- 4 Mart 2012
- 15.986
- 37.205
- 798
- Konu Sahibi karalahana06
-
Valla cevaplar şaşırtıcı, bu kadar tepki çok fazla .Konu sahibi Üslubunu yine bozmuyor ..Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Boşver canım ne ugrasacaksin,burdaki tepkiler bile nasıl. Gönder hediyeni kargoyla altın ve yol paran yanina kalsın.
Bencede sonrasinda gidebilirsiniz cunku soylemis acikca.Ama burdaki tepkiler cok sacma sizin icin ben hicde dusuncesiz biri olarak algilamadim sizi hatta gayet ince fikirlisinizki kendiniz tecrubw etmediginiz icin tecrube etmis kisilerden onun piskolojisi icin fikir almissiniz.Herkes herseyi taslamaya hazir ve o yonde yorum yapiyo ben anlamiyorum bu durumu.
Işte kişi kendinden bilirmiş.Valla cevaplar şaşırtıcı, bu kadar tepki çok fazla .Konu sahibi Üslubunu yine bozmuyor ..Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Olaya Sadece Elti olarak bakılıyor sonuçta o çocuğun Amcası konu sahibinin eşi 10 gün sonra bir kaç saatliğine gidip hediyesini takip yeğenini görebilir.
Eğer karşı taraftaki Elti kötü niyetli değilse
Böyle şeyler aile bağlarını kuvvetlendirir.
Benim çocuğum olduğu gün Bütün Aile bunun içinde görümcem,kayinvalidem- kaynbabam, Kardeşim, annem hepsi hastanede bizi beklediler. .Sonra eve geçip Anneler yemekler yapmışlar, sütlaclar ,baklavalar hazırlamışlar ve 2 gün sonra evime geçince çok mutlu olmuştum.Hiçte strese girmedim.Her şeyime yardım ediyorlardı. İlk torun herkes çok mutluydu .Ne diye triplere girip huzursuz olayım.
Bencede sonrasinda gidebilirsiniz cunku soylemis acikca.Ama burdaki tepkiler cok sacma sizin icin ben hicde dusuncesiz biri olarak algilamadim sizi hatta gayet ince fikirlisinizki kendiniz tecrubw etmediginiz icin tecrube etmis kisilerden onun piskolojisi icin fikir almissiniz.Herkes herseyi taslamaya hazir ve o yonde yorum yapiyo ben anlamiyorum bu durumu.
kalmalık bir durum varsa olmaz gitmeyin.gelmeyin demiş zaten kibarca.ben akrabalarımla hep aynı şehirdeyim o yüzden bizde doğurur hastaneye en fazla 10 dk uğrarız kendini toparlayınca gideriz.sonra eve çıkınca bi ara gider yarım saat oturur kalkarız.sizde öyle kalmalık durum varmış olmaz öyle , uçak fiyatları düşmeye başlayacak zaten alırsınız uyguna bir bilet sonra gidersinizEn fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
Yalnız elti doğuma gelmeyin,sonra gelin demiş. 10 gün sonra daha yakın mesafeye gitmisken 1 geceliğine gidilebilir sonuçta o bebeğin babaannesininde o bebeği görmek hakkıdır.Eğer kadın hayır dedikten sonra gitmezse evet ince fikirlilik, düşüncelilik.
Ancak ısrarla gideceğim diyor.
Sen istediğini de ben bildiğimi okurum diyor işte.
Benim hayatımda da var böyle insanlar, önce gelip soruyorlar.
Fikir veriyorum veya evet/hayır diyorum karşı taraf yine kendi bildiğine.
Ee ne gelip soruyorlar madem bildiğin gibi yap dimi???
Kime neyin göstergesi bu yani???
Lafta soruyorlar çünkü.
Bana göre o zaman gitmesine gerek yok ama Samsundan gidebilir Bir kaç saat görür Hediyesini verir döner.
Ahhh be canım çok teşekkür ederim. Benim de tam olarak anlatmak istediğim bu. Evini temizleyip toplayayım yemek yapayım en azından manevi katkımız olsunValla cevaplar şaşırtıcı, bu kadar tepki çok fazla .Konu sahibi Üslubunu yine bozmuyor ..Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Olaya Sadece Elti olarak bakılıyor sonuçta o çocuğun Amcası konu sahibinin eşi 10 gün sonra bir kaç saatliğine gidip hediyesini takip yeğenini görebilir.
Eğer karşı taraftaki Elti kötü niyetli değilse
Böyle şeyler aile bağlarını kuvvetlendirir.
Benim çocuğum olduğu gün Bütün Aile bunun içinde görümcem,kayinvalidem- kaynbabam, Kardeşim, annem hepsi hastanede bizi beklediler. .Sonra eve geçip Anneler yemekler yapmışlar, sütlaclar ,baklavalar hazırlamışlar ve 2 gün sonra evime geçince çok mutlu olmuştum.Hiçte strese girmedim.Her şeyime yardım ediyorlardı. İlk torun herkes çok mutluydu .Ne diye triplere girip huzursuz olayım.
Yalnız elti doğuma gelmeyin,sonra gelin demiş. 10 gün sonra daha yakın mesafeye gitmisken 1 geceliğine gidilebilir sonuçta o bebeğin babaannesininde o bebeği görmek hakkıdır.
❤Buna ben karar veremem, konu sahibi de karar veremez, bir başkası da
Kadın cevabını vermiş
Üzerine niyet okumak başkasına düşmez
Düşecekse de bu soruyu sormak "ince fikirliyim" ben diye göstermek gereksiz
Bakin siz ilk mesajınız da da böyle şeyler yazmışsınız yani konu sahibinin iyi niyetli olmadığını belirtmişsiniz. Konusunun neresinde yakaladınız bunu ?Ben mi kaçırdım?Samsundan artvine 7 saaatlik yol araba ile. Ucak ile kim bilir 1 saat. Her iki sekildede yatili kalinir. Kimse ucak ile ayni günde git gel yapmaz. Araba ile git gel 14 saat yapiyor. Eh ziyaret ve uyku?
10 günlük lohusa bir kadina bu yapilmaz. Kadin kibarca hayir demis zaten. Iki kardesin arasi limoni. Ortam iyicene gerilir. Ne gerek var buna?
Evet gerekirse bir kac ay sonra ucak ile gidilir, otelde kalinir ve geri eve gidilir. Ki konu sahibin derdi zaten üzüm degil, bagciyi dövmek.
dogum yapsam ev islerime yardim etmesini isteyecegim en son bile olmazdi eltim. kardes kuzen anne abla yakin arkadas varken.ne munasebet evimi eltim toplasin? kadin sizden iyilik istemiyor sizde yapmayin bence. zorlamayin yani.Ahhh be canım çok teşekkür ederim. Benim de tam olarak anlatmak istediğim bu. Evini temizleyip toplayayım yemek yapayım en azından manevi katkımız olsun
Yalnız elti doğuma gelmeyin,sonra gelin demiş. 10 gün sonra daha yakın mesafeye gitmisken 1 geceliğine gidilebilir sonuçta o bebeğin babaannesininde o bebeği görmek hakkıdır.
Eltim ablaları ile konuşmuyor...dogum yapsam ev islerime yardim etmesini isteyecegim en son bile olmazdi eltim. kardes kuzen anne abla yakin arkadas varken.ne munasebet evimi eltim toplasin? kadin sizden iyilik istemiyor sizde yapmayin bence. zorlamayin yani.
İlla gideceğim demiyorum ki. Ne zaman gitmek daha münasip olur diyorumKimse babaanne gitmesin demiyor ki. Elti ne alaka? Zaten anlasmislar, 10 gün sonra zaten babaanne gidecek. Konu sahibi diyorki bende takilayim pesinden. Eltide kibarca red etmis. Ki hakli. Aralari zaten limoni, hem lohusa.
Hani konu sahibi cidden zerre elti'yi düsünmüyor. Düsünse, isteklerine saygi duyardi. Ilk basta esinin isteklerine saygi duyardi.
zaten elti babanneye demis ki, on gun annem on gun sen kal. babannne gidecek yani. konu sahibi en yardimsever benim diyerek kendisini katiyor mevzuya. fakat elti istemiyor iste?Kimse babaanne gitmesin demiyor ki. Elti ne alaka? Zaten anlasmislar, 10 gün sonra zaten babaanne gidecek. Konu sahibi diyorki bende takilayim pesinden. Eltide kibarca red etmis. Ki hakli. Aralari zaten limoni, hem lohusa.
Hani konu sahibi cidden zerre elti'yi düsünmüyor. Düsünse, isteklerine saygi duyardi. Ilk basta esinin isteklerine saygi duyardi.
yakin arkadasi vardir mutlaka. veya kuzen. olmadi kocasi var. bu israriniz niye ☺Eltim ablaları ile konuşmuyor...
NeyseKimse babaanne gitmesin demiyor ki. Elti ne alaka? Zaten anlasmislar, 10 gün sonra zaten babaanne gidecek. Konu sahibi diyorki bende takilayim pesinden. Eltide kibarca red etmis. Ki hakli. Aralari zaten limoni, hem lohusa.
Gorumcem dogum yapti 20 haziranda biz 40i cikmadan gittik esimle. Teyzeleri tokattan istanbula geldi onlarda gecen hafta gitti yani mesafe olmasa 40indan sonrada git derdim ama hazir o tarafa gidiosnz bence gidin fazla oturmazsnz zaten hediyenizle ziyaret eder cikarsiniz. Aileden biri cok gec gtmekte dogru olmaz.Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?