- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Öyle yapacağımSakın kıskanma sakın kıza laf etme
Hatta anlattıklarında kızın özelliklerini ay maşallah ne güzel diye destekte bulun
Sonra oturda izle leyloşla eltoşu
Mevzu burada yeni gelecek olanın bir şey yapması değil. Kayınvalidenin bunu arkadaşın başına kakması. Belki o kız hiç dememiştir öyle şeyler ama kayınvalide sırf gelinini küçük düşürmek için laf sokuyor. Bunu oğlunun yanında söylüyorsa sürekli karşılaştırma yapıyorsa bir iki üç artık oğlu da karısına laf söylemeye başlayacak. Daha neler diyecekseniz belki ama buradaki üyelerin çoğu ben de dahil aynı şeyleri yaşadık biliyoruz. Kötü niyetli değiliz yani. Sadece tecrübe :)Konu sahibi ve yorumları okudum bir kişide sana bir şey yapmamış konu bunun neresinde gelmeyen gelini mi kıskanıyorsun ya da tarzı böyledir dememiş ben şok oldum yeni elticik eski elticiğe k.valideye kötü davranışta bulunmamış nedir bu kötüyi çağırma arzunuz..enteresansınız hatunlar çok enteresan..
bende derim "aaa ne enayi kız heee sonra çok üzülebilir haberi yok."Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana
Görürler sonra Leyloşu
Yat kalk dua et te kaynananla yasasin sana kalmasin kayinvalidenKaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye bir atasözü var kültürümüzde işte böyle durumlarda kullanılan .Kaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım
Sen ne saçmalıyorsun? Arkasından beni ilgilendiren kısmı şu diye eklemişim sen neyin derdindesin, az ötede oynaYorumlarin hepsini okuman yazıyorum hanımefendi her gun bir kadinin erkek arkadaşı ile kalmasından size ne? Ne bu ahlak bekciligi?
Kayinvalidenizin laf carpmalarina dis geciremeyip onun bunun hayatina karışarak mi yaşantınızi idame ettiriyorsunuz? Azicik bi had bilin ya hu
Bence siz de tanımadığınız kadının az ötesinde oynayin.. Uslubunuz zaten karakterinizi gösteriyor.. Ne geregi var o ayrintiyi vermenizin? Kayinvalidem bana laf sokuyor demek varken hergun ayni yerde kalan kiza bakmıyor demenin nesi iyi niyetli?Sen ne saçmalıyorsun? Arkasından beni ilgilendiren kısmı şu diye eklemişim sen neyin derdindesin, az ötede oyna
Hanımefendi sanırım size sormayacağım ne yazacağımı bir hatam varsaBence siz de tanımadığınız kadının az ötesinde oynayin.. Uslubunuz zaten karakterinizi gösteriyor.. Ne geregi var o ayrintiyi vermenizin? Kayinvalidem bana laf sokuyor demek varken hergun ayni yerde kalan kiza bakmıyor demenin nesi iyi niyetli?
O sanırım artık erkekler için değil bazı kızlar için popüler olduAhahaha cok komikmis
Leylos gorur gununu,hele o nikah kiyilsin
Millet de bir garip,erkeklere yalvariyorlar gel beni al ille diye. Nedir bu koca meraki? Nefes alsin yeter
Ölecekler koca diye vallaO sanırım artık erkekler için değil bazı kızlar için popüler oldu
Haksız olundugunda banlanildigini da nereden cikardiniz? Siz yanlis yazmiyorsunuz düşünce biciminiz yanlis.. Kayinvalidenizin size laf sokma çabası nasıl cirkinse sizin de bir kadinin mahremine laf ediyor olmaniz o derece çirkin . Burada konu açılırken sadece leh düşünceler gelecek diye bir kaide yok ki, azicik ozguvenli bir insan aleyhte yorumlari da dikkate alip ders çıkarırHanımefendi sanırım size sormayacağım ne yazacağımı bir hatam varsaMune beni banlar herhalde, iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?