bu başlık gayet güzel olmuş.aslına bakarsanız çoğunluk ortak düşünce de.bende bikaç bişey ekleyeyim.evlenmedim ama,hazırlık yaptığım için baya tecrübe sahibi oldum. Dantel sevmiyorsanız yaptırmayın.ona vereceğiniz paraya dışarıda satılan çok hoş vitrin takımları ya da işte örtüler falan var ve müthişler doğrusu.dantele vereceğiniz parayı oraya verin doya doya kullanın.şu dantelli pike takımalrını da kullanmam diyorsanız yaptırmayın.yine bunların hazırları çok şık modelleri var dışarıda hazır hem de kullanış açısından daha kolay yıkayınca dantel kadar ütüleme uğraşma derdiniz olmaz.runnerdı,ekmek yapma makinesiydi,fritözdü...bunlar fazla bence.ben mutfak malzemelerini severim tabak çanak yönünden,değişik tabaklar bulunca alırım.
ayrıca bir arkadaşımız demiş, evlenince dışarı yerleşecek birisinin hazırlığı ile aynı yere yerleşecek kişinin hazılığı bir olmuyor.çok doğru.ben izmirden sivasa yerleşicem,izmirden daha ucuza ve zevkime göre bulabileceğim ama sivastan bulamayacağım şeyleri alıyorum.
yorgan konusunda hala bir karar veremedim netten alıcam direk sivasa gelsin diye.ama microfiber mi silikon mu yün mü kaz mı karar veremedim.
bide arkadaşlar yatak örtüsü almayanlar için diyorum.çok pullu dantelli tüllü model sevmeyenler ve çok para vermek istemeyenler taçın sitesinde 160 a falan güzel yatak örtüleri var. tavsiye ederim hem şık hem bütçeye uygun.

herkese kolay gelsin:122: