hayir hic aglamiyor , ben zorla kaldirip emziriyorum.DR gunde 6 yada 7 defa cis yapiyorsa emiyor doyuyor demisti . Ac olan bebek aglarmi ?
Bu arada EASY nedir diyenler olacaktır, bu konu derya deniz, internette Tracy Hogg EASY diye yazarsanız kitapla ilgili bayağı bir bilgi çıkacaktır, ben fazla ayrıntılara takılmadan, önceliği iç güdülerime ve bebeğimin tepkilerine vererek ucundan kıyısından bu düzeni takip etmeye çalıştım. Faydası da oldu bence :))
Hepimize kolay gelsin, eminim hepimiz bebeğimiz için en iyisini zaten farkında olmadan da olsa yapıyoruzdur :)) Annelik içgüdüsüyle :))
Tracy Hogg EASY, bunun detayli yazilarini okuyabilcegimiz site biliyormusunuz Türkçe olan? Merak ettim.
Bir forum buldum orada anneler dogumdan sonra degil de 40indan sonra bunu uygulamanin dogru oldugundan bahsetmi$ler.
huzursuzlugu yok bebegin .. Aradim doktorunu 4 _ 5 gun kaka yapmamasi normalmis .. Gerci yapti bebisim kaksini .. Doktor yeni dogan bebegin 20 saat yatmasi cok normal dedi .. Zorla uyandir emzir dedi .. Bu sarilik sonradan cikarmi ? sarilik olsa anlarmiyiz ki ? bugun 18 gunu bebegimin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?