Yeni elti??

Hayır, belli ki eşya bile istemiyorum sizle kalacağım diyor çalışmadığı için zaten alamıyacağı için kv de bunu övüyor, halbuki sen çalışıp herşeyini aldın ne güzel demeli diyorum, birde arkasından beni ilgilendiren kalması değil şu diye eklemişim, teşekkürler

Leyloş mu???
Bu gelin varya bizim oralarda bı tabir var "adama yeni toto takarda gezdirir" diye.
Hiç yorum yapma izle ve gör neler olacak.
Şimdiden bı kv ye leyloş diyen ilerisini düşünemiyorum.
Ne olmuş bu kızın başından ne geçmiş ki nikah yapıp kapamak derdinde, kv ve kaynın çok saf.
İki kuruş eşya için rezillikler diz boyu olacak.

He o leyloş onu mecnun edip delirtince görürüz
Aman çok iyi olsunlar da size sarmasınlar
Bence kayınvalideye leyloş demek de saygısızlık ama neyse

Bana öyle geliyor ki bu yeni gelin adayı ya gerçekten hiçbirşey talep etmeyip sıcak davranarak gözlerine girmeye çalışan bir saf ya da kaynananız aklınca sizi rakiple terbiye etmeye kalkıyor.hatta bu lafları uyduruyor abartıyor bile olabilir.hem de sizi eltiye karşıya daha tanışmadan bilemişler,rakip gibi kıyasa sokmuşlar.hani güya şöyle sıcakkanlı böyle iyi bak mobilya bile istemedi sen neler aldırdın... bence de bunları unutun siz iki yetişkin medeni insan olarak sıfırdan tanışın,başkasının lafıyla değil kendi aklınızla kendi gözleminizle tanıyın bu eltiyi.şimdiden bu kıyaslara bu ucuz esnafçılık oyunlarına düşüp düşman elti olmayın.tanışınca diyelim baktınız ki gerçekten böyle kendini en cici gelin göstermeye uğraşan laubali birisi,o zaman mesafeli olursunuz neticede ne sizin gelininiz ne sizin kızınız.

1 kere görüştüm daha doğrusu ben kv de oturuyorduk bunlarda gece kapıya geldiler kaynım iş yerinin arabasını kaçırmış beraber avm de takılmışlar, kayınpeder de eve hiç gelmesin gözüm görmesin diyordu, o sırada evde misafirler vardı kız atladı bir teyzenin kucağına oturdu, mutfakta sigara içip gittiler herşey olabilir ama gözlemlerime göre herşey ortada

Yanlız sizden de fena bir elti olacak oda ortada kızın yaptıklarına bu kadar takılmayın, kendi isinize bakın, kafanız rahat etsin....

biri vardı kız evlenene kadar senle yaşarım deyip bütün kayınvalidesinin yeleğinin içine gire gire sarılırmış sonra bi evleniyorlar kız odadan çıkmıyo kendi işini bile görmüyo kocası gelince onu da odadan çıkarmıyo onu dolduruyor sonra mı ? Kaynanası hoooppp başka eve yolladı hadi gidin uğraşamam sizle diye şimdi görüşmüyorlar bile

Leyloş diyo ve kayınvalideniz bununla övünüyo mu, ben olsam pardon hangi sıfatla derdim asker arkadaşı mı kadın onun, gevşekliği samimiyet sanmakda tuhaf.

Leyloş diyo ve kayınvalideniz bununla övünüyo mu, ben olsam pardon hangi sıfatla derdim asker arkadaşı mı kadın onun, gevşekliği samimiyet sanmakda tuhaf.
Evet ve bana çok gülüyor oğlumla içiyor falan diye kızıyor sanki elin oğluyla içiyorum gibi ona saygısızlık yapmadığım halde demekki adamına göre muamele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…