Yeni ev taşınmak

Aracınız da varmış daha ne..15 dakikalık yol ne ki millet saatlerce yol gidiyor işe

Aracınız da varmış daha ne..15 dakikalık yol ne ki millet saatlerce yol gidiyor işe
Evet daha önce başka bir şehirdeydim ben orda dolmuşla bir saat gidiyordum merkezde yaşamak için. Burda bi girdim o eve çıkamadım bir daha rahat geldi gidip gelmek bir de okul 7 buçukta başlıyor kışın çok zor ama herkes gidip geliyor ben niye yapamıyayım diyorum şimdi. Okuldan sonra bir de zaten ilçeye gidiyorum yemek kahve vs için benim için benzin olarakta bir fark olmayacak zaten gidiyorım gezmek için

Durduğunuz kabahat bence okullar açılmadan hemen taşınma işini halletseydiniz keşke.
Arada çok fark yok zaten .

Ben olsam tasinirdim rezidans olmasa da daha güzel bı eve giderdim.bu yaşlarda hayatın tadını çıkarın.ayrica çok uzakta değilmiş sırf yakın diye bütün günlerinizi heba etmeyin

Durduğunuz kabahat bence okullar açılmadan hemen taşınma işini halletseydiniz keşke.
Arada çok fark yok zaten .
Memleketteyim şehir dışında çarşamba döneceğim hemen bakıp seminer haftası taşınırım çok zorlamaz beni taşınma çok eşyam yok öyle . Bi evi beğendim zaten hemen ona bakıcam gidip biraz daha pahalı 18.5 ama tam istediğim gibi büyük cam balkon istiyordum ferah olsun bu evde duvar çok bunalttı beni tek başıma olunca

Kira farkı dediğiniz 5-6 bin lira. Yolu da ekleyin, ne kadar olabilir ki? Hayat kaliteniz nerede iyi olacaksa orada yaşayın tabii ki.

Kira farkı dediğiniz 5-6 bin lira. Yolu da ekleyin, ne kadar olabilir ki? Hayat kaliteniz nerede iyi olacaksa orada yaşayın tabii ki.
Evet beni tutan şey emlakçı depozito ücreti ve nakliye parasıydı çok geliyordu gözüme dayan dedim araçla zaten gidip geliyorum sürekli ilçeye kahve içmeye vs dedim ama evde beni bunaltıyor kredimde bitti

Evet beni tutan şey emlakçı depozito ücreti ve nakliye parasıydı çok geliyordu gözüme dayan dedim araçla zaten gidip geliyorum sürekli ilçeye kahve içmeye vs dedim ama evde beni bunaltıyor kredimde bitti
Ben de aynı sizin durumunuzdaydım. Başta okulun karşısındaki apart dairelerden tuttum. Küflü TOKİ dairesi olmamasına rağmen taşındım oradan merkeze. Beni daha mutlu etmişti. Bu yıllarınızın kıymetini bilin. Akşam parkta yürüyüş yapmak, kafana estiğinde dışarı çıkmak, arkadaşlarla sosyalleşmek varken aksini düşünmezdim bile.

Sayın hocam yazdıklarınızı üzülerek okudum. Tahminim otuzlarındasın. Ayrıca maaş olarak şuan 55 üzeri uzman olunca 60 üzeri gelirin olacak. Ek derste şöyle dursun. Üçün beşin hesabını yapıp bir daha gelemeyecek gençliğinizi harcıyorsunuz.

Evet araba kredim vardı o da bitti artık bu ay yani bitmedi aslında da ailem yardım etti kapattık komple o beni kafa olarak rahatlattı artık şimdiye kadar hep para biriktirdim araba aldım bundan sonra rahat yaşamak istiyorum giderim yok başka bana rahat rahat yeter 20 kirada versem bizim okul sabahçıyız 7 buçukta başlıyor kışın sabahları yollar zor oluyor ama herkes gidip geliyor bir şekilde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…