Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Boşver canım ne ugrasacaksin,burdaki tepkiler bile nasıl. Gönder hediyeni kargoyla altın ve yol paran yanina kalsın.
Valla cevaplar şaşırtıcı, bu kadar tepki çok fazla .Konu sahibi Üslubunu yine bozmuyor ..Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Olaya Sadece Elti olarak bakılıyor sonuçta o çocuğun Amcası konu sahibinin eşi 10 gün sonra bir kaç saatliğine gidip hediyesini takip yeğenini görebilir.
Eğer karşı taraftaki Elti kötü niyetli değilse

Böyle şeyler aile bağlarını kuvvetlendirir.
Benim çocuğum olduğu gün Bütün Aile bunun içinde görümcem,kayinvalidem- kaynbabam, Kardeşim, annem hepsi hastanede bizi beklediler. .Sonra eve geçip Anneler yemekler yapmışlar, sütlaclar ,baklavalar hazırlamışlar ve 2 gün sonra evime geçince çok mutlu olmuştum.Hiçte strese girmedim.Her şeyime yardım ediyorlardı. İlk torun herkes çok mutluydu .Ne diye triplere girip huzursuz olayım.

On yüzbin kişi bir evde yemeği dert yatağı dert .Tuvaleti banyosu dert .2 saat oturup otelde kalacaksanız gidin .

Eğer kadın hayır dedikten sonra gitmezse evet ince fikirlilik, düşüncelilik.

Ancak ısrarla gideceğim diyor.

Sen istediğini de ben bildiğimi okurum diyor işte.

Benim hayatımda da var böyle insanlar, önce gelip soruyorlar.

Fikir veriyorum veya evet/hayır diyorum karşı taraf yine kendi bildiğine.

Ee ne gelip soruyorlar madem bildiğin gibi yap dimi???

Kime neyin göstergesi bu yani???

Lafta soruyorlar çünkü.

Işte kişi kendinden bilirmiş.
Bende aranıp soruluyorum,ilgileniliyorum diye çok sevinirim ama artık genç hanımlar hiç bir şekilde misafirden hoşlanmıyor telaşe olarak görüyorlar.

Oooo... Kadın istemiyormuş yahu. İlle de bir gün kalıcam bi gidicem yok eşimin yegeni benim yeğenimdir edebiyatı... kadın istemiyor şimdi siz giderek iyilik mi yapmış olacaksınız?! İnanılır gibi değil valla. Sonra gitmek zor olacaksa gitmezsiniz. Şuna açık açık kendi keyfim için uyuzluğuna gideceğim yazsanız daha gerçek olacak. Kadın istemiyor... Uzak durun. Bu ne ısrar yahuu??

Hadi burdaki üyeler "eveeet kesinlikle gitmelisin" dese, konu sahibi eltinin isteklerini önemsemeyip gidecekmi? Elti istemiyorsa istemiyor. Burdakilerin fikrini almak ne alaka? Yine kendini iyi elti olarak gösterme derdinde. Cidden ince düsünseydi ilk basta esinin istemedigini yapmazdi (hediye almak, ziyarete gitmek). Eltide hayir istemiyorum diyor ve konu sahibi halen inat ediyor.

Bu ince fikirlilik degildir. Bu "en iyi ben biliyorum, en harikasi benim" düsüncesidir.

En fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
kalmalık bir durum varsa olmaz gitmeyin.gelmeyin demiş zaten kibarca.ben akrabalarımla hep aynı şehirdeyim o yüzden bizde doğurur hastaneye en fazla 10 dk uğrarız kendini toparlayınca gideriz.sonra eve çıkınca bi ara gider yarım saat oturur kalkarız.sizde öyle kalmalık durum varmış olmaz öyle , uçak fiyatları düşmeye başlayacak zaten alırsınız uyguna bir bilet sonra gidersiniz

Yalnız elti doğuma gelmeyin,sonra gelin demiş. 10 gün sonra daha yakın mesafeye gitmisken 1 geceliğine gidilebilir sonuçta o bebeğin babaannesininde o bebeği görmek hakkıdır.

Bana göre o zaman gitmesine gerek yok ama Samsundan gidebilir Bir kaç saat görür Hediyesini verir döner.
Ahhh be canım çok teşekkür ederim. Benim de tam olarak anlatmak istediğim bu. Evini temizleyip toplayayım yemek yapayım en azından manevi katkımız olsun

Yalnız elti doğuma gelmeyin,sonra gelin demiş. 10 gün sonra daha yakın mesafeye gitmisken 1 geceliğine gidilebilir sonuçta o bebeğin babaannesininde o bebeği görmek hakkıdır.

Buna ben karar veremem, konu sahibi de karar veremez, bir başkası da
Kadın cevabını vermiş
Üzerine niyet okumak başkasına düşmez
Düşecekse de bu soruyu sormak "ince fikirliyim" ben diye göstermek gereksiz

Bakin siz ilk mesajınız da da böyle şeyler yazmışsınız yani konu sahibinin iyi niyetli olmadığını belirtmişsiniz. Konusunun neresinde yakaladınız bunu ?Ben mi kaçırdım?

Ayrıca iki kardeşin arası belki de bu bebek sayesinde yumusayacak. Sonuçta Amca Baba yarısıdır. .
Neden konusmadiklarini bilmiyoruz sonuçta?

Konu sahibi ya şimdi gidecek ya da Seneye direk Artvin yapacak..
Ama Amca yeğenini merak edebilir erkenden görmek isteyebilir.

Ahhh be canım çok teşekkür ederim. Benim de tam olarak anlatmak istediğim bu. Evini temizleyip toplayayım yemek yapayım en azından manevi katkımız olsun
dogum yapsam ev islerime yardim etmesini isteyecegim en son bile olmazdi eltim. kardes kuzen anne abla yakin arkadas varken.ne munasebet evimi eltim toplasin? kadin sizden iyilik istemiyor sizde yapmayin bence. zorlamayin yani.

Kimse babaanne gitmesin demiyor ki. Elti ne alaka? Zaten anlasmislar, 10 gün sonra zaten babaanne gidecek. Konu sahibi diyorki bende takilayim pesinden. Eltide kibarca red etmis. Ki hakli. Aralari zaten limoni, hem lohusa.

Hani konu sahibi cidden zerre elti'yi düsünmüyor. Düsünse, isteklerine saygi duyardi. Ilk basta esinin isteklerine saygi duyardi.

İlla gideceğim demiyorum ki. Ne zaman gitmek daha münasip olur diyorum

zaten elti babanneye demis ki, on gun annem on gun sen kal. babannne gidecek yani. konu sahibi en yardimsever benim diyerek kendisini katiyor mevzuya. fakat elti istemiyor iste?

Neyse

Gorumcem dogum yapti 20 haziranda biz 40i cikmadan gittik esimle. Teyzeleri tokattan istanbula geldi onlarda gecen hafta gitti yani mesafe olmasa 40indan sonrada git derdim ama hazir o tarafa gidiosnz bence gidin fazla oturmazsnz zaten hediyenizle ziyaret eder cikarsiniz. Aileden biri cok gec gtmekte dogru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…