yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor

Ben calısırım canım konu o degil calıstımda zaten düşmez kalkmaz bir allah amenna fakat millete ihtitacımız yok calısmasın demeyi biliyo
Valla o zaman diyeceksin ki ben bir işe girseydim en az atıyorum 2500 tl gelirim olurdu . O parayı versin sana hesabını sormasın . Millete hava atmaya benzemez

üzüldüm eşinize
demek adam zor duruma düşse halden anlamayacak yine de bakmak zorundasın çalış getir diyeceksiniz

konunuza gelince çalıştırmıyorsa isteyeceksiniz
Yanlıs yorum yapıyosun olmasa ben anlarım varken vermiyosa bana sormuyosa ben anneme gidiyorum 1 hafta hiç sormuyo bana annem bakmak zorunda degil

Ilk evlendigimizde bizim maasta esimde duruyordu bir iki ay boyle oldu sonra dedim ki maas bende duracak ben ev ekonomisi yapacam sende durunca ne kadar harcaniyor nereye gidiyor hesabini tutamıyorum dedim simdi maas bende o benden aliyor

Ben calısırım canım konu o degil calıstımda zaten düşmez kalkmaz bir allah amenna fakat millete ihtitacımız yok calısmasın demeyi biliyo

Mesleginiz nedir ne is yapiyordunuz?
Belki size zarf atiyordur calismanizi istiyor ama sizin atak yapmanizi bekliyordur, olabilir.
Kimsenin size bakmak zorunda oldugunu dusunerek gecirmeyin hayatinizi, kendinizi garantiye alin temkinli olmak iyidir.

Yanlıs yorum yapıyosun olmasa ben anlarım varken vermiyosa bana sormuyosa ben anneme gidiyorum 1 hafta hiç sormuyo bana annem bakmak zorunda degil
neden çalışayım bakmak zorunda yorumuna istinaden yazdım

eşiniz cimri ya da ben kadına para vermem modunda biri.. isteyeceksiniz

Ben zaten calısırım sorun o degil anlatamadım kadın erkek ayrımı yoktur zaten kendisi diyi millete ihtiyacımız yok calısmasın tamam ac kalmıyorum herseyim var alıyo ama bana vermiyo sormuyo bile sorsa ihtiyacım var yada yok derim zaten

Önceden çalışıyormussunuz madem evlendikten sonra çalışmamanızı istemiş o zaman evet bencede vermeli ama çekineceğiniz bir durum yok konusun . Ben hep soruyorum , sen ses çıkarmıyorsun o yüzden vermiyorum diyecektir büyük ihtimalle o yüzden konusmanız iyi olur. Ayrıca 8 ay uzun bir süre yani insan merak eder ben soruyorum sen bişey demiyorsun ama nasıl harcama yapıyorsun diye

yine aynı cevabı vereceksiniz biliyorum
evet konu szin çalışıp çalışmamanız değil
ve evet eşiniz olduğu için ve siz şu anda çalışmadığınız için güzelce konuşun size haftalık bir para bıraksın
amaaaa ben bir kadının ekonomik özgürlüğü olması taraftarıyım
yarın öbür gün ne olacağımız belli değil
Allah göstermesin ama evliliğinizde problem yaşadığınızda erkekler ilk olarak maddi açıdan vurmaya çalışıyorlar ne yazık ki
hem sosyalleşir, hem kendi paranızı kazanır gönlünüzce harcarsınız

Aynı cevabı vermiycemsaol bi iş bakayım o zman

bana bakmak zorunda niye calisiyim benim beyin error? siz evlendiniz mi yoksa seni evlatlik mi aldi?

Bakmak zorunda ? Her kadın evlendikten sonra çalışmak zorunda değil ? Erkek eve bakar bu kadar basit. Özgür kadın, güçlü kadın, kimseye muhtaç olmayan kadın konusu değil ki bu.

Sizin düşünceniz BANA BAKMAK ZORUNDA ZATEN olursa ohhooo yazık .

Yenı nesıl kötüye gidiyor. Şu erkeklere bel bağlamayın !
Alın elinize güvencenızı !

Para isteme konusuna gelırsek .
Canım bana şu kdara para bırakırmısın de . Ben çalıştığım halde hesaplarımız ortaktır . Kartlarda ortak . O yuzden nasıl istenır bılmıyorum .
Ben açık açık canım bana 300- 500 neyse bırakırmıısn derım . Bırakmazsa veya mırın kırın ederse ertesı gun işe başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…