Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

İlk 1 ay mümkünse kimse gitmesin, hem bebeğin hem annenin sağlığı için. Siz aradan çıksın diyorsunuz ama eminim ilerde iyi hatırlamayacak bu durumu. İyi ki gelmişler diyeceğini hiç sanmıyorum. 1 ay sonra altınınızı alır gidersiniz çok istiyorsanız.

Teşekkür ederim. Saygı duyarım Günümüzde fesat insan çok olunca sen de haklısın tabii beni öyle görmekte.
kadina samimi gelmemissiniz fikrini yazmis. neden hemenhicb hicbirr zaman basustunde tasinmayacak ama☺hatta boyle oldugu icin ilk gozden cikarilan olacak, nasilsa napsak sevgiyle karsiliyor diyerek. kendisi bilir. ustelik kocalarin arasi acikken bu derece ilgili davranmasi, asiri ilginc.

Kibarca gelmeyin demiş . Gitmek istiyorsanız da yatıya kalmayın ev zaten kalabalıkmış anne bunalır .. Yol uzun diye yeni Doğum yapmış anneyi rahatsız etmeyin daha sonra uygun bi zamanınızda hediyenizle gidersiniz ..

Canim oncelikle seni tebrik ediyorum anlayisli kadinmissin buraya kadar sorduguna gore insan halinden anliyosun... Annesigil de olacagi icin evin ici cok kalabalik olur gelmeyin demis zaten gitmesen bence daha iyi olur kibarca gelmeyin demis

Siz ve kayınvalide? Kayınvalideniz bebeğin babaannesi değil mi? Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Gidilmeli tabii ki... Doğum anında orda olmaktan bahsetmiyorum evde yardımcı olmaktan. Bir iki yemek yapıp hediyesini götürüp vs

Bana göre o zaman gitmesine gerek yok ama Samsundan gidebilir Bir kaç saat görür Hediyesini verir döner.

Samsundan artvine 7 saaatlik yol araba ile. Ucak ile kim bilir 1 saat. Her iki sekildede yatili kalinir. Kimse ucak ile ayni günde git gel yapmaz. Araba ile git gel 14 saat yapiyor. Eh ziyaret ve uyku?

10 günlük lohusa bir kadina bu yapilmaz. Kadin kibarca hayir demis zaten. Iki kardesin arasi limoni. Ortam iyicene gerilir. Ne gerek var buna?

Evet gerekirse bir kac ay sonra ucak ile gidilir, otelde kalinir ve geri eve gidilir. Ki konu sahibin derdi zaten üzüm degil, bagciyi dövmek.

Eşimin ailesi benim ailem sonuçta. Yeğen ikimizin
Onlar sizi öyle görmüyor. Belki de eşinizin abisi istemiyor gitmenizi kadın böyle savdı başından. Sizin eşiniz ne kadar tepkiliyse aynı şekilde belki fazlası tepkili olabilirler size. Her halleriyle mesafe istediklerini belli etmeye çalışıyorlar ama anlamamakta ısrarcısınız. Vazgeçin artık bu ponçik elti tavırlarından.

poncik elti hahahahah

Bencede sonrasinda gidebilirsiniz cunku soylemis acikca.Ama burdaki tepkiler cok sacma sizin icin ben hicde dusuncesiz biri olarak algilamadim sizi hatta gayet ince fikirlisinizki kendiniz tecrubw etmediginiz icin tecrube etmis kisilerden onun piskolojisi icin fikir almissiniz.Herkes herseyi taslamaya hazir ve o yonde yorum yapiyo ben anlamiyorum bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…