- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında e devlet üstünden evlenip boşanacağız valla![]()
Valla öyle ya boşuyorum ulan seniSesli güldüm yaa
BOŞANAMADIAçtığınız konulara bi baktım da sadece 3 5 cümleyle derdinizi anlatıp hiç bi soruya cevap vermeden yeni konular açmışsınız..
Evlenmeden önce de eşiniz böyleymiş, şiddet görüyormuşsunuz, "bu adamdan baba olur mu" diye yakınırken aşılatma konuları açmışsınız. Açtığınız her konuda da boşanma lafı geçmiş. Sonuç ?![]()
kahkaha attım inanınO ne ya ?
- Tatile gel
+gelemiyorum
-hmm oyle mi boşicam seni
+tamam
- bu adamı nasıl boşayabilirim çocukla ortada kaldım.
Bu mu yani ?
Önceki konulara nasil bakiliyor anlatirmisiniz. Bu arada konu sahibine diyecegim sanirim bu bir birrikintinin son damlasj bir bahane gibi ayrilmak icin..sizi anliyorumÖnceki konunuza baktım. Siz zaten bunca zaman boşanmamakla ve böyle bir adamı baba yapmakla hata yapmışsınız. Şimdi lafınızın arkasında durun bari. Hiç olmazsa evladınız huzurlu bir ortamda büyür.
En iyi buyduHer zaman boşar mısınız böyle?![]()
Aferin hemen boşanTatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..
☺Bi akrabamizin esi de sizin gibi. O kadar cok eften puften sebeplerle bosanicam der ki biz de artik "himm tamam surdan tuzlugu uzatsana" kivamindayizArada babasinin evine gider, bakar ki kimse gelmiyor sonra kendi doner falan...
Boyle sacma sebeplerle bosanicam deyip de bosanmazsaniz kimse sizi ciddiye almaz.
Öyle görünüyorTatile gelmedi diye boşarım diyosun oda okey diyo.
Bıktınız mı birbirinizden?
Küfür şiddet , aşağılamadaha önceden ne gibi sorunlar vardi peki?