Yeni ev taşınmak

Sekerportakaliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
888
495
33
Merhaba ben öğretmenim ailemden uzakta tek yaşıyorum çalıştığım yer büyük bir köy ama büyük gelişmiş bir ilçeye araçla 15-20 dk sürüyor . Ben orada eski toki konutlarında oturuyorum okulum evin tam karşısında diğer öğretmenler ilçede oturuyor gidip geliyorlar sosyalleşebiliyorlar. Benim evimde en büyük sorun şu an üst kat komşu aşırı gürültü sorunu. Ev eski banyo küflü vs ve etrafında başka hiç bir şey yok. Ev sahibi 10.5 dedi kira için yeni taşınanlar 12 ye taşındılar. İlçede en merkezi konumda cafelerin vs olduğu bir rezidansta 16.5 kiraya ev var başka sıfır rezidanslarda var 15 e . Etrafında sosyal imkanlar var güvenlikli site. Arabayla gidip gelicem okula taşınırsam sizce napsam . Şu an oturduğum evde birde eski sevgilim yaşadı ve hala o evde aynı yerde yaşıyor olmakta beni etkiliyor. Yeni bir hayat gibi gelicek arada kira farkı var ama

Sizi iyi hissettiren yerde oturun maddi durumunuz el veriyorsa

Ekonomik olarak kaldırabilecekseniz daha iyi şartlarda yaşayın. Hayat bir kez..

Eski sevgilim kısmını anlamadım aynı evde misiniz hala?

Hayat yılda 60 bin fazla vermeyi geciktirmek için çok kısa. Taşın gitsin cefasını çekip atanmışsın biraz da sefasını sür.

Hayat yılda 60 bin fazla vermeyi geciktirmek için çok kısa. Taşın gitsin cefasını çekip atanmışsın biraz da sefasını sür.
Teşekkür ederim bu ay zaten uzman öğretmenlikten de maaşım 6 bin artacak oraya gider zorlamaz beni yani sitede spa sauna hamam spor salonu havuz vs var aidatı da var ama 4 bin tl daha mutlu olacağım ama gözüme gelmiyor

Daha önce bu evde uzun süre birlikte yaşadık ve ayrıldık şu an hala aynı evde kalıyır olmak beni etkiliyor
Amann amann beş dakika daha düşünmeden ev bakmaya başlayın.. ev kötü evdeki kötü varsın 15 dkk yol olsun. Orada kalınır mı

Amann amann beş dakika daha düşünmeden ev bakmaya başlayın.. ev kötü evdeki kötü varsın 15 dkk yol olsun. Orada kalınır mı
Ayrılalı bir buçuk yıl oldu taşınamadım araç kredim vardı o da bitti ama çok yıprandım o evde yaşıyor olmaktan biraz daha durayım alışırım dedim onun için ev mi değişeceğim dedim ama olmuyor

Sefan olsun kız. Ara zam da gelecek

Bu çoook çook zor bir durum.. bir bağlılığınız da yok artık gerçekten düşünmeyin bile

Zaten arabayla gidip geliyorum diyorsunuz. Niye pişman olasınız ki şimdi ki oturduğunuz yerden de memnun degilsiniz zaten
Şu an oturduğum ev yürüme mesafesi okula tam karşısında çıkıp direk eve giriyorum yani . Ama mutlu değilim ev aydınlık aslında ama sanki bana kapkaranlık

Tabiki taşın düşünmene gerek yok

Alışmaya çalıştım hep hafife aldım zamanla unuturum alışırım eve diye ama şimdi düşünüyorum tatilden dönücem eve adım atmak bile istemiyorum
Mutlu olmadığınız yerde yaşamayın bir daha gelmeyeceksiniz dünyaya.Taşının sefanız olsun yeni insanlarla tanışmak için belki de bir fırsat olur taşınmanız

Tabi ki ilçeye taşının bence çok bir fark yok fiyat olarak ee manevi olarakda ev size huzur vermiyor taşının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…