• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yen'i Doğum yaptım , ve boşanma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Tatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..

Önceki konunuza baktım. Siz zaten bunca zaman boşanmamakla ve böyle bir adamı baba yapmakla hata yapmışsınız. Şimdi lafınızın arkasında durun bari. Hiç olmazsa evladınız huzurlu bir ortamda büyür.

Tatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..
Tek sebep gelmemesi mi?
Çok basit geldi de ondan soruyorum

kaç yıllık evlisiniz?
başka çocuğunuz var mı?
ailenizin yanına neden gelmek istemedi?
ailenizle sorunları mı var yoksa size mi trip yaptı?
çalışıyor muydunuz?
hep böyle "boşanacağım" diye tehditli mi konuşursunuz?

Olay basit gibi görünse de aslında değil.
Çocuk gibi ufacık olaydan boşanma gibi büyük laflar edilmesi çok çirkin.
Boşanmanız en mantıklısı iki taraf içinde sanki.
Olay tavırlarda aslında.
Bu her fırsatta böyle olacak sanki.
Ya da anlatmadığınız bir durum mu var?
Yanınıza gelmeyişi başka bir kadınla takılıyor ben yokken düşüncesi mi?
Ayrıntı yoksa olay sadece gelmedi bitmeli kafası ise, batsın zaten öyle evlilik.

Yeni doğum yaptıysan ondandır bu boşamalar.. Her lohusa hayalinde boşamıştır kocasını. Tabi sorunlarınızın evveliyatı yoksa.. Buradan bakınca sebepler biraz saçma görünüyor.

Açtığınız konulara bi baktım da sadece 3 5 cümleyle derdinizi anlatıp hiç bi soruya cevap vermeden yeni konular açmışsınız..

Evlenmeden önce de eşiniz böyleymiş, şiddet görüyormuşsunuz, "bu adamdan baba olur mu" diye yakınırken aşılatma konuları açmışsınız. Açtığınız her konuda da boşanma lafı geçmiş. Sonuç ? :işsiz:

Açtığınız konulara bi baktım da sadece 3 5 cümleyle derdinizi anlatıp hiç bi soruya cevap vermeden yeni konular açmışsınız..

Evlenmeden önce de eşiniz böyleymiş, şiddet görüyormuşsunuz, "bu adamdan baba olur mu" diye yakınırken aşılatma konuları açmışsınız. Açtığınız her konuda da boşanma lafı geçmiş. Sonuç ? :işsiz:
Süper bir araştırma emeğinize sağlık :KK36:

Bi akrabamizin esi de sizin gibi. O kadar cok eften puften sebeplerle bosanicam der ki biz de artik "himm tamam surdan tuzlugu uzatsana" kivamindayiz :D Arada babasinin evine gider, bakar ki kimse gelmiyor sonra kendi doner falan...

Boyle sacma sebeplerle bosanicam deyip de bosanmazsaniz kimse sizi ciddiye almaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X