- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi karalahana06
-
Bakin siz ilk mesajınız da da böyle şeyler yazmışsınız yani konu sahibinin iyi niyetli olmadığını belirtmişsiniz. Konusunun neresinde yakaladınız bunu ?Ben mi kaçırdım?
Ayrıca iki kardeşin arası belki de bu bebek sayesinde yumusayacak. Sonuçta Amca Baba yarısıdır. .
Neden konusmadiklarini bilmiyoruz sonuçta?
Konu sahibi ya şimdi gidecek ya da Seneye direk Artvin yapacak..
Ama Amca yeğenini merak edebilir erkenden görmek isteyebilir.
illa gidecegim diyorsunuz. ablasi var diyorum, konusmuyor diyorsunuz. gidin hediye verin diyolar bir gun kaliriz diyorsunuz. kadin gelmeyin demis burda gideyim mi diye soruyrsunuz. bunun ustune illa gidicem demiyorum diyorsunuz. ☺ ay allahim ya gidip bi kahve yapayimm kendime☺İlla gideceğim demiyorum ki. Ne zaman gitmek daha münasip olur diyorum
Afiyet olsun. Bence siz bilenmişsiniz. Eltilerin hep kötü ilişkileri olur zannediyorsunuzilla gidecegim diyorsunuz. ablasi var diyorum, konusmuyor diyorsunuz. gidin hediye verin diyolar bir gun kaliriz diyorsunuz. kadin gelmeyin demis burda gideyim mi diye soruyrsunuz. bunun ustune illa gidicem demiyorum diyorsunuz. ☺ ay allahim ya gidip bi kahve yapayimm kendime☺
Aldım ağzımın payını.Siz şu eşine rağmen, elti ve kayınbiraderini hediyeye boğan üyesiniz değil mi?
Eltiniz açık açık "kalabalık etmeyin başımda. bana annemler yeter" demiş. Bence burada sormanız bile hata..
eltim yok ki bileneyim?Afiyet olsun. Bence siz bilenmişsiniz. Eltilerin hep kötü ilişkileri olur zannediyorsunuz
Bakin siz ilk mesajınız da da böyle şeyler yazmışsınız yani konu sahibinin iyi niyetli olmadığını belirtmişsiniz. Konusunun neresinde yakaladınız bunu ?Ben mi kaçırdım?
Ayrıca iki kardeşin arası belki de bu bebek sayesinde yumusayacak. Sonuçta Amca Baba yarısıdır. .
Neden konusmadiklarini bilmiyoruz sonuçta?
Konu sahibi ya şimdi gidecek ya da Seneye direk Artvin yapacak..
Ama Amca yeğenini merak edebilir erkenden görmek isteyebilir.
dogum yapsam ev islerime yardim etmesini isteyecegim en son bile olmazdi eltim. kardes kuzen anne abla yakin arkadas varken.ne munasebet evimi eltim toplasin? kadin sizden iyilik istemiyor sizde yapmayin bence. zorlamayin yani.
Amcanın öyle bir talebi neden olmasın? Yeğen başka bir şey. .Ama amcanin öyle talebi yokki. Bebegin öyle bir misyonu yokki.
Burda en önemlisi lohusa kadinin istegidir. Sen mesela kalabalik aile hastanede olmasindan mutluluk duyabilirsin ancak herkes öyle degil. Benim icin mesela kabus o. Sevmiyorum. 10 günlük lohusa halim ile yatili misafir gelse cildiririm.
Eltide istemiyor. Ötesi yok. Kadin is te mi yor. O halde israr etmek bosa. Istemedigi halde israr edilirse evet kötü niyet ararim.
Hiç gitme canım aldıklarını kargola sadece.Aldım ağzımın payını.Biraz toplandıktan sonra gitmek en iyisi sanırım
Afiyet olsun. Bence siz bilenmişsiniz. Eltilerin hep kötü ilişkileri olur zannediyorsunuz
Aldım ağzımın payını.Biraz toplandıktan sonra gitmek en iyisi sanırım
Tamam hatırladım konuyu. .Acemilik yapıyor zamanla konu sahibi de kime ne mesafede yaklasacağini öğrenir. .Üyenin önceki konusunda bu eltiye fazla fazla hediyeler aldığını, hatta çocuk için de altın, özel nevresim o bu şu gibi koca bir hediye topluluğu yaptığını
Evlerini her ziyarette su takımı, kahve takımı gibi hediyeler götürdüğünü
Ama eltisinin kendisine karşı böyle bir tutumu olmadığını, eşi bile neden bu kadar abartıyorsun o bize alıyor mu diyip kızmış ama ona rağmen durmuyor arkadaş
O yüzden herkese gereksiz fazla yardımsever geldi konu sahibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?