Yeni elti??

Cıvıkları çıkıcak kokuşucaklar. Leyloşu gelintoşu görecekler. Bu işin sonu büyük cıngar. Elti hepsini yer..

Evet ve bana çok gülüyor oğlumla içiyor falan diye kızıyor sanki elin oğluyla içiyorum gibi ona saygısızlık yapmadığım halde demekki adamına göre muamele
Zaten sen altından da olsan seni kamçılamak için bi malzeme bulmuş oldu ve bunu kullanıcak kötüyse bile iyi kısmını gösterip kıyas yapıcak ama zamanla işler değişir, hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş

Benim evim ayrı ama etkileneceğiz herhalde
orası muhakkak. Rüzgar esince esintisi gelcek haliyle. Siz eşit uzaklıkta durun mesafeli olun. Tanımadığı kadının kucağına lönk diye çöken bir gelin adayı. Bu leyloş daha neler görcek, bunlar iyi günleri

Kaynım çalışmıyor baba parası yiyior daha 22 yaşında zaten çocukcağız ben daha gencim evlenmem diyor kız bundan büyük ısrarla teklif bekliyormuş çileli başım diyor bana bende ne oldu anne diyorum acaba ne düşünüyor

kız belki de yöneteceğini düşünüyor kaynınızı. Leyloş da muhtemelen bu kız bana gelin gelirse diye dertleniyor, ee tecrübe kadın başına gelcekleri biliyor demek.

Bakalım neler olacak, ben genelde ilgilenmiyorum benim canımı sıkan bak leyloş dedi, eşya istemedi diyor bana, ne halleri varsa görsünler

Bakalım neler olacak, ben genelde ilgilenmiyorum benim canımı sıkan bak leyloş dedi, eşya istemedi diyor bana, ne halleri varsa görsünler
Bence de siz hiç umursamayın sadece izleyin cool takılın böyle anlaşırlarsa mutluluklar dileyin dövüşürlerse çekirdeğinizi çitleyin, çok eğlenceli olur eminim eheh

Senin kaynvalide simdiden laf cakiyosa ilerde neler olur dusunemiyorum bile

Böylelerinden kork. Ya da sen korkma kayinvalidem korksun. Ikinci gün gelir senin yanına dert yanmak için. Arkana yaslan ,seyret , hatta çekirdek bile citliyebilirsin ,tadını çıkar bence :))))

Otururlarsa otursunlar kendi bilecekleri iş, he deyin geçin :)

Leyloş un ağzına s...k sen kafana takma

Sakın kıskanma sakın kıza laf etme
Hatta anlattıklarında kızın özelliklerini ay maşallah ne güzel diye destekte bulun
Sonra oturda izle leyloşla eltoşu

Konu sahibi ve yorumları okudum bir kişide sana bir şey yapmamış konu bunun neresinde gelmeyen gelini mi kıskanıyorsun ya da tarzı böyledir dememiş ben şok oldum yeni elticik eski elticiğe k.valideye kötü davranışta bulunmamış nedir bu kötüyi çağırma arzunuz..enteresansınız hatunlar çok enteresan..

Deseydin leylosss iyiki esyalari aldin bana. Yakinda bana yerlesiceksn deseydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…