- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi karalahana06
-
Boşver canım ne ugrasacaksin,burdaki tepkiler bile nasıl. Gönder hediyeni kargoyla altın ve yol paran yanina kalsın.Evet canım yalnız annesi olacak
Eşimin ailesi benim ailem sonuçta. Yeğen ikimizinYeğen eşinizin, siz niye meraklısı oldunuz?
Babaanne gitsin, kalsın da ama siz gitmeyin.bir daha ne zaman aynı yerde denk gelirseniz verirsiniz hediyesini.
Samsundan Artvin'e geçecek. .
Sorun danışın ama yine bildiğinizi yapınEvet canım yalnız annesi olacak
kadina samimi gelmemissiniz fikrini yazmis. neden hemenhicbTeşekkür ederim. Saygı duyarımGünümüzde fesat insan çok olunca sen de haklısın tabii beni öyle görmekte.
hicbirr zaman basustunde tasinmayacak ama☺hatta boyle oldugu icin ilk gozden cikarilan olacak, nasilsa napsak sevgiyle karsiliyor diyerek. kendisi bilir. ustelik kocalarin arasi acikken bu derece ilgili davranmasi, asiri ilginc.Bende eski konuyu okurken hatirladim. Kimse bu kadar eltiyi düsünmez. Derdi "baaak ne kadar harika bir gelinim, süper ötesi bir eltiyim". Yani yapmacik hareketler. Bu elti ve bebegi üzerin acilan ikinci konu. Arkadas istenmiyorsunuz iste! Sanki hayatta görecekleri ilk bebek. Esinin yegeni, ama dert eden konu sahibi.
Yersen.
Aynen. O da bizi zorlayacakYok eğer Samsundayken gidemezlerse sonra Ege'den Artvin'e uçakla görmeye gideceklermiş.
Bana göre o zaman gitmesine gerek yok ama Samsundan gidebilir Bir kaç saat görür Hediyesini verir döner.Yok eğer Samsundayken gidemezlerse sonra Ege'den Artvin'e uçakla görmeye gideceklermiş.
Canim oncelikle seni tebrik ediyorum anlayisli kadinmissin buraya kadar sorduguna gore insan halinden anliyosun... Annesigil de olacagi icin evin ici cok kalabalik olur gelmeyin demis zaten gitmesen bence daha iyi olur kibarca gelmeyin demisKızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
hayır olmaz..Yani ayıp olmaz değil mi
Bana göre o zaman gitmesine gerek yok ama Samsundan gidebilir Bir kaç saat görür Hediyesini verir döner.
Onlar sizi öyle görmüyor. Belki de eşinizin abisi istemiyor gitmenizi kadın böyle savdı başından. Sizin eşiniz ne kadar tepkiliyse aynı şekilde belki fazlası tepkili olabilirler size. Her halleriyle mesafe istediklerini belli etmeye çalışıyorlar ama anlamamakta ısrarcısınız. Vazgeçin artık bu ponçik elti tavırlarından.Eşimin ailesi benim ailem sonuçta. Yeğen ikimizin
poncik elti hahahahahOnlar sizi öyle görmüyor. Belki de eşinizin abisi istemiyor gitmenizi kadın böyle savdı başından. Sizin eşiniz ne kadar tepkiliyse aynı şekilde belki fazlası tepkili olabilirler size. Her halleriyle mesafe istediklerini belli etmeye çalışıyorlar ama anlamamakta ısrarcısınız. Vazgeçin artık bu ponçik elti tavırlarından.
hhahahahaha bence eltisine de samimi gelmiyor ☺valla bana da hiç samimi gelmiyor bu üye
inadında inadına yapıyor gibi
Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?