Bu sitede Cem Teflon seti çok uygun geldi. Siz ne dersiniz arkadaşlar, piyasaya göre uygun değilmi? Daha önce burdan siparişi olan oldumu?
Cem Pırlanta Tencere Seti (9 Parça) - PratikEv.com
benimde sorum var:):)evli arkadaşlarıma runnerli amerikan servisli masa örtüsü almalı mıyım eskiden almayı düşüyordum hatta 1 tanede kendim yapmıştım ama yemekteyiz den sonra supladan da o takımlardan da soğudum :)sizce almalı mıyım??direk masa örtüsü mü almalıyım peçeteli
ben de düşünüyorum alsam mı diye hatta nette beğendim ggde yapılmış set halinde :)))
bence programı falan boşver beğeniyorsan alırsın sade bir sofra istersen sadece örtü kullanırsın biraz daha farklı istersen runner kullanırsın :)bence hoş görünüyor
ben de üç aylık evliyim .
nevresim takımlarından 10 takım falan değil ama şöyle 4 5 takımınız olursa farklı farklı serince güzel oluyor.
Ha buarada yatak genişliğiniz 160*200 olacaksa kesinlikle çarşaf boyutları en büyük olan nevresimlerden alın
240 260 ölçülerinde oluyorlar sanırım. diğerleri yatağı kavramıyor aklınızda bulunsun.
Onun haricinde bi milyon tane havlunuz falan olmasın kullanılmıyor hurçta bekliyorlar.
tencerelerim tefaldi çok memnunum.
tabaklarım arcopaldi memnunum
yemek tabaklarınızı pasta tabaklarınızı en az 12 şerli alın çünkü makinede yıkayınca baya kullanılıyor
bir de biri geldimi hep misafir açılmıyor ben üşeniyorum:)
çatal bıçak takımım marka değil ama ondan da memnunum
daha misafirlik olanları kullanamdım onları bilemicem:)
mutfağımda masam yok oyüzden salonda yiyoruz
onun için masa örtüsü üstüne amerikan servis aldım
temizlemesi kolay olyor örtü kirlenmiyor yağlanmıyor tavsiye ederim.
çerezlikleriniz olsun kullanışlı şekilde derin kaplarınız olsun komposto cacık vs için
saklama kabınız muhakkak olsun artanları koymak için
küçük tencerelerden 3 lü birset daha alın derim yetmiyor çünkü 2 kişi olunca genelde onlar kullanılıyor
ve kesinlikle döküm tencerelerden tavsiye ediyorum
essenin var ben de ve pilavlar makarnalar çok iyi oluyor ısı güzel yayılıyor ve asla yapışma meydana gelmiyor.
ben süslü bir yatak örtüsü almadım iyiki de almamışım diyorum.
misafir geldiğinde şık ama kabarık olmayan yatak örtümü seriyorum sonra hop tyoplayıp çekyat altına atıyorum çok da yer kaplamıyor.
Sarımsak ezeceği güzel bişey bayağı kullanıyorum ellerim kokmadan işimi hallediyorum:)
benden şimdilik bukadar aklıma daha gelirse yazarım.:)[/QUOTE
canım yaa ne güzel anlatmışsın teşekkürler evli arkadaşlar iş güçten midir nedir fazla vakit bulamıyorlar böyle detaylı analizlere sağol.
referansın ile pilav tenceremi döküm almaya karar verdim.
Sevgili Lepi, yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Bizim daha nışanımız olmadı, o yüzden yatak odamızda alınmadı, anlattığın mantıklı geldi, olmazsa bir kaç nevresimi son zamanda alırım, yatak ölçülerine göre sağol canım..
Kahvaltı takımı almaya karar verdim, dün akşam bir yerden baktım, fiyatları inmiş baya, haftasonu gidip alacağım. Çatal kaşık ta marka Emsan,Korkmaz yada Schafer bunlardan birini seçeceğim. Teflon olarak Cem alacağım. Döküm tencerelere çok iyi diyorlar, olmadı 1 tane çeyizime alırım canım.
Haftaya eklerim neler aldığımı, tekrar teşekkürler
tavsiyem teflon olarak tefal alman canım
azıcık daha fazla ver en iyisini al
cemin teflonu çok kaliteli değil aklında olsun
o zaman taç al canım ikisinin ortası kullananlarda çok memnun
6 kişilik yemek takımı
4 adet çelik tencere
schafer çeyiz seti( 4 lü çelik tencere,6 kişilik kahvaltı takımı,12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal bıçak takımı)
12 kişilik kase
borcamlar
çerezlik
meyve tabağı
2 adet çift kişilik nevresim takımı
işte yavaş alıyorum gücümün yettiği kadar yalnız yaşıyorum şuan evimde kullandığım tek kişil nevresim takımlarını arzumun robotunu ütümü evlenince de kullanıcam gönül ister herşeyin en güzeli en yenisi ama olsun mutluluk herşeyden önemli daha alıcak çok şeyim var evlendikten sonra da almaya devam edicem ama en güzeli aldıklarımla mutlu olmayı bilmek! her aldığım şeyin arkasında bir hayalim var mesela işallah eşimle pazar sabahı aldığım kahvaltı takımlarıyla mutlu mesut sorunsuz kahvaltı yapmak gibi :) belki saçma ama böyle düşünüyorum arkadaşlar
6 kişilik yemek takımı
4 adet çelik tencere
schafer çeyiz seti( 4 lü çelik tencere,6 kişilik kahvaltı takımı,12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal bıçak takımı)
12 kişilik kase
borcamlar
çerezlik
meyve tabağı
2 adet çift kişilik nevresim takımı
işte yavaş alıyorum gücümün yettiği kadar yalnız yaşıyorum şuan evimde kullandığım tek kişil nevresim takımlarını arzumun robotunu ütümü evlenince de kullanıcam gönül ister herşeyin en güzeli en yenisi ama olsun mutluluk herşeyden önemli daha alıcak çok şeyim var evlendikten sonra da almaya devam edicem ama en güzeli aldıklarımla mutlu olmayı bilmek! her aldığım şeyin arkasında bir hayalim var mesela işallah eşimle pazar sabahı aldığım kahvaltı takımlarıyla mutlu mesut sorunsuz kahvaltı yapmak gibi :) belki saçma ama böyle düşünüyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?