yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

pijama rahat tamamda yatmadan yatmaya giy canım..evde tişört ve eşofman altı veya tayt la dolaşabilirsin.seni bilmem ama ben egeliyim.şalvar vardır bizde.genellikle onu giyerim .yöresel bi kıyafet ama hoş duruyor bence :)

Tayt veya şort ustune tişört veya eşofman üstüne tişört

Yeni evlisin cnm bence dikkat etmelisin erkek ne de olsa bakimli kadinlar var cevrede onlari gorupte evde ki ne dedirtme yarin bigun bebis istiycen hamile kalinca istesende yapamiyosun zaten simdiden salma kendini derim cnm

Benim eşim ilk evlendiğimizde 4-11 çalışıyordu. Gece yarısı gelen adama ne diye süsleneyim. Zaten yorgun argın geliyordu işten. Ben gayette pijamayla karşılıyordum. Bazen çok süslenesim varsa tayt giyip üstüne kalçaları örten bir bluz giyiyordum. İşten eve gelen erkek için önemli olan güleryüz. O sıcacık yuvasına geldiğini bilsin yeter. Seni zaten pijamayla da beğenir. Ben şimdi sadece özel günlerimizde süslenirim. Tabi evde pasaklı gezmiyorum. Pijamanın da bi tarzı olur yani :KK16::KK53:

Ben evli olmadığım halde bile evde pijamayla dolaşmıyorum. Bakımlı olmak evli olmaktan geçmez.

Pijama yeni evli için biraz salık degil mi ?
Çok şık eşorfmanlar var, rahat pantolan bir badi çeşitli bant tokalar,taçlarla evdede şık olunabilir...
Tayt tunik,tshirt kombinleri ev için idael olur... Evde pijamayla karşılayıp aynı pijamayla yataga girmek çok erken salmışsınız kendinizi....

Düşündüm de evde yazın donla kışın çizgili pijama ve atlet kombinasyonuyla takılan bir kocam olsaydı çok sinir olurdum. Konu sahibinin kocası ne giyiniyor acaba evde?

Eşi karşılamayla ne ilgisi var bu durumun?
Bütün güno pijamayla yatıp kalkıp, koltuklara oturup kirlenmiş haliyle yatağa girmek sorun bana göre.
Pijamanın da modeline bağlı valla. Şimdi pijama diye aratıyorum, benim bildiğin tayt-tshirt dışarıda giydiğim takımlar çıkıyor:D
Ben erkek için bakımlı olmaya karşıyım arkadaş. He karşında kendine özen gösteren bir adam varsa amenna ama kendi hödükse kılımı kıpırdatmam.

İnanmayacaksınız ama ece yatarken bile pijama giymiyorum :D Miss gibi spor şortlu takımlar taytlar bilmemneyler var hem şık hem rahat :)

Şu yeni evlenenlerin evlenince bütün gün jartiyerle fln gezilir fantazisi beni öldürüyor
Ne giyeceksin? tabi pijamavari birşeyler
Ama daha ev giysisi modunda
Mesela ben yazın şort t shirt kışın eşofman altı t shirt giyiyorum
Aynen giyilecekler standart zaten :KK53:
Ben bi kerem bile jartiyer giymedim, vücut çorabı giydim onu da bi daha giymeye üşendim :KK72:

Aynen giyilecekler standart zaten :KK53:
Ben bi kerem bile jartiyer giymedim, vücut çorabı giydim onu da bi daha giymeye üşendim :KK72:

vücut çorabı ne ola ki :KK57::KK57::KK57: ayyyy çok cahilim bayılazam bana görselli gösterin nolur ..merak ettim vardır bir yerlerde resmi :KK64:

Back
X