yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor

Bir de merak ettiğim bir şey var. Evin alışverişini kim yapıyor?
Yani ben çocuklar olmasına rağmen kendim yapmaya çalışıyorum alışveriş, e zaten her şey ateş pahası, bir markete git gel baya para harcanıyor. Harçlıkla falan olacak iş değil. Bir dönem benim kartın süresi dolmuştu da eşimin kartını almıştım, o cebine harçlık alıyordu. Sonuçta alışveriş yapan benim, markette nakitim yetmezse ne yapacağım.

Hani çalışmıyorsanız evin o tarz işlerini görmeniz lazım, hele çocuk da yoksa, kendinizi bu kadar mali işlerden ayırmayın.
O yüzden muhakkak ek kart isteyin.

"Bana bakmak zorunda niye calisayim","Annem bana bakmak zorunda degil" falan, kotu hissetmiyor musunuz bu "bakilma" ihtiyacindan? Bir kadin olarak uzuldum bu mentaliteye. Bi de sonradan esiniz calismanizi istemiyor gibi yazmissiniz da en basta niye calisayim bakmak zorunda diyerek kendiniz tercih etmediginizi, size bakmasini istedigini belli ettiniz yani. Gerci ben niye yazdim bilemedim bu konuya, yasam stilime cok uzak hayatlar...

Bence hiç çekinmeden iste eşin artık o senin çekinilecek bı durum yok sen çalışmadığın için ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü

Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım

Eşin sana bakmak zorunda değil. Çiftler evlilik birliği içerisinde evin geçiminden ve kişisel harcamalarından kendisi sorumludur. Kendinize saksı muamelesi yaparsanız böyle eşinizin eline bakarsınız ve sürekli maddi konularda eşinizin insiyatifine, keyfine kalırsınız. Size olan saygısını yiririr böylece.
Azcık kendinizin değerini bilin kocanın eline bakmayın.

Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Pardon niye size bakmak zorunda:)) bu nasıl bi bakis açısı:)) siz onun bebeği falanmi siniz? Yada bakıma muhtaç anne baba? Yanlış bi düşünce tarzınız var bence. Çalışıp evini geçindirmeli çekip çevirmeli evet ama sizde destek olmalı beraber yapmalisnz. Bana bakmak zorunda diye bişey yok. Çalışma diosa sana para vermeli ama bana bakmak zorunda bakış açınıda degistrmlsn bence

Hanımlar,
konuyu kapatıyorum çünkü konu sahibesi içerik silmiş, konu silmenin yasak olduğunu bilmiyordu büyük ihtimalle ve içeriği de daha fazla yorum almamak için sildiğini sanıyorum, o yüzden topiği kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…