- 10 Mayıs 2018
- 28
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Birsonask_
-
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyımçalışmayı düşünmez misin?
Merhaba Birsonask_,yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
hem çalıştırmıyor hemde para bırakmıyor mu ?yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
En azından mutfak masrafı diyerekten 200 falan kenara bırakmasını söyleyin bu şekilde alistirdim . Bizde para konusu hiç olmaz ortak biyere koyarız içinden alsamda sorun olmaz mutfağa da belirli miktarı ayirriuz lazım oldukça harcadım sizde öyle alistirn sonuçta ikinizin parası cekinilcek durum yok
Bilmiyorum degişik bi konu ne kadar düşüncesiz inter ortak alıyoruz komsu getirip veriyo bana bende tvnın yanına koyuyorum o 20 tl yi bile alıyo enteresanMerhaba Birsonask_,
öncelikle konu başlıklarınız içeriği özetleyen nitelikte olmalıdır, acil yardım, çok aciiiil, imdaaat, yardım gibi başlıklar yazmazsanız daha iyi olur.
Eşinizle para konusunu konuşun, yeni evli olduğunuz için bu konuları konuşmaya çekiniyor olabilirsiniz ama bazı şeyleri baştan konuşmazsanız o öyle gider, sonra istemekte daha çok zorlanırsınız.
En azından mutfak masrafı diyerekten 200 falan kenara bırakmasını söyleyin bu şekilde alistirdim . Bizde para konusu hiç olmaz ortak biyere koyarız içinden alsamda sorun olmaz mutfağa da belirli miktarı ayirriuz lazım oldukça harcadım sizde öyle alistirn sonuçta ikinizin parası cekinilcek durum yok
Haklısın da canım düşüncesiz mutfak alısverisini yapıyo bişeye ihtiyacın varmı diyo ama içraat yok bende biraz gururluyum galiba bu konuda yeni evli oldugumuz için daha önceki kendi birikimimi yedim hep bilmiyorum napcamhem çalıştırmıyor hemde para bırakmıyor mu ?
kendinize ait geliriniz olmadığı için bu durumu konuşmak zorundasınız çekinecek bir şey yok . hiç değilse mesaj atarsınız
burda yazdığınız gibi eşinize ' paraya ihtiyacınız olduğunu ,özel ihtiyaçlarınız olduğunu, ilk zamanlar o bırakır diye düşünüp söylemediğinizi ama artık bu durumu konuşmanız gerektiğini , her ay belli bir miktar hesabınıza yatırması yada elden vermesi gerektiğini' anlatın güzelce.
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Bakmak zorunda diyenlerin , çalışmayanların , hayatta başına ne geleceği belli olmayanların (hepimizin yani ) baya konusu var bu forumda ...Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Ne günlüğü ne haftalıgı be aylık 8 aydır hiç bişey yokVermiyorsa mecbur isteyeceksin vermek zorunda zaten.Yeni evlendiğiniz için daha önce para bırakma gibi bi olayı yoktu alışık değildir.İsteyin kocanız sonuçta.Günlük unutuyorsa haftalık aylık alın .
Ben calısırım canım konu o degil calıstımda zaten düşmez kalkmaz bir allah amenna fakat millete ihtitacımız yok calısmasın demeyi biliyoBakmak zorunda diyenlerin , çalışmayanların , hayatta başına ne geleceği belli olmayanların (hepimizin yani ) baya konusu var bu forumda ...
üzüldüm eşinizeCalısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?