yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

Kazik kadar kadinim , hala hello kitty , hala ayicik, hala tavsan desenli ic camasiri, pijama vs giyiyorum.
Gecenlerde yine boole tavsanli, ayicikli slipler aldim benim adam isyan etti.
Ben de küstüm, hello kitty'e sarilip uyudum.
Seviyorum cici bici seyleri napim yani, a aa.

Bekarken bile boyle fazla bosvermislik olmamali
Yatağa ayri eve ayri kiyafet tercih etmelisiniz
Bu hem sizi daha özenli gosterir

Bütün gün pijamayla durman, sabah eşinin seni o şeklde görmesi akşama da öle karşılaman hoş değil tabi. Sonra erkeklerin gözü neden bakımlı kadınlara kayıyor? vb.. tarzı konular görüyoruz. Pijama olmasa da benim ev halim dışarda giymediğim uzun bi tshirt ya da gömlektir, altına tayt vs.. falan. Pijama bana göre sadece yatak içindir çünkü.

Evliyken bence her kadın bakımına dikkat etmeli aksi takdirde siz bakmadığınız zaman kendinize onu kıskanacaksınız bakımlı kadınlardan.. ama siz bakımlı oldukça o sizi kıskanacaktır ;) birde böyle birşey var.

Kazik kadar kadinim , hala hello kitty , hala ayicik, hala tavsan desenli ic camasiri, pijama vs giyiyorum.
Bende evde sevdiğim rahat şeyleri giyerim
Çoğunlukla tayt üzerine uzun t-shirt altına kisin ev botlari ayicikli pratikler...
Ama bunlarla yatağa girmem

Kendi içinden ne geliyorsa onu yap onu giy kendin için giyin süslen. Ben evli kaldığım süre içinde çok hasta olduğum zamanlarda pijamayla karşılamışımdır. Giyinip süslendim tabi evde oldugumuz zamanlar 2 gün kendi evimizdeysek 5 gün annesinde olurduk neyse yani adama ben süprizler yaptım ama ne saygı ne de sevgi kaldı yani adamlar için bişey yapma kendin için yap.

Bende asla yattigim giysiyle evde dolasmam
Yazlik kislik ayri ev giysilerim vardir
Tayt,duzgun bir esofman ustune bady,sweatshirt abartiya da gerek yok
Ask-i memnu gibi abiyelerle gezecek degiliz

Benim eşim ilk evlendiğimizde 4-11 çalışıyordu. Gece yarısı gelen adama ne diye süsleneyim. Zaten yorgun argın geliyordu işten. Ben gayette pijamayla karşılıyordum. Bazen çok süslenesim varsa tayt giyip üstüne kalçaları örten bir bluz giyiyordum. İşten eve gelen erkek için önemli olan güleryüz. O sıcacık yuvasına geldiğini bilsin yeter. Seni zaten pijamayla da beğenir. Ben şimdi sadece özel günlerimizde süslenirim. Tabi evde pasaklı gezmiyorum. Pijamanın da bi tarzı olur yani :KK16::KK53:
Kanka suc sende o saate gelen adama giyinilmez soyunulur sen soyunuk ol bak o adamda yorgunluk kaliyomu :KK53:

daha önce ne giyiyorsan onu giy. Bir erkek için bu kadar özveriye değer mi?

Gecen biri yazmisti buraya. Ayicikli pijama giyince eşi arzulamiyormus hatta küsüyormus kocasi. :KK30:

V409374.webp
a

aaaaa halbuki ne güzel kombin yapmıştım aşkolsun.....
o terliği giymeyene gelin demem:KK70:

Bir terliğim bile yok:KK12: Kocacıma söyleyeyim baştan evlenelim.

Tayt üstü dekolteli tunik candır.

yalnız yaşıyorum, düzenli bir iş hayatımın olmadıgı dönemler sıklıkta (kendi tercihim), homeoffice diyelim...
buna ragmen uyanır uyanmaz hemen pijamalarımı cıkarır esofman tshırt tayt vb seyler giyer, sacımı basımı düzeltir öyle vakit geciririm. :D
hatta pek makyaj yapmayan biri oldugum halde evdeyken usenmez kalemimi sürer parfumumu sıkarım. alışkanlık...
tek başıma 10 kişi gelecekmiş gibi masayı donatır kahvaltımı yapar, ustune de her gun turkkahvemi keyifle icerim. :KK28:

yaptıgnız saglıklı degil bence, zamanla tembellige hatta depresyona kadar goturebilir sizi.

şimdi şu tayt olayına ben parmak basmak istiyorum müsadenizle ...En Büyük TÜRKİYEİlk önce şu taytı lütfen bacakları kalın hanımlar giymesin misal ben giymiyorum boyum 1,75 bacak boyumda uzun ama 42-44 giydiğim için bana yakışmadığını düşünüyorum ..Ayrıca belirteyim popomda tepsi gibi değil ama öyle kadınlar görüyorum ki dşarda yemin ediyorum kusuciiiimmm geliyo bir kere tayt üstüne kısa body olmaz ,tayt kocaman popoyla giyilmez,tayt kalın bacakla da giyilmez vallahi soba borusu gibi duruyo,çok ince çarpık bacağa da gitmiyo ..HAKSIZ MIYIM :KK22:

Hatunu kaçırmışsınız ya laaa :D
ama bi yorum var o hoşuma gitti " sevgiliylen nilanlıyken süslüydğn de evliyken ne bu bakımsızlık" diye..evlenmeden öncede böyleydim dersen biz susalım :))

Back
X