açıklık getiriyim.maddi olarak çok daha iyi durumdayım.ama kv zatan sürekli kıyaslıyo.ailelerimizi bile kıyaslıyo kadın. sanırım bunun etkisi büyükKiskanmamak elinde
Kendini neden baskasiyla kiyasliyorsun ki?bir baskasi seni eltinle kiyaslasa delirirsin eminimkendine bunu yapma
Bence geliri sizden daha yuksek ve esyaya ivir zivira onem vermiyorlar yani ve bu da size garip geliyor belki de siz esyaya cok onem veren birisiniz esya olunca hersey tamam saniyorsunuzdur ? Olabilir mi? Sadece bir noktada tahmin edeyim dedim
Ben de öyle düşünmüştüm ama değilmiş.Kiskanmamak elinde
Kendini neden baskasiyla kiyasliyorsun ki?bir baskasi seni eltinle kiyaslasa delirirsin eminimkendine bunu yapma
Bence geliri sizden daha yuksek ve esyaya ivir zivira onem vermiyorlar yani ve bu da size garip geliyor belki de siz esyaya cok onem veren birisiniz esya olunca hersey tamam saniyorsunuzdur ? Olabilir mi? Sadece bir noktada tahmin edeyim dedim
evt işte. yolda görsem dönüp bakmam.ama neden bukadar takıyorum kiAma bütün bunlara karşılık sizin aklınızı meşgul ediyor değil mi?
Mesela nasıl aileleriniz? Hata sizde , buna izin veriyorsunuz. Bizi bırakıp giden babam için bile kimse beni bir başkasıyla kıyaslayamaz, o an alırım aklını ciddiyim.açıklık getiriyim.maddi olarak çok daha iyi durumdayım.ama kv zatan sürekli kıyaslıyo.ailelerimizi bile kıyaslıyo kadın. sanırım bunun etkisi büyük
Takıntı olmuş olabilir mi sizde ? Bir başkası da olabilirdi, yada oluyor mu? Mutsuz eder bu durum insanı. Tedavi olun, hiç kimse umrunuzda olmaz. Aslında siz hatanızın farkındasınız, yapmayın bunu kendinize.evt işte. yolda görsem dönüp bakmam.ama neden bukadar takıyorum ki
yaa kızlar siz niye böylesini farklı görmüs payşasmıs kız ne var bunda yani yok kıskandın yok bılmemne sacmalamayın ya aile icinde olan bisey demekki ya kız farklı ya aile bencede anormal gelebiir ask yok sevgı yok böyle evlilikmi olur dedigim kisiler var buna görüs farklılıgı analiz etme denir kıskanclık degil
kızmayın ama şu yazdıklarınızdan bile buram buram kıskançlık kokusu çıkıyoryoo maddi olarak kat be kat iyi durumdayım.daha güzelim bakımlıyım. daha çok seviliyorum ona göre.dik filan değil.zaten iki lafı bi araya getirip konuşamayan bi tip
Ooo limoncu hoşgeldin:) analiz ettin ne iyi oldu.yaa kızlar siz niye böylesini farklı görmüs payşasmıs kız ne var bunda yani yok kıskandın yok bılmemne sacmalamayın ya aile icinde olan bisey demekki ya kız farklı ya aile bencede anormal gelebiir ask yok sevgı yok böyle evlilikmi olur dedigim kisiler var buna görüs farklılıgı analiz etme denir kıskanclık degil
O zaman kiskanacak birsey de yokmus tatlimaçıklık getiriyim.maddi olarak çok daha iyi durumdayım.ama kv zatan sürekli kıyaslıyo.ailelerimizi bile kıyaslıyo kadın. sanırım bunun etkisi büyük
Aklima geleni de yazdiydim o mu bu mu diyeBen de öyle düşünmüştüm ama değilmiş.
herkez kendi gibi biirmis demek sizde böyle kıskanc birisiniz ki kıza böyle yorumlar yapmıssınız ayrıca kız altta ben nedne kısaknıyıyım maddi durumunda iliskimde daha ii demiskendisi söyledi zaten kıskandığını, sürekli düşündüğünü.
senin de konuyu açana yardım için değil yorum yapanları eleştirmek için yorum atman da garipleşmeye başladı artık.
herkes uslubuyla fikrini yazıyor.
sekerim ben bayadır buralardayım sen görememissin hosbulduk bı aarada :)Ooo limoncu hoşgeldin:) analiz ettin ne iyi oldu.
herkez kendi gibi biirmis demek sizde böyle kıskanc birisiniz ki kıza böyle yorumlar yapmıssınız ayrıca kız altta ben nedne kısaknıyıyım maddi durumunda iliskimde daha ii demis
Aynen oyleAşk evliliği olmak zorunda değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?