- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Hayatta elleşmem çekirdek al izle dedilerElleşmeyin yaşasın Leyloşuyla
Benim evim ayrı ama etkileneceğiz herhaldeCıvıkları çıkıcak kokuşucaklar. Leyloşu gelintoşu görecekler. Bu işin sonu büyük cıngar. Elti hepsini yer..
Zaten sen altından da olsan seni kamçılamak için bi malzeme bulmuş oldu ve bunu kullanıcak kötüyse bile iyi kısmını gösterip kıyas yapıcak ama zamanla işler değişir, hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermişEvet ve bana çok gülüyor oğlumla içiyor falan diye kızıyor sanki elin oğluyla içiyorum gibi ona saygısızlık yapmadığım halde demekki adamına göre muamele
orası muhakkak. Rüzgar esince esintisi gelcek haliyle. Siz eşit uzaklıkta durun mesafeli olun. Tanımadığı kadının kucağına lönk diye çöken bir gelin adayı. Bu leyloş daha neler görcek, bunlar iyi günleriBenim evim ayrı ama etkileneceğiz herhalde
Kaynım çalışmıyor baba parası yiyior daha 22 yaşında zaten çocukcağız ben daha gencim evlenmem diyor kız bundan büyük ısrarla teklif bekliyormuş çileli başım diyor bana bende ne oldu anne diyorum acaba ne düşünüyororası muhakkak. Rüzgar esince esintisi gelcek haliyle. Siz eşit uzaklıkta durun mesafeli olun. Tanımadığı kadının kucağına lönk diye çöken bir gelin adayı. Bu leyloş daha neler görcek, bunlar iyi günleri
kız belki de yöneteceğini düşünüyor kaynınızı. Leyloş da muhtemelen bu kız bana gelin gelirse diye dertleniyor, ee tecrübe kadın başına gelcekleri biliyor demek.Kaynım çalışmıyor baba parası yiyior daha 22 yaşında zaten çocukcağız ben daha gencim evlenmem diyor kız bundan büyük ısrarla teklif bekliyormuş çileli başım diyor bana bende ne oldu anne diyorum acaba ne düşünüyor
Bakalım neler olacak, ben genelde ilgilenmiyorum benim canımı sıkan bak leyloş dedi, eşya istemedi diyor bana, ne halleri varsa görsünlerZaten sen altından da olsan seni kamçılamak için bi malzeme bulmuş oldu ve bunu kullanıcak kötüyse bile iyi kısmını gösterip kıyas yapıcak ama zamanla işler değişir, hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş
Bence de siz hiç umursamayın sadece izleyin cool takılın böyle anlaşırlarsa mutluluklar dileyin dövüşürlerse çekirdeğinizi çitleyin, çok eğlenceli olur eminim ehehBakalım neler olacak, ben genelde ilgilenmiyorum benim canımı sıkan bak leyloş dedi, eşya istemedi diyor bana, ne halleri varsa görsünler
Senin kaynvalide simdiden laf cakiyosa ilerde neler olur dusunemiyorum bileKaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Böylelerinden kork. Ya da sen korkma kayinvalidem korksun. Ikinci gün gelir senin yanına dert yanmak için. Arkana yaslan ,seyret , hatta çekirdek bile citliyebilirsin ,tadını çıkar bence :))))Kaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Otururlarsa otursunlar kendi bilecekleri iş, he deyin geçin :)Kaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Leyloş un ağzına s...k sen kafana takmaKaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Deseydin leylosss iyiki esyalari aldin bana. Yakinda bana yerlesiceksn deseydnKaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?