- 10 Mayıs 2018
- 28
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Birsonask_
-
Sizin düşünceniz BANA BAKMAK ZORUNDA ZATEN olursa ohhooo yazık .
Yenı nesıl kötüye gidiyor. Şu erkeklere bel bağlamayın !
Alın elinize güvencenızı !
Para isteme konusuna gelırsek .
Canım bana şu kdara para bırakırmısın de . Ben çalıştığım halde hesaplarımız ortaktır . Kartlarda ortak . O yuzden nasıl istenır bılmıyorum .
Ben açık açık canım bana 300- 500 neyse bırakırmıısn derım . Bırakmazsa veya mırın kırın ederse ertesı gun işe başlarım
Anlat mak istediğim buydu müdana aetmesem gider calısırım zaten
Esinize söyleyin tatlı bir dille bana haftalık para bırakabilir misin diye sonuçta kadınca alacağınız şeyler vardır ihtiyaç sadece eve ekmek almak değilki. Anlayışla karşılar o da daha önce kimseye para birakmadiysa bilemiyor olabilir :)[/QUOTE
illakı aklına geliyodur farkına varıyordur da ben istıycem bir kere vermezse yada kalktıgımda ortalıkta göremezsem işe baslarımEsinize söyleyin tatlı bir dille bana haftalık para bırakabilir misin diye sonuçta kadınca alacağınız şeyler vardır ihtiyaç sadece eve ekmek almak değilki. Anlayışla karşılar o da daha önce kimseye para birakmadiysa bilemiyor olabilir :)
Adam 8 aydır düşünmediğine göre beklemekle olmayacak demek.Yapımda yok heralde onun düşünmesini bekliyorum yada
Beklemeyin boşuna isteyin.Yapımda yok heralde onun düşünmesini bekliyorum yada
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Şunu okuduktan sonrasını okumaya gerek görmüyorum konu hakkında ne söylesem ban yerim
Ben kendimi yanlıs ifade ettim sanırım baska yöne cekiliyo konu bana para versin gidiyim yiyip içeyim demiyorum en basıtı evde yemek yapcak sebze yok tamam marketi görüyo ama pazara giden kadındır vermıyo iste neyle gidiyim neyse iyi hünlerYanarım yanarım da şunu söyleyemeden ölüp gidicem ona yanarım
B Birsonask_ burası maddiyat yüzünden kendini aldattıran kadınlarla dolu,
Kız kardeşini bile taciz eden kocasını boşayamayan kadınlar var aramızda...
Yapmayın evlilikte amaç kendine baktırmak değil,
Birlikte kazanıp birlikte birikim yapmaktır....
Erkek ne derse desin, Ekonomik özgürlük candır...........
[/QUOTE]kendınızden bu şekilde bahsederken kötü hissetmiyor musunuz ???
ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Sanmıyorum haklısın ama calısmak en iyisi ben biraz fazla brklemişim ama baska konularda en ince ayrıntıya kadar düşünüyosa bu da aklına geliyordurErkekler düşünmez, ya para isteyeceksiniz, ya tüm alışverişi o görecek , ya da ise gireceksiniz. Çalışmanızı isteniyorsa oturun konuşun, ne kadar ihtiyacınız olduğunu sebepleriyle anlatin, O akıl edemez, erkekler biraz düz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?