yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor

Anlat mak istediğim buydu müdana aetmesem gider calısırım zaten

Esinize söyleyin tatlı bir dille bana haftalık para bırakabilir misin diye sonuçta kadınca alacağınız şeyler vardır ihtiyaç sadece eve ekmek almak değilki. Anlayışla karşılar o da daha önce kimseye para birakmadiysa bilemiyor olabilir :)

Yapımda yok heralde onun düşünmesini bekliyorum yada
Beklemeyin boşuna isteyin.

Ya direk isteyin ya da şu lazim oldu bugün alamadım. Şöyle bir durum oldu para olmadığı için yanında yapamadim gibi şeyler söyleyin . Anlamıyorsa isteyeceksiniz başka yolu yok. Çocuk olacak çocuğun ihtiyacı olacak hep esini mi bekleyeceksin gelsin de alsın diye. Sen yemek yapmasan esin düşünür mi acaba eşim yemek yapmıyor demeye cekiniyorum:):)

Düşünemiyor olabilir diycem ama 9 ay diyorsun az değil. Ben para çekmeye üşendiğim için genelde eşimi bankamatik olarak kullanırım. Para isterim cüzdanı çıkardığında içindeki paraya bakar istediğim miktarı söyler alırım (Azıcık da ona bırakıyorum :) ). Bunu yaparken de hiç utanmam. Sonuçta eşim bilemez ne kadar ihtiyacım olduğunu. Söylemeyi denesen şu kadar ihtiyacım var gibi net rakam belirterek.

Bakalım istiycem bu gün cevapı sizlerle paylasırım. Yanlıs ifade ettiysem yada yanlıs birkelime kullandıysam özür dilerimm

Bana bakmak zorunda neden çalışayım ki? Ne kadar seviyorsunuz geleceğinizi bir erkeğin vicdanına merhametine emanet etmeyi. Ula adam 8 ay bir kuruş bırakmamış hala bana bakmak zorunda :)) bence pek farkında değil gibi bu zorunlulukta olduğunun:)) bi uyandırın isterseniz :)))

Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım

Şunu okuduktan sonrasını okumaya gerek görmüyorum konu hakkında ne söylesem ban yerim

Şunu okuduktan sonrasını okumaya gerek görmüyorum konu hakkında ne söylesem ban yerim

Yanarım yanarım da şunu söyleyemeden ölüp gidicem ona yanarım
B Birsonask_ burası maddiyat yüzünden kendini aldattıran kadınlarla dolu,
Kız kardeşini bile taciz eden kocasını boşayamayan kadınlar var aramızda...
Yapmayın evlilikte amaç kendine baktırmak değil,
Birlikte kazanıp birlikte birikim yapmaktır....
Erkek ne derse desin, Ekonomik özgürlük candır...........

Ben kendimi yanlıs ifade ettim sanırım baska yöne cekiliyo konu bana para versin gidiyim yiyip içeyim demiyorum en basıtı evde yemek yapcak sebze yok tamam marketi görüyo ama pazara giden kadındır vermıyo iste neyle gidiyim neyse iyi hünler

Erkekler düşünmez, ya para isteyeceksiniz, ya tüm alışverişi o görecek , ya da ise gireceksiniz. Çalışmanızı istemiyorsa oturun konuşun, ne kadar ihtiyacınız olduğunu sebepleriyle anlatin, O akıl edemez, erkekler biraz düz oluyor.

Sanmıyorum haklısın ama calısmak en iyisi ben biraz fazla brklemişim ama baska konularda en ince ayrıntıya kadar düşünüyosa bu da aklına geliyordur

Açıkça konuşacaksınız tabi ki de. Sizde de suç var. Kaç ay olmuş evleneli, madem böyle bir sıkıntınız var güzelce söyleyin.
Baktınız ki hâlâ aynı davranışlarına devam ediyor, siz de bir işe girersiniz.
Böylelikle eşiniz bile olsa kimsenin eline bakmak zorunda kalmazsınız.

Neden kötü hissediyim kötü biley yapmıyorum kötü bişey hissediyim[/QUOTE]
Siz bakılmaya muhtaç bir zavallı değil bir bireysiniz. Kendi ayakları üstünde durabilecek bir birey. Çalışmak istemiyorum demek çok ayrı ZATEN BANA BAKMAK ZORUNDA NEDEN ÇALIŞAYIM Kİ demek çok çok ayrı şeylerdir. Ha çalışmak istemiyorsanız bana bakmak zorunda vs zırvalığı ardına sığınmadan madem çalışmıyorum bu bu bu benim ihtiyaçlarım. Kart mı vereceksin nakit mi bilmem bunu halledeceksin demen lazım.

zira bu durum adamın pek umurunda değilmiş gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…