yeni evlendik ama eşim bana hiç para vermiyor

Tatlım eşim öyle sürekli para ists lazım de başta nasıl alışırsa sonrada öyle olur

2 sene önce evlendiğimizde bende aynı senin gibiydim harçlık bırakmayı unuturdu eşim bende isteyemezdim zaten birlikte herşeyi aldığımız içinde çok ihtiyacımda olmazdı evlenmeden önce çalışıyordum ve ailemden de hiç bir zaman istemediğimden para istemeye alışık değildim fakat eşime bunu söyledim o da unutmamaya çalıştı sonuçta bekarlıktan evliliğe geçiyoruz alışmak bir anda olmuyor şu an ise bana para veee diye istiyorum gülüyoruz yani zamanla alışırsınız çok dert etme canım

Arastirmama gerek yok meslegim itibariyle derinlemesine hakimim zaten sizden tavsiye alacak degilim

Tanımadıgınız insanlara böyle çemkirmeniz hoş değil derinlemesine hakimseniz dini konularda konusulurken kavga yerine takva ön planda olmalı... tavsiyede bulunmadım sizin gibi fikrimi söyledim

Ek kart ya da kredi kartı isteyin.
Oradan istediğiniz kadar çekersiniz. Zaten çok istiyorsa takip edip limit koyabilir ek kartlara. Ay çocuklarımıza bile belirli yaştan sonra kart çıkarıyoruz, ne olur ne olmaz diyerekten, harçlık verse bile kartınız olmalı.

Tanımadıgınız insanlara böyle çemkirmeniz hoş değil derinlemesine hakimseniz dini konularda konusulurken kavga yerine takva ön planda olmalı... tavsiyede bulunmadım sizin gibi fikrimi söyledim
Cemkirmek? Mahallle agzi yakisiyo size :) iki kelime ogrenip cumle icinde kullaninca havali olmuysunuz. Takva o cumlede olmadi benden size tavsiye anlamini arastirin rezil olmayin :)

Erkekler bu konuda biraz dusuncesiz oluyolar sanirim.bence kendini uzup yıpratma bunun icin artik o senin esin olmus oturup konus paraya ihtiyacin olabildiğini uygun sekilde anlat anlayisli biriyse sorun cozulur mahcup olur hatta muhtemelen

Eşine çekinmeden sana haftalık ya da aylık düzenli bi miktar para bırakmasını söyle. Miktarı sen belirle. Evin ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçlarım için de. Ya da sana kredi kartı çıkartsın sen ordan harca eşin borcu ödesin biz genelde öyle yapıyoruz. Çekinmene hiç gerek yok siz artık ailesiniz

Çalışmama kararını ortak almızsınız sanırım. Bu kararı alırken çalışmam ama ayda bana şu kadar kişisel harçlık verirsen diye anlaşsaydınız iyi olurdu. Ya da hala geç değil blöf yapın çalışmak istiyorum kişisel olarak kendime bir şeyler alabilmek için diye. Böyle para istemeye utandığınızı söylersiniz.

Çalışıyorum, memurum çok şükür eşim her faturamızı öder, bende aylık oğlum için 1000 tl hesapta biriktiririm kalanına karşmaz bide yetiremem isterim ne utanacağım kocam o:)

Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Kimse kimseye bakmak zorunda değil .. Her konuda kadın erkek eşitliğini savunuyoruz burda konu çalışma olunca böyle düşünmeniz doğru değil

Cocuga bakılır, yasliya, hastaya, muhtac insana bakılır ama saglikli koskoca yetiskin bir insanin baska bir yetiskin icin bana bakmak zorunda demesi cok yakisiksiz...
Ortak bir kararla evdeki bir kisinin çalışıp evin giderlerini karsilamasina digerinin kafasina gore takilmasina asla karsi degilim, ama bunu bir bakma/bakilma iliskisi icinde yapmak, ilkokul cocugu gibi esinden harclik beklemek cok trajik...

Ne günlüğü ne haftalıgı be aylık 8 aydır hiç bişey yok
Kusura bakma da sen de bi tuhafsın.
8 aydır ağzını açmamışsın desene adama ben bitki değilim bazı ihtiyaçlarım var diye.
Hayır hadi diyelim acil bi durum oldu mesela evde bi kaza oldu taksiye atlayıp acile gitmen lazım taksi parasını nasıl vereceksin?
Gurur murur edecek bi olay yok mecbur verecek hadi o öküz düşüncesiz de seninde süs bitkisi gibi 8 aydir sessiz kalman çok tuhaf.
Bir de internet parasını filan götürüp vermen off bravo hemen gurur madalyası takalim bu ne ya insan kendini düşünür biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…