Eğer yeni aldıysanız hangi modeli acaba?
Evet miele çok çok güzel fakat bütçeden dolayı alamam.
Sizin cam balkon hangi marka?Bizim petek sayımız 9.
Camların arasına sızdırmazlık için konuluyor plastik olursa yıpranabiliyor
Ankastrelerim çok yeni sayilmaz.
Teşekkür ederim
Katmalı balkon gerçekten çok iyi düşünülmesi gereken bir konu.
Eviniz hayırlı olsun.
Öncelikle tapu için sıra no alıyorsunuz, işlemleri başlatıyorsunz biz öncelikle tapuda imzayı attık sonra parayı yatırdık.Konuyla alakasız olacak ama evi alırken parasını nasıl ödediniz ? Tapuda mı tapudan önce mi ? Havale mi nasıl yaptınız. Biz de ev almayı düşünüyoruz ama acemi olduğum için sormak istedim
Teşekkür ederim sizde güle güle oturun.İlk maddeler hakkında bilgim yok.
Ama ankastremi ilk evimde teka 2.de franke aldım müthiş memnun kaldım ikisinden de. Fırınları 2.sinde de süper..
Biraz pahalı diğerlerine göre ama sonuçta kendi eviniz, olunca iyisi olsun.
Güle güle ağız tadıyla oturun
Teşekkür ederim, gerçekten mi.. ya o kadar alışmışım ki 3.katta oturmaya 1. kat ürküttü beni :) birde pencereler ısı yalıtımlı kolay kolay kesebilirler mi? Ay ne korkağım ben yaMutlu gunleriniz olsun evinizde. Pencerelere icerden kilit yaparsaniz guvenli olur. Abimlerin apartmani hirsiz mesken tuttu. Abimlerin camlarda pencere kilidi var sukur bir olay olmadi
Balkonu kapatmak zorundayım, çünkü kombi balkonda duracağı için soğuğu önlemek gerekiyor.Bence balkona acele etmeyin
Bir Eve taşının güneş almasını esmesini vs değerlendirin yaptırırsınız sonra
Ankastre de benzer modeller var
Zaten Bosch Siemens bir grup Arçelik Beko bir grup bir de daha uygun fiyatlılar var
Görüntü ve bütçe meselesi
Mesela ben cam ocağımı çok seviyorum burada arkadaşlar o kötü Çelik daha temiz oluyor dediler bence cam daha kolay siliniyor
Kombiye gelince internetten araştırın yani kendi sitelerinden kombilerin m2 özellikleri vs vardır verim elektrik gaz harcama oranları vs
Eca marka almayı düşündüm ve yetkiliyi aradık bize 7 petek ve 120 m2 olduğu için yoğuşmalı olmaz dedi, yani yoğuşmaz dedi.Bende kesinlikle katlamalı cam öneririm. Benimki sürgülü cam ve berbat bişey yüksek kat bide dışını silmek çok zor. Benim kombim yoğuşmalı sekiz petek ver evde ve normal kombiye göre kesinlikle tasarruflu. Benim bütün ev sabit ayarda yanar yan dairem daha düşük ısıda ve peteklerin yarısını yaktığı halde aynı gelir faturamız.
İşte sizin ev büyük, ya bizde bilmezdik de işin içine girince öğreniliyor işte :)Valla canım o detayı bilemem ama bizim evde 130 m2 ve sekiz petek var. Kombimizde ferroli.
Evet bende katlamalı yaptırmaya karar verdim. Birde çalışan biriyim, ev zaten 3+1 hiçç uğraşmak istemiyorum :)Size sadece sürgülü cam konusunda fikrimi söyleyeyim çünki diğerleri hakkında bilgim yok. Biz de balkonumuzu sürgülü camla kapatmıştık, temizliğinden illallah ediyorduk. Katlamalı nasıl olur bilemiyorum ama bizde diğer balkonu kapatırsak katlamalı cam düşünüyoruz ve bakıyorum çevrede hep katlamalı yaptırıyor millet.
Bizim de ilk evimizde neredeyse çivi çakacak para kalmamıştı ilk ödemelerde. Eşim elektronik öğretmeni bir öğrencisi orada çalşıyordu teşhir ürün aldık yani vitrindeki kutusu olmayan ürün. benden sonra 2 kiracım kullandı ikisi de memnun kaldı. Teşhir bakın isteerseniz.Teşekkür ederim sizde güle güle oturun.
Frankeyi bende çok beğendim fakat pahalı geldi. Çok büyük bir borca girdiğimiz için maalesef orta halli bakmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?