- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi karalahana06
-
Eşimin ailesi benim ailem sonuçta. Yeğen ikimizin
Amcanın öyle bir talebi neden olmasın? Yeğen başka bir şey. .
Ben yine de konu sahibini iyi niyetli buluyorum.Çok genç ve deneyimsiz buraya sormakla başı arşa değmez. .Hiçbirimiz birbirimizi görmüyoruz, tanımıyoruz bize sorarak nasıl bir Ego kasacak. .
Kendine göre mantıklı cevaplar arıyor. .
Ve bence Eğer ki geleneksel bir aile ise bunlar Kayinvalidesi kendi tutup konu sahibini oraya götürecek..
siz konu sahibini iyi niyetli buluyorsunuz biz bulmuyoruz.Amcanın öyle bir talebi neden olmasın? Yeğen başka bir şey. .
Ben yine de konu sahibini iyi niyetli buluyorum.Çok genç ve deneyimsiz buraya sormakla başı arşa değmez. .Hiçbirimiz birbirimizi görmüyoruz, tanımıyoruz bize sorarak nasıl bir Ego kasacak. .
Kendine göre mantıklı cevaplar arıyor. .
Ve bence Eğer ki geleneksel bir aile ise bunlar Kayinvalidesi kendi tutup konu sahibini oraya götürecek..
belki de gelmelerini istiyor ama zahmet ettireceğini düşündüğü için öyle demiştir bilemeyiz ve böyle kesin yorum yapamayız benceKadin demis ya hayir annemler olacak sonra diye daha ne desin .Sert mi soylesin bence kibarca gelmeyin demis.
Eltimden nefret ediyorum , değil doğum, bir bardak suya muhtaç olsa vermem.
belki de gelmelerini istiyor ama zahmet ettireceğini düşündüğü için öyle demiştir bilemeyiz ve böyle kesin yorum yapamayız bence
Abla ben senin yorumunu çok merak ediyordum. Bazen insanların düşüncelerine çok şaşırıyorum. 35 yaşındayım, 2 doğum yaptım(sezaryen). Ben mutlu oldum hep gelmelerine, seviyorlar, merak ediyorlar ki geliyorlar diye düşündüm. Arkadaşlarım arardı, toparlanınca gelip göreceğiz seni diye, hemen gelin derdim ben iyiyim, insanları görünce daha mutlu ve enerjik oluyorum çünkü. Ama sanırım artık insanlar insan istemiyorlar.Işte kişi kendinden bilirmiş.
Bende aranıp soruluyorum,ilgileniliyorum diye çok sevinirim ama artık genç hanımlar hiç bir şekilde misafirden hoşlanmıyor telaşe olarak görüyorlar.
Hep gülün :)Güldürdünüz beni
2 doğum yaptım gayette gelen gidenden mutluydum.Yeni doğum yapmış bir kadının yanına, hele ki annesi yanındaysa ve gerek yok demişse GİDİLMEMELİ.
Doğum yapınca anlarsınız, çok mantık aramayın. Lohusa kadın kanunları, yazılı kitabını bulamazsınız ama doğum yapan her kadın bilir :)
E babaanne 10 gün sonra gidecekmiş zaten daha neyi soruyorsunuz ki, gidince de kalır kv zatenDoğuma Anneanne gidecek 10 gün sonra babaanne gidecek öyle istemişler
Bilemiyorum..Ben herkesi kendim gibi düşünüyorum.H
Diger konuyu oku. Konu sahibi bebek icin hediye almis ve esi kizmis. Esi istemiyor iste. Ki esi anladigim kadari ile zaten gitmeyecek. Konu sahibi ve kv'desi gidecek.
Hadi diyelim konu sahibin esi istiyor, ama eltisi istemiyor iste. Kadinin fikri gereksizmi yani? Biz, konu sahibin esi, lohusa kadindan dahami iyi biliyoruz neyin ne oldugunu?
Hani elti'ye sormadan önce burda konu acsa bir nebze anlardim. Kadin zaten hayir demis. Dahasi olabilirmi?
Ama karşı taraf değil :) Size mi gelsin şimdi anlamadım2 doğum yaptım gayette gelen gidenden mutluydum.
Yok demişsin ya her doğum yapan bilir diye,onun için yazdım.Ama karşı taraf değil :) Size mi gelsin şimdi anlamadım
Bilemiyorum..Ben herkesi kendim gibi düşünüyorum.
Şimdi bana deseler Samsundan size uğrayacağız yeğen görmeye diye ..Basım üstüne derim..
Ama onları nasıl ağırlayacağim diye strese girmem .Odam da bebeğimle ilgilenirim. .
Evin halini gören ona göre davranır. Erkekler zaten ortam uygun değilse durmazlar. .
Yine Elti kendi annesi kocasıyla kalır. .Tabi Kayinvalidesi ne yapar bilemeyiz.Belki Torun için bir kaç gün kalır.
Israrınız yanlış anlaşılmaya müsait olabilir. Kaldı ki kardeşlerin arası limoni.Yaaa bebiş görmeye gidiyorum ben evin temiz olup olmaması veya yemek olup olmamasına bakmam ki...
Evet öyle demişim farkettim. Ne mutlu size. Konu sahibinin aile ilişkileri pek normal seyretmiyor, kendinizle bağdaştırıyor olabilirsiniz ama kardeşlerin arası bozukYok demişsin ya her doğum yapan bilir diye,onun için yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?