• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yen'i Doğum yaptım , ve boşanma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç yıllık evlisiniz?
başka çocuğunuz var mı?
ailenizin yanına neden gelmek istemedi?
ailenizle sorunları mı var yoksa size mi trip yaptı?
çalışıyor muydunuz?
hep böyle "boşanacağım" diye tehditli mi konuşursunuz?
6 yillik evliyiz , birlikte bakalım çocuğa istedi, ilk çocuğumuz , onun herkesle sorunu var

Konu aciyorsaniz, konunuzun arkasinda durun. Yorumlara, sorulara cevap verin. Tum konularda ayni durum.

Evliliginiz konusuna deginmiyorum zira çocukla bosanmis kadin olmaktan cok daha ciddi sorunlar var.
Neye cevap vermedimki kusura bakmayın

Siz boşanamazsınız boşuna boşanıcam diyip durmayın bari,sözlü ve fiziksel şiddet göre göre bugüne gelmişsiniz,arada adama blöf yapıp boşanmacılık tribine giriyorsunuz sonra hooop tekrar barışıyorsunuz.
Evlilik ile evciliği birbirine karıştırmışsınız.
Bebeğinize yazık,böyle bir evliliğe doğduğu için.

Sevgiliyken ayrılık olayını laçkalaştıranlar evlenince de boşanmayı laçkalaştırıyormuş demek..

Ota b.ka boşanıcam diye kalkarsanız, böle düşünüp durursunuz işte. Bu kadar kolay mı ya o lafı ağzınıza almak. Oyuncak olmuş resmen. Boşanıcam diyorsan boşanıcaksın arkadaş. Blöf yapılacak bi konu değil bu... kuzu kuzu sözünüzü yemek zorunda kalıyorsunuz sonra..

Madem ağzından çıktı o da tamam dedi ver dilekçeyi olsun bitsin. Bu kadar kolay mı ya?

Tatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..
Hamileyken size yapmadığını bırakmayan adamı boşamakta çok bile geç kalmışsınız.

Tatile ailemin yanına geldim, eşim geleceğini söyledi son anda vazgeçti, sinirlendim boşanıcağım senden dedim oda tmm dedi ve 18 gündür konuşmuyoruz, travma yaşadım resmen bu adamı boşamam Laz'ım biliyorum ama yılların alışkanlığı, boşanmış çocuklu kadın olmanın zorluğu ne yapıcağım bilmiyorum..
Hamileyken size yapmadığını bırakmayan adamı boşamakta çok bile geç kalmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X