• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yen'i Doğum yaptım , ve boşanma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir evlilikte “Ben kocamı seviyorum, boşanmak beni zorluyor.” değil de , “Nasıl alışkanlığımdan vazgeçeceğim?” soruluyorsa evliliğin hiçbir kıymeti kalmıyor. Ne kolay harcayabiliyorsunuz eşinizi. Tatile gelmedin, boşuyorum. Adam niye arasın sizi?

Bu boşanmakta moda oldu
Yeni sakız reklamı gibi.
Gelmekten vazgeçti diye boşamak madem bı artislik yaptınız devamını getirin
Bu süreçte Allah yardım etsin der giderim .

Konu bi tuhaf geldi diye usenmedim eski konularina baktim.
Zaten ic acici bi evliligin yokmus ki.
Evlendikten sonra eski sevgilini unutamamissin hatta..
Bencede bosanin, o sabi en azindan kavga gurultu icinde buyumez.

Konu aciyorsaniz, konunuzun arkasinda durun. Yorumlara, sorulara cevap verin. Tum konularda ayni durum.

Evliliginiz konusuna deginmiyorum zira çocukla bosanmis kadin olmaktan cok daha ciddi sorunlar var.

Ne gunlere kaldik yahu
Sahsen cocukla bosanmis olarak, sizinle ayni kategoriye konmak istemiyorum
:duduk:

Açtığınız konulara bi baktım da sadece 3 5 cümleyle derdinizi anlatıp hiç bi soruya cevap vermeden yeni konular açmışsınız..

Evlenmeden önce de eşiniz böyleymiş, şiddet görüyormuşsunuz, "bu adamdan baba olur mu" diye yakınırken aşılatma konuları açmışsınız. Açtığınız her konuda da boşanma lafı geçmiş. Sonuç ? :işsiz:
BOŞANAMADI

Hic bisey anlamadim. Bumu derdiniz? ALLAH buyuk dert vermesin ...

Kendiniz daha büyümeden neden çocuk yaptınız

Önceki konunuza baktım. Siz zaten bunca zaman boşanmamakla ve böyle bir adamı baba yapmakla hata yapmışsınız. Şimdi lafınızın arkasında durun bari. Hiç olmazsa evladınız huzurlu bir ortamda büyür.
Önceki konulara nasil bakiliyor anlatirmisiniz. Bu arada konu sahibine diyecegim sanirim bu bir birrikintinin son damlasj bir bahane gibi ayrilmak icin..sizi anliyorum

Tatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..
Aferin hemen boşan

Bi akrabamizin esi de sizin gibi. O kadar cok eften puften sebeplerle bosanicam der ki biz de artik "himm tamam surdan tuzlugu uzatsana" kivamindayiz :KK70: Arada babasinin evine gider, bakar ki kimse gelmiyor sonra kendi doner falan...

Boyle sacma sebeplerle bosanicam deyip de bosanmazsaniz kimse sizi ciddiye almaz.

Çocuk büyüyünce ne neden boşandınız babamla dıye sorduğunda ona tatıle gelmedi yavrucugumm dersin :halay::halay::halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X