yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?

Ben de özenmiştim böyle eşim eve gelince güzel güzel giyineyim diye ama eşim önemsemeyince oralı olmayıncaonun için özel olarak aldığım çamaşırları kıyafetleri makasla doğradım...çok tartıştık ağladım ağırıma gitti. benim için farketmez onu çıkarınca başka insan olmuyorsun ki zaten eşofmanla güzelsin diye klasik laflar sylüyor. ama evlenince ben hep böyle şeylerin hayalini kurmuştum. o yüzden eşin beğeniyorsa giy sonuçta bir daha yeni evli olmayacaksınz. mesela ben mini etekler taytlar askılı bluzlar kısacık elbiseler almıştım. (parçaladım hepsini gerçi ama) Normlde böyle giyinmiyorum.

evde pıjamayla dolaşma ama bence kot falanda gıyme,rahatsız eder gunboyu..

tayt ve tshırt benım ev halim..
Ben bazen onun kiyafetlerini giyiyorum
Pantolon hariç tabi, sortunu giydigimde dizalti etek gibi duruyor

Valla erkek milleti için canını sıkmaya değmez
Onlar bizim kendimizi paraladığımız kadar bişeyler yapmaya çalışıyorlarmı acaba
Nasıl rahat ediyorsan takıl kafana göre

sakın evlendim diye kendinizi salıvermeyin..ne öyle picamayla felan yemek kokar...ter kokar ..onlada eşini karşıla..ve yat...en azından tayt veya çok güzel pantolon gibi eşortmanlar var üzerine değişik tişörtler var..ay benim bir komşum var saç baş perişan üzeri çamaşır suyla lekelenmiş picama veya rengi bozuk eşortmanla dolaşıyor..onu görünce deli oluyorum...bir insan bu kadar bakımsız eşini nasıl karşılıyor diye...ondan sonrada eşler tabi temiz giyinen birini görünce gözleri kayıyor...dışarıya kaymaması için kendine bakın derim...

Bakımsızlık değil bu. Ama erkekler sanırım daha iç gidiklayici giyinmemizu bekliyorlar. Mini şortlar, etekler, güzel bur dekolte, vücudu saran taytlar hoş olur herhalde.

Ben bekar olduğum halde evde pijama giyince kendimi deli gibi hissediyorum ruh hastası gibi oluyorum tayt tişört hem daha güzel hem de daha rahat emin ol

Enerjiye bak:)
Bense sabah kalkar kalkmaz gözümü açmaya çalışırım, halıyı falan izlerim bir süre. Söylene söylene de çıkarım evden
Haha zamaninda erken kalkarken bende haliya bir sabitlenirdim ki o geldi aklima gozimden yas gelirdi bakarken nerdeki kalkip banyo yapicam

Ben bekar olduğum halde evde pijama giyince kendimi deli gibi hissediyorum ruh hastası gibi oluyorum tayt tişört hem daha güzel hem de daha rahat emin ol

hahahha buna çok güldüm Deli gibi mi hissediyosun koptum ya

haha evet birde saç baş dağınık, bol eşofmanlar sanki akıl hastanesinde kaçmış gibi hissediyorum ben ne çirkin bir insanım diyorum. Tayt tişört giyince de aman ne güzel bir insanım diyorum

haha evet birde saç baş dağınık, bol eşofmanlar sanki akıl hastanesinde kaçmış gibi hissediyorum ben ne çirkin bir insanım diyorum. Tayt tişört giyince de aman ne güzel bir insanım diyorum

hahahah iyiymiş ...Bende hiç sevemedim şu taytı yaa odun bacaklarım yüzünden sanırım ben de onu giysem deli gibi hissederdim herhalde kendimi ... varsa yoksa o kara kara esofmanlar ...

hahahah iyiymiş ...Bende hiç sevemedim şu taytı yaa odun bacaklarım yüzünden sanırım ben de onu giysem deli gibi hissederdim herhalde kendimi ... varsa yoksa o kara kara esofmanlar ...
aynı mesajı kaç kere göndermiş akıllı mı akıllı telefonum tayt giyince daha ince gösteriyor gibi geliyor bir de sıklaşmaya da yardımcı oluyor gibi geliyor bana

aynı mesajı kaç kere göndermiş akıllı mı akıllı telefonum tayt giyince daha ince gösteriyor gibi geliyor bir de sıklaşmaya da yardımcı oluyor gibi geliyor bana

evet benim için betondan olursa belki sıkılaştırır ama penyenin yararı olacağını hiç düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…