- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor banaElti hanım kaleyi içten fethetmek istiyor ama henüz düşman gerçek yüzünü göstermedi hele bir evlensin görelim burda kaç tane kv konusu açacak
Demezler annem demezler kuzum hamurlarında var cinslikBen evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana
Ben leyloşu eltiyi bilmem de...Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana
Hahah siz ne diyorsunuzDemezler annem demezler kuzum hamurlarında var cinslikBenim eşim 10 yıldır benim şehrimde biz 2 yıldır evliyiz kv sen oğlumu oraya aldın diyor
Sen uzak dur. Çok laçka bir kiz bence. Leylos ne ya. Muhtemel kaynin evlenemem maddi falan diyosa evlenelimde ne olursa olsun ayağında. Sonra leylos burada konu acar..
O her gece beraber kalan kız sizden daha iyi niyetlidir belki nereden biliyorsunuz? Çalışmıyor olmasıda sizi ilgilendiren bir durum değil. Hiç tanımadığınız biri hakkında hemen kötü şeyler düşünmüşsünüz. Keşke Allah ne der diyede düşünseniz biraz.Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?