Yeni elti??

Bu tarz olayları çok yaşadık genellikle hep önce mutluluktan havalara uçma zamanla utançtan yerin dibine batma ve her seferinde ilklerin aranması yani sana dönerler merak etme sen o tavsiye sakin ne kv ye nede eltine hiç bı şekilde bişey deme kimseyle ilgili bide yalnız kalmayın benim amcamın karısı da sizin elti gibiydi daha sonra kendi dediği lafları annem demiş gibi falan göstermişti o konuda çok dikkatli olun

Mevzu burada yeni gelecek olanın bir şey yapması değil. Kayınvalidenin bunu arkadaşın başına kakması. Belki o kız hiç dememiştir öyle şeyler ama kayınvalide sırf gelinini küçük düşürmek için laf sokuyor. Bunu oğlunun yanında söylüyorsa sürekli karşılaştırma yapıyorsa bir iki üç artık oğlu da karısına laf söylemeye başlayacak. Daha neler diyecekseniz belki ama buradaki üyelerin çoğu ben de dahil aynı şeyleri yaşadık biliyoruz. Kötü niyetli değiliz yani. Sadece tecrübe :)

Zamanı gelince birbirlerini yerler. Gelin adayı pek samimi değil.

Yat kalk dua et te kaynananla yasasin sana kalmasin kayinvaliden

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye bir atasözü var kültürümüzde işte böyle durumlarda kullanılan .

Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Daha ailenize girmeden burada konu açacak kadar kafaya takmışsınız. Samimidir ya da değildir, evlenecek kişiyi ve kayınvalidenizi ilgilendirir.

Yorumlarin hepsini okuman yazıyorum hanımefendi her gun bir kadinin erkek arkadaşı ile kalmasından size ne? Ne bu ahlak bekciligi?
Kayinvalidenizin laf carpmalarina dis geciremeyip onun bunun hayatina karışarak mi yaşantınızi idame ettiriyorsunuz? Azicik bi had bilin ya hu

Sen ne saçmalıyorsun? Arkasından beni ilgilendiren kısmı şu diye eklemişim sen neyin derdindesin, az ötede oyna

Sen ne saçmalıyorsun? Arkasından beni ilgilendiren kısmı şu diye eklemişim sen neyin derdindesin, az ötede oyna
Bence siz de tanımadığınız kadının az ötesinde oynayin.. Uslubunuz zaten karakterinizi gösteriyor.. Ne geregi var o ayrintiyi vermenizin? Kayinvalidem bana laf sokuyor demek varken hergun ayni yerde kalan kiza bakmıyor demenin nesi iyi niyetli?

Ahahaha cok komikmis
Leylos gorur gununu,hele o nikah kiyilsin

Millet de bir garip,erkeklere yalvariyorlar gel beni al ille diye. Nedir bu koca meraki? Nefes alsin yeter

Hanımefendi sanırım size sormayacağım ne yazacağımı bir hatam varsa Mune beni banlar herhalde, iyi günler

Hanımefendi sanırım size sormayacağım ne yazacağımı bir hatam varsa Mune beni banlar herhalde, iyi günler
Haksız olundugunda banlanildigini da nereden cikardiniz? Siz yanlis yazmiyorsunuz düşünce biciminiz yanlis.. Kayinvalidenizin size laf sokma çabası nasıl cirkinse sizin de bir kadinin mahremine laf ediyor olmaniz o derece çirkin . Burada konu açılırken sadece leh düşünceler gelecek diye bir kaide yok ki, azicik ozguvenli bir insan aleyhte yorumlari da dikkate alip ders çıkarır

Eger kusmediyseniz bi yorum daha yapicam.. Kayinvalideniz sirf ilerde sizde kalabilmek ya da ne bileyim su anda kendisine daha yakin olmanizi sağlamak için yalan söylüyor da olabilir .. Yoksa kim ne yapsin onun işsiz güçsüz oglunu,biliyorsunuz pek sever boyleleri gelini kucultup ogluslarini yuceltmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…