yeni ev kurarken

başlıkla içerik tutmamış ev hazırlığı yapan bi gelinin konusu sandım

Aynen ben de. Ne güzel iç açıcı bir konu okuyacağız filan demiştim. Bir kaç gündür BDV'de bir saçmalama modunda konular var. Allah sonumuzu hayır eylesin

Neden ben dalga geçtiğinizi düşünüyorum acaba

kıskanıyorum işte kıskanılcak bi yanı olmadığı halde. neden böleyim ki
Kiskanilcak bir yani olmadigi halde kiskaniyorum derken bile cumleniz asiri derece kiskanclik iceriyor.Bence tum duygularin asirisi zararlidir.Bir uzmandan yardim almalisiniz, bu kiskanclik sizi yer bitirir.

Siz evlimisiniz nişanlı falanmı?
niye bukadar taktınız eltiye

Konuda ne aradım ne buldum :)

Hu hu meraklı elti peki sana ne bunlardan?bacım sen kendi hayatına bak.

Iyi de size ne onların eşyasından

Evlendiğimde beyaz eşyam bir oturma grubum bir masa 4 sandalye bir bazam 2 kapılın bir dolabım vardı tv bile yoktu

Bizim gelirimiz de bugünün parası ile o yazdığınız civarıdır

10 yıllık evinde biraz önce şe yazdım halen bunlar var artık çocuğum olduğu için onun dolabı ve bazası var bir de benim 4 kapılın dolabım ile şifonyerim

Ne bilmem kaç parça yemek takımım ne 89 parça kaşık çatal takımım ne duvardan duvara halım ne gümüşüm ne de kristalim yok

Muhtemelen senden de elitinden de büyüğüm 35 yaşındayım 25 yaşımda da böyleydim

Bakın bazı şeyler para ile ölçülmez 2 yıl önce taşınırken oturma grubumu verdim yerine iki kanepe aldım salonda iki kanepe var bir küçük masa 4 sandalye 3 sehpa bir küçük tv sehpası ile tv

Bu evi yeni alıp taşındım eşya olarak da bunları aldım insanlar garipserdim nasıl yani dediler ama ben eşya kölesi olup onu temizle bunu topla ile uğraşmıyorum çocuğuma ay döküldü vay kırıldı demiyorum

Mutlu ve huzurluyuz bu paramız olmadığı ya da kullanmayı bilmediğimiz anlamına gelmez ki tercihlerimiz farklı olabilir eltinize bu gözle bakmanızı tavsiye ederim

Peki sizin evliliginiz nasil? Baskalarinin evliligini kafaya takacak kadar cok mu sikildiniz?

niye bu kadar ilgilendirdi ki sizi eltinizin durumu?size bir zararı dokunmadığı müddetçe çok ilgilenme bence...

Size ne?

Eltinizin hayatını bu denli didiklemekle geçirdiğiniz zamana da acımıyorsunuz hayret...

evet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyim

Belki de düşündüğün kadar iyi bir evliliğin yoktur ne dersin
Evliyim, mutluyum tiplemesinde olup, böyle başkalarının iyi giden hayatlarını didikleyenden çok tanıdığım var
Belki içi boş şeyler yaşadığından, birilerinin gerçekten sevilmesini kıskanıyorsundur
Kendi mutsuzluğunda ara bunun cevabını

Ne güzel işte: evim eltiminkinden güzel olsun diye uğraşmıyor. Mantık evliliği yapıyor ve kompleksleri olmayan biri olabilir. Ama sevdim ben eltinizi.

Yahu kadın kıskanıyorum demiş işte. Sırf muhalefet olsun dıye ne alaka hemen yargılamıssınız Dıye atlıyosunuz konuya. Konu sahibinden daha mı ii biliyosunuz :) Konu sahibi sana gelince, kayınvslidenin surekli sizi birbirinizle kıyaslaması, sende bi rekabet hırsı yaratmıs. Eltinin tum aileyi etkileyen bi kusuru oldugunda kaynanana hani nerde o çok ovdugun gelinin demek için fırsat kolluyosun. Senin tabirinle ister kezban olsun, ister yolda yururken donup bakmayacagın biri olsun, sen hep onun hayatını didikleyip, dusunup dusunup çıldıracaksın. Oncelikle bazı dusuncelerinden arın. İster ustune alın ister alınma ama Baskasının mutsuzluğu ile beslenen insanlar, kötü kalplidirler. Sen bu sıfatı kendine yakıştırıyo musun.. Bence hayır.. O zaman silkelen ve kafanı bosalt sadece onune bak

tovbe tovbe ne insanlar var. Sastim kaldim.

-------------------
Konuya gelince bir yanım diyor ki; var boyle kiskanc insanlar. Garipsememek lazim. Diger yanim diyor ki; biri bizimle kafa buluyor. Her neyse iste.. Bir onceki konunu da hatirliyorum. Orada beddua ediyordun resmen. Burada da kizi yerden yere vurmussun. Kezbanmis, iki lafi bir araya getiremezmis..

Arkadasim sen cok mutsuzsun. Mutsuzlugunun faturasini da eltine cikarmaya calisiyorsun. Yanlis yapiyorsun. @Sephoraa 'ya da katiliyorum. "Sevgi"yi kiskaniyorsun sen.. Ne yap ne et ciddi takintiya varmadan kiskancligina bir cozum bul..

İyiki sen gibi eltim yok.ne bu tüm özel hayatları takibinde.ne var evlenmişler.öyle münasıp görmüşler ne yapmışlarsa.o senin hayatını böyle merakla arastırsa eminim bu sefer kadın yine suçlu olurdu.

Bir an eltin ben miyim diye düşündüm de ben telefon etmedim

Ama google da eltinin eşini kızını aradım

Eşimi Görümcemi vs de aradım

Eltin ile aynı şehirde yaşıyoruz kendisini en son 4 yıl önce gördüm kızı ameliyat oldu bebeğim vardı gittim

Aynı ameliyatı oğlum oldu ev alıp taşındım gelmedi vs

Ben de bir zaman merak edip google sormuştum yıllar önce bu kadar Facebook falan yoktu o zaman belki şimdi sorsam orda da çıkar

Kısaca elti merak edilip google sorulalar ama bu sizi telefon ile rahatsız etme hakkı vermez

Ben de kendimi yılan hissedip savunmaya geçmişim kusura bakma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…