- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi Birsonask_
-
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Niye, siz bakıma muhtaç mısınız? Kafaya bak ya. Artık aşın bunları, geliştirin kendinizi.Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Konu yine dine baglanmis. Dinin butun emirlerine uydunuz da calismamak kaldi. Hz Hatice ticaretle ugrasan bir hanimdi unutmayin yan gel yat osman yok yani
Acik acik soyleyin haftalik bana su kadr verrmsn diye.yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
Açıkça al karşına konuş de ki bak ihtiyacarim oluyor bana atlık şu kadar para bırak de zaten erkeklere söylemeden düşünemezleryeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
Arastirmama gerek yok meslegim itibariyle derinlemesine hakimim zaten sizden tavsiye alacak degilimCanım ben çalışan bir bireyim . Dine bağlamadım sadece doğru olan bir bilgi verdim. Ayrıca kadın çalışmaz diye birşey yok. Ayakları üzerinde durmalı hayat ne olacağı belli olmaz başka insanlara eşte olsa güvenip yaşanmaz Allah korusun hayatta tek başına kalsalar napabilirler.
Eşim vazifesi bakmaktır ama zorunluluk değil ben sizin gibi kavgacı bi tutumla yorum yapmıyorum yazdıgımdan nerelere çekmişssiniz.
Araştırır Okursanız verdiğim bilginin doğruluğunu bulursunuz eşlerin birbirlerine vazifeleri vardır . Çalışsada kadın çalışmasada tabii iki birbirlerine hayat yolunda destek olur çiftler..
bana bakmak zorunda niye calisiyimbenim beyin error? siz evlendiniz mi yoksa seni evlatlik mi aldi?
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Bugunlerin modasi da bu.
Cebinde 5 kurus olmayan kadinlarin calismama gerek yok zaten ihtiyacimiz yok demesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?