yeni ev kurarken

herkez kendi gibi biirmis demek sizde böyle kıskanc birisiniz ki kıza böyle yorumlar yapmıssınız ayrıca kız altta ben nedne kısaknıyıyım maddi durumunda iliskimde daha ii demis
hepimize kıskanç yakıştırması yapılmış. zaten kendi söyledi kıskandığını düzgün okuyunuz lütfen. herkes kendi gibi görür demişsininz. demekki sizde bizi nasıl gördüyseniz öylesiniz. burada tek bu fikirde olan sizsiniz. gayette kıskanç biri her halinden belli. sizin burda savunma yapmanız biraz abes olmuş.
sevgiler....

canım bizimkisi çok farklı kızın blogu var ben oraya bir şey yazıyordum.malzeme aramak için günde 100 defa girip bakıyordu.takip programları var ordan gördük ondan öncesinde yazılanları sağa sola söylüyormuş.neler neler ama en masumu bile hoş değil gerek yok.sen yoluna ben yoluma olmalı

bir de bu eltinin bununla hiç bir işi yok.ne bunu kırmışlığı ne bununla uğraşmışlığı var.hiç bir şeyini görmemiş.belli ki yeni evli onunla meşgul ama bak daha ortada hiç bir şey yokken neler hissediyor.aynı şeyleri ben de yaşadım.elti denilen yılanı 2 defa görmüştüm evlenmeden önce ama o için için kuduruyormuş kıskançlığından üstüne kuma gelmişim gibi davrandı.korkunçtu aradan kaç yıl geçti ki 50 yıl bile geçse yaptıkları aynı şekilde korkunç gözükecek ve konu sahibi de aynı benim elti gibi yıllarca böyle anılacak.ne huzur ne mutluluk yüzü görmeyecek eger bir an önce tövbe edip kendini değiştirmeye çalışmazsa

bir gün eltimi kıskancak duruma gelecegım ıcın korkuyorum

Arkadaşlar önce kendimi eleştiretim , burda ister isteme yorum yapıyoruz işin aslını bilmeden tabi.aslında kul hakkı

konu sahibesinin önceki konusunda belli çok kişi hak verdi ama şimdi işler değişti tabi, bilemiyoruz aslında gerçeği.

Bazıları böyle falso veriyor bazıları vermiyor tabi,işimiz zor

kendi hayatınızla da bu kadar meşgul oluyormusunuz??? bu ne elti aşkı ya..

size ne? bize ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…