Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Eşimin ailesi benim ailem sonuçta. Yeğen ikimizin

Samimiyetsiz geldiniz nedense.
Görümcemi çok severim, çok da iyi anlaşırız.
Yeğenlerimi de seviyorum.
Her ikisinin de doğumunda görümcemin yanında ben vardım. Kayınvalidem ve esi yanina giremeyince iki doğumda da çocukları ilk ben gördüm.
Yakınlığı anlayın diye anlatıyorum.

Buna rağmen sizinle aynı şartlarda olsam,
O da bana ailem burada, ihtiyacım yok dese, gitmem.
Sonrasında da zaten görüntülü konuşuruz.
Denk geldiğim bir vakitte bebegi görür, hediyesini veririm.
Gidip bir gece kalıp yardim etme isteginiz zaten yalan.
Bir gece kalacaksınız diye eltinizin annesi yemegiydi tatlısıydı düşünecek.
Yataklar serilecek,
Gittiğiniz vakt arkanızdan yığınla temizlik çarşaf ütü çıkacak..
Siz de masadan iki bardak kaldırınca yardim ettim diyeceksiniz.
Saka gibi.
Babaannesi gitsin, kalsın 5-6 gün eğer yardim edecek biriyse.
Size lüzum yok.

H

Diger konuyu oku. Konu sahibi bebek icin hediye almis ve esi kizmis. Esi istemiyor iste. Ki esi anladigim kadari ile zaten gitmeyecek. Konu sahibi ve kv'desi gidecek.

Hadi diyelim konu sahibin esi istiyor, ama eltisi istemiyor iste. Kadinin fikri gereksizmi yani? Biz, konu sahibin esi, lohusa kadindan dahami iyi biliyoruz neyin ne oldugunu?

Hani elti'ye sormadan önce burda konu acsa bir nebze anlardim. Kadin zaten hayir demis. Dahasi olabilirmi?

siz konu sahibini iyi niyetli buluyorsunuz biz bulmuyoruz.
kimse kimsenin fikrini degistiremeyecegine gore, uzatmanin manâsi yok.

Işte kişi kendinden bilirmiş.
Bende aranıp soruluyorum,ilgileniliyorum diye çok sevinirim ama artık genç hanımlar hiç bir şekilde misafirden hoşlanmıyor telaşe olarak görüyorlar.
Abla ben senin yorumunu çok merak ediyordum. Bazen insanların düşüncelerine çok şaşırıyorum. 35 yaşındayım, 2 doğum yaptım(sezaryen). Ben mutlu oldum hep gelmelerine, seviyorlar, merak ediyorlar ki geliyorlar diye düşündüm. Arkadaşlarım arardı, toparlanınca gelip göreceğiz seni diye, hemen gelin derdim ben iyiyim, insanları görünce daha mutlu ve enerjik oluyorum çünkü. Ama sanırım artık insanlar insan istemiyorlar.

Konu sahibine gelecek olursam, kayınvalidenize hediyeyi verin telefonda da kutlayın yeter, anladığım kadarı ile eltiniz sizi istemiyor. Eve döndükten sonra o kadar masraf yapıp bebek görmeye tekrar gitmem sizin yerinizde olsam sizinle muhattap olmayan eltiniz için.

Yeni doğum yapmış bir kadının yanına, hele ki annesi yanındaysa ve gerek yok demişse GİDİLMEMELİ.
Doğum yapınca anlarsınız, çok mantık aramayın. Lohusa kadın kanunları, yazılı kitabını bulamazsınız ama doğum yapan her kadın bilir :)

2 doğum yaptım gayette gelen gidenden mutluydum.

Bilemiyorum..Ben herkesi kendim gibi düşünüyorum.
Şimdi bana deseler Samsundan size uğrayacağız yeğen görmeye diye ..Basım üstüne derim..
Ama onları nasıl ağırlayacağim diye strese girmem .Odam da bebeğimle ilgilenirim. .

Evin halini gören ona göre davranır. Erkekler zaten ortam uygun değilse durmazlar. .

Yine Elti kendi annesi kocasıyla kalır. .Tabi Kayinvalidesi ne yapar bilemeyiz.Belki Torun için bir kaç gün kalır.

Anliyorum ama herkes iste öyle degil ve olmak zorundada degil. Elti fikrini belirtmistin iste, tek gereken ona saygi duymaktir.

18 sayfayı okuyamadım

Ama kadın Annemler doğuma gelecek o Zaman gelmeyin demiş

10 günlük olacaksa bence gidilebilir

Kalınmasa iyi olur zira annesi vs zaten evde yatılı olacaksa kalacak yer de yoktur

Oğlum birkaç günlüktü eşimin yurtdışında yaşayan kuzeni ve eşi gelmişti

Kalmaya Kv ye gittiler ama biz çok Mutlu olmuştuk

Daha sonra gelme ihtimalleri yoktu düğünden geliyorlardı hatta annenin şehrinde isen oraya gelelim diye aramışlardı

Evdeyiz deyince gelmişlerdi

Sizin olayda tek risk Kv ile gitmek yani Kv bir şey yapar fatura size de kalabilir

Yok demişsin ya her doğum yapan bilir diye,onun için yazdım.
Evet öyle demişim farkettim. Ne mutlu size. Konu sahibinin aile ilişkileri pek normal seyretmiyor, kendinizle bağdaştırıyor olabilirsiniz ama kardeşlerin arası bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…