- 19 Ağustos 2023
- 888
- 495
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Sizi iyi hissettiren yerde oturun maddi durumunuz el veriyorsaMerhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama
El veriyor zorlamaz beni taşınıpta git gel yapmak vs pişman olmakta istemiyorum burası yürüme mesafesi ama ebe girince boğuluyorum sanki artıkSizi iyi hissettiren yerde oturun maddi durumunuz el veriyorsa
Merhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama
Hayat yılda 60 bin fazla vermeyi geciktirmek için çok kısa. Taşın gitsin cefasını çekip atanmışsın biraz da sefasını sür.Merhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama
Daha önce bu evde uzun süre birlikte yaşadık ve ayrıldık şu an hala aynı evde kalıyır olmak beni etkiliyorEkonomik olarak kaldırabilecekseniz daha iyi şartlarda yaşayın. Hayat bir kez..
Eski sevgilim kısmını anlamadım aynı evde misiniz hala?
Teşekkür ederim bu ay zaten uzman öğretmenlikten de maaşım 6 bin artacak oraya gider zorlamaz beni yani sitede spa sauna hamam spor salonu havuz vs var aidatı da var ama 4 bin tlHayat yılda 60 bin fazla vermeyi geciktirmek için çok kısa. Taşın gitsin cefasını çekip atanmışsın biraz da sefasını sür.
Amann amann beş dakika daha düşünmeden ev bakmaya başlayın.. ev kötü evdeki kötü varsın 15 dkk yol olsun. Orada kalınır mıDaha önce bu evde uzun süre birlikte yaşadık ve ayrıldık şu an hala aynı evde kalıyır olmak beni etkiliyor
Zaten arabayla gidip geliyorum diyorsunuz. Niye pişman olasınız ki şimdi ki oturduğunuz yerden de memnun degilsiniz zatenEl veriyor zorlamaz beni taşınıpta git gel yapmak vs pişman olmakta istemiyorum burası yürüme mesafesi ama ebe girince boğuluyorum sanki artık
Ayrılalı bir buçuk yıl oldu taşınamadım araç kredim vardı o da bitti ama çok yıprandım o evde yaşıyor olmaktan biraz daha durayım alışırım dedim onun için ev mi değişeceğim dedim ama olmuyorAmann amann beş dakika daha düşünmeden ev bakmaya başlayın.. ev kötü evdeki kötü varsın 15 dkk yol olsun. Orada kalınır mı
Sefan olsun kız. Ara zam da gelecekTeşekkür ederim bu ay zaten uzman öğretmenlikten de maaşım 6 bin artacak oraya gider zorlamaz beni yani sitede spa sauna hamam spor salonu havuz vs var aidatı da var ama 4 bin tldaha mutlu olacağım ama gözüme gelmiyor
Bu çoook çook zor bir durum.. bir bağlılığınız da yok artık gerçekten düşünmeyin bileAyrılalı bir buçuk yıl oldu taşınamadım araç kredim vardı o da bitti ama çok yıprandım o evde yaşıyor olmaktan biraz daha durayım alışırım dedim onun için ev mi değişeceğim dedim ama olmuyor
Şu an oturduğum ev yürüme mesafesi okula tam karşısında çıkıp direk eve giriyorum yani . Ama mutlu değilim ev aydınlık aslında ama sanki bana kapkaranlıkZaten arabayla gidip geliyorum diyorsunuz. Niye pişman olasınız ki şimdi ki oturduğunuz yerden de memnun degilsiniz zaten
Alışmaya çalıştım hep hafife aldım zamanla unuturum alışırım eve diye ama şimdi düşünüyorum tatilden dönücem eve adım atmak bile istemiyorumBu çoook çook zor bir durum.. bir bağlılığınız da yok artık gerçekten düşünmeyin bile
Siz baya karamsarsınız aklınıza hangisi yatıyorsa onu yapınŞu an oturduğum ev yürüme mesafesi okula tam karşısında çıkıp direk eve giriyorum yani . Ama mutlu değilim ev aydınlık aslında ama sanki bana kapkaranlık
Tabiki taşın düşünmene gerek yokMerhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama
Mutlu olmadığınız yerde yaşamayın bir daha gelmeyeceksiniz dünyaya.Taşının sefanız olsun yeni insanlarla tanışmak için belki de bir fırsat olur taşınmanızAlışmaya çalıştım hep hafife aldım zamanla unuturum alışırım eve diye ama şimdi düşünüyorum tatilden dönücem eve adım atmak bile istemiyorum
Aidatla birlikte 10 bin fark olacak ama güvenlikli havuz spa sauna olan rezidans site 1+1 bu sadece ama sığarım yani taşınırken masrafım olacak işte emlakçı depozitoO kadarcık fark için düşünmeye bile gerek yok taşın tabi
Tabi ki ilçeye taşının bence çok bir fark yok fiyat olarak ee manevi olarakda ev size huzur vermiyor taşınınMerhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?