- 25 Nisan 2018
- 55
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi Birsonask_
-
süper eşler seçiyorsunuz tebriklerBilmiyorum degişik bi konu ne kadar düşüncesiz inter ortak alıyoruz komsu getirip veriyo bana bende tvnın yanına koyuyorum o 20 tl yi bile alıyo enteresan
2 sene önce evlendiğimizde bende aynı senin gibiydim harçlık bırakmayı unuturdu eşim bende isteyemezdim zaten birlikte herşeyi aldığımız içinde çok ihtiyacımda olmazdı evlenmeden önce çalışıyordum ve ailemden de hiç bir zaman istemediğimden para istemeye alışık değildim fakat eşime bunu söyledim o da unutmamaya çalıştı sonuçta bekarlıktan evliliğe geçiyoruz alışmak bir anda olmuyor şu an ise bana para veee diye istiyorum gülüyoruz yani zamanla alışırsınız çok dert etme canımyeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
Arastirmama gerek yok meslegim itibariyle derinlemesine hakimim zaten sizden tavsiye alacak degilim
Cemkirmek? Mahallle agzi yakisiyo size :) iki kelime ogrenip cumle icinde kullaninca havali olmuysunuz. Takva o cumlede olmadi benden size tavsiye anlamini arastirin rezil olmayin :)Tanımadıgınız insanlara böyle çemkirmeniz hoş değil derinlemesine hakimseniz dini konularda konusulurken kavga yerine takva ön planda olmalı... tavsiyede bulunmadım sizin gibi fikrimi söyledim
Erkekler bu konuda biraz dusuncesiz oluyolar sanirim.bence kendini uzup yıpratma bunun icin artik o senin esin olmus oturup konus paraya ihtiyacin olabildiğini uygun sekilde anlat anlayisli biriyse sorun cozulur mahcup olur hatta muhtemelenyeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor yada bırakmıyor o bırakmayınca bende istemiyorum dogal olarak yada cekınıyorum onun düşünmesi lazım diye yoksa bir gün unutur 2 gun unutur tamam istediğin biley varmı alalım diyo ama herseyi onla almak zorunda degilim sizce ne yapmam lazım tesekkurler
Kimse kimseye bakmak zorunda değil .. Her konuda kadın erkek eşitliğini savunuyoruz burda konu çalışma olunca böyle düşünmeniz doğru değilCalısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Kusura bakma da sen de bi tuhafsın.Ne günlüğü ne haftalıgı be aylık 8 aydır hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?