Şampuan olarak da mustela konak oluşumunu engelleyici olanlardan.Aldığınız ürünlerin dermotolojik yönüne iyi bakın sonra sıkıntı yaşamamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?