- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.287
- 798
- Konu Sahibi Birsonask_
-
Peki o işteyken hastalansanız acil doktora gitmeniz gerekirse ne yapacaksınız?Ben calısırım canım konu o degil calıstımda zaten düşmez kalkmaz bir allah amenna fakat millete ihtitacımız yok calısmasın demeyi biliyo
Ben kendimi yanlıs ifade ettim sanırım baska yöne cekiliyo konu bana para versin gidiyim yiyip içeyim demiyorum en basıtı evde yemek yapcak sebze yok tamam marketi görüyo ama pazara giden kadındır vermıyo iste neyle gidiyim neyse iyi hünler
Aynı şeyi düşünmüş yazmışız :))Pardon ama eşim bana bakmak zorunda niye çalışayım diyebiliyorsanız, eşinizden de para istemekten çekinmeyeceksiniz.
Siz bakılmaya muhtaç bir zavallı değil bir bireysiniz. Kendi ayakları üstünde durabilecek bir birey. Çalışmak istemiyorum demek çok ayrı ZATEN BANA BAKMAK ZORUNDA NEDEN ÇALIŞAYIM Kİ demek çok çok ayrı şeylerdir. Ha çalışmak istemiyorsanız bana bakmak zorunda vs zırvalığı ardına sığınmadan madem çalışmıyorum bu bu bu benim ihtiyaçlarım. Kart mı vereceksin nakit mi bilmem bunu halledeceksin demen lazım.Neden kötü hissediyim kötü biley yapmıyorum kötü bişey hissediyim
Böyle kadınlara bayılıyorum! Süpersiniz tebriklerrPeki o işteyken hastalansanız acil doktora gitmeniz gerekirse ne yapacaksınız?
Damacana su alsanız o bile para,nasıl düşünmüyor anlamadım.
Bende çalışmıyorum şu an ama kredi kartım olmasına rağmen ,arabam olmasına rağmen yanımda nakit olsun isterim ki eşimden para istemedim hic,muhakkak verir ,uyuyorsam bırakır giderken,unuttuğu olursa da nakit yoksa üzerinde çek bankadan der ki demeden de gidip atmden çekerim.
Bakmak zorunda demiyorum o ayrı. Biz beraber aldık benim çalışmama kararımı ki geçici bir süreç bu. Oğlum anaokuluna başlayınca döneceğim.
Sagolun ama inanın olması gereken bu. Bana ayrıl kızımıza sen bak diyen eşimdi. Hamileyken çalışıyordum ki uzun yıllar çalıştım. Emekliligime de az var. Kızıma bakmak benim ve eşimin ortak kararıydı ama bu hareketi yapsa eşim oturur konuşurdum. Olmadı/düzelmedi diyelim kusura bakma der çalışırdım. Bu düşüncesizliktir yani net.Böyle kadınlara bayılıyorum! Süpersiniz tebriklerr
Amacım üzmek değil,
Ama bir ev de pazar parası bile yoksa
İsterse kocan Sabancının oğlu olsun.
Benim gözümde hiçtir O kusura bakmayın lütfen,
Allah esirgesin bir ev kazası oldu ne yapacaksınız taksiyle hastaneye gidip,
Taksiciye kimliğinizi mi rehin vereceksiniz kiiii Onu bile kabul etmezler.
Yada eşinizin gelmesini mi bekleyeceksiniz,
Eşinizin bu tavrı aslında ufkunuzu açmalı adam bilerek yada bilmeyerek güzel bir mesaj veriyor size
Ne varsa kendimde var diyeceksiniz....
Adam bu kadar cimri ise açık açık ve acilen konuşmanız lazım. Yoksa şimdiye kadar idare ediyordun, ne değişti, beni kullanıyorsun moduna girecek.Bilmiyorum degişik bi konu ne kadar düşüncesiz inter ortak alıyoruz komsu getirip veriyo bana bende tvnın yanına koyuyorum o 20 tl yi bile alıyo enteresan
ama baya bir zaman geçmiş gururluk bir tarafı kalmamış bununHaklısın da canım düşüncesiz mutfak alısverisini yapıyo bişeye ihtiyacın varmı diyo ama içraat yok bende biraz gururluyum galiba bu konuda yeni evli oldugumuz için daha önceki kendi birikimimi yedim hep bilmiyorum napcam
Yani ben de yazdım acil bir durum olsa konu sahibesinin hastaneye ulaşacak parası bile yok
Bu adam bunu da mı düşünmez yani??
Ne güzel siz 200 tl yi tamamen kendinize ayırabiliyorsunuz .ben 300 -400 alıyorum çoğu zaman kendime bir çöp bile almadan para bitiyorBir cümle kurdun şimdi herkes konudan uzaklaştı o cümle hakkında yorum yapıyo.. tabikide koonu sahibi çalışsa daha iyi ama çalışma otur diyen erkekte karısının ihtyaçlarını karşılamak zorunda ona evine bakmak zorunda.. eşine söyle sen yokken başıma bi iş gelebilir taksiye ihtiyacım olur ne biliyim ani bir misafir gelebilir bişeyler almam gerekebilir.. çıkarken eve biraz para bırak aşkım de bazen benimde ihtiyacım oluyo de.. 8 aydır hiç çıkmıyormusun dışarı yani bi üst baş almıyormusun bi makyaj malzemesi bakmıyormusun parasız gidip gelinmez yani.. baktın olmuyo iş bak senin paraya ihtiyacın olmayabilir ama benim paraya ihtiyacım var de geç..
Ayın 15 inde eşim maaşını alır akşamında 200 lira bırakır komidine sadece kendine harca der bende bir ay boyunca idare etmeye çalışırım o parayla keşke çalışabilsemde kendi paramı kazansam. Çalışmak çok daha iyi bence sen eşini çalışmaya ikna et..
bence fake olabilir böyle diyen birisi... öyle olmasını umuyorum....bana bakmak zorunda niye calisiyimbenim beyin error? siz evlendiniz mi yoksa seni evlatlik mi aldi?
bence fake olabilir böyle diyen birisi... öyle olmasını umuyorum....
Bende Allah kısmet ederse inşallah bebek planı içindeyim. Bende kendi evladımı 3 yaş grubu için yanımda okula yanımda götürebileceğim yaşa kendim getirmek isterim. O dönemde bende 2 yıl kadar maaş alamıyorum. Ama baştan konuşuyoruz. Elbette eşimden alacağım için har vurup harman savurmam kendi maaşıma göre daha dikkatli harcar, ihtiyaca yönelik alışverişler yaparım. Mutluluğunuz daim olsun inşalllah:)Sagolun ama inanın olması gereken bu. Bana ayrıl kızımıza sen bak diyen eşimdi. Hamileyken çalışıyordum ki uzun yıllar çalıştım. Emekliligime de az var. Kızıma bakmak benim ve eşimin ortak kararıydı ama bu hareketi yapsa eşim oturur konuşurdum. Olmadı/düzelmedi diyelim kusura bakma der çalışırdım. Bu düşüncesizliktir yani net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?