- 3 Şubat 2018
- 25.921
- 111.551
- 598
- Konu Sahibi karalahana06
-
Birtek annesi olacaksa gidilebilir bence birde çok uzakta gitmeyi düşünüyor ne güzel bizde olsa onca yolu bizim için geldi diye başımızın üstünde yatırırız.
Lütfen beni yanlış anlamayın. .Gerçek iyi insan nasıl olur tanımlayabilir misiniz?valla suan bende eski konusunu acmistimhic hoslanmam asiri iyi insanlardan, cunku gercek gelmezler bana.
tanimlayamam. gorunce karar veriyorum veya konusunca. kafamda belli tip yok. asiri olan hicbiseyden hoslanmam bu konuda netim ama.Lütfen beni yanlış anlamayın. .Gerçek iyi insan nasıl olur tanımlayabilir misiniz?
İyi insanları sevmem demişsiniz ya farklı geldi bana o yüzden soruyorum?
Lohusada kalkıp eltiyi başında gezdirmicekki? Birde böyle güzel insan yük bile olmaz aşırı iyi niyetli çok tatlı biri.Burdan hissediliyo çok duyarlı çok tatlışNormal günlerde bencede sorun olmaz. Düğün evlerinde kaç kişi bir odada yatmışdık mesela. Ama lohusalikta belki fazla gelir.anne adayı zaten belirtmiş sonra gelmeleri daha uygun olur diye. Konu sahibinin eşinin ve kardeşinin arası zaten limoniymis bu aralar. Herşey üst üste fazla gelebilir
En fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
Bence daha sonra gidin. Ufak bi açıklama da yapın seni rahatsız etmemek için gelmiyorum, ikinizde iyice toparlanın o zaman geliriz diye. Bu sefer de kıskanıyo gelmiyo muhabbeti olur mu acaba diye de düşünmedim değil.
[/QUO
Neyi kıskanacağım anlamadım ama
Lohusada kalkıp eltiyi başında gezdirmicekki? Birde böyle güzel insan yük bile olmaz aşırı iyi niyetli çok tatlı biri.Burdan hissediliyo çok duyarlı çok tatlış
Yaa mahçup oldumLohusada kalkıp eltiyi başında gezdirmicekki? Birde böyle güzel insan yük bile olmaz aşırı iyi niyetli çok tatlı biri.Burdan hissediliyo çok duyarlı çok tatlış
Ben annem ve esimden baska kimseyi gormek istememistim. Sükunet ve huzur sakinlik istemistim. Kimseyi de kabul etmedim. Bugun ne kadar dogru bir karar olduğunu her defasinda goruyorum. İyi ki sadece cekirdek ailem yanimdaymis. Bebegimi de aylar sonra gordu akraba es dost vs. Zaten kibarca istemedigini de soylemis. Sizin icin zor olsa da ilerleyen zamanda gidin. Zaten hastaneye falan da daha yeni dogum yapmış kadinin ve bebegin basina ususenleri cok saygisiz buluyorum. Hele ki sezaryende kanama kontrolu susu busu oluyor emzirme alistirmalari yapiliyor oradan hop bir akraba kadin erkek odaya daliyorlar... Ben uygun bulmuyorum.Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
1 Gece kalcam diyoGorumcem dogum yapti 20 haziranda biz 40i cikmadan gittik esimle. Teyzeleri tokattan istanbula geldi onlarda gecen hafta gitti yani mesafe olmasa 40indan sonrada git derdim ama hazir o tarafa gidiosnz bence gidin fazla oturmazsnz zaten hediyenizle ziyaret eder cikarsiniz. Aileden biri cok gec gtmekte dogru olmaz.
İyi birisiniz Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsınYaa mahçup oldum
ayyyy ne uzun o 1 gece değil mi. Asla geçmez.1 Gece kalcam diyo
Nacizane kavramlar karışıyor olabilir mi ?tanimlayamam. gorunce karar veriyorum veya konusunca. kafamda belli tip yok. asiri olan hicbiseyden hoslanmam bu konuda netim ama.
Bence gelmeyin demiş. Otelde falan kalacaksanız gidin. Evi geniş mi ? bebekle rahat eder mi belli değil. Kaç kişi gideceksiniz. Sezeryan sancıları ile yatılı misafir nasıl olur bunlara göre karar verin.Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?