kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Ben bazen onun kiyafetlerini giyiyorumevde pıjamayla dolaşma ama bence kot falanda gıyme,rahatsız eder gunboyu..
tayt ve tshırt benım ev halim..
benimki giydirmiyor hıcbıseyını,eskitiyor muşum..Ben bazen onun kiyafetlerini giyiyorum
Pantolon hariç tabi, sortunu giydigimde dizalti etek gibi duruyor
Ne güzel iz çıkaracak kadar memen var.benimki giydirmiyor hıcbıseyını,eskitiyor muşum..
tshırtleri meme izi oluyormuş..
shortunu gıyınce sınan şamil sam'a benzıyor muşum..
doğumdan önce bonibon gıbıyken şimdi dırek milka inegine döndüm,emzırmekten..Ne güzel iz çıkaracak kadar memen var.
Tayt olmadan asla olmaz:)Ceyize bol bol tayt almali demek ki : D
Haha zamaninda erken kalkarken bende haliya bir sabitlenirdim ki o geldi aklima gozimden yas gelirdi bakarken nerdeki kalkip banyo yapicamEnerjiye bak:)
Bense sabah kalkar kalkmaz gözümü açmaya çalışırım, halıyı falan izlerim bir süre. Söylene söylene de çıkarım evden
Ben bekar olduğum halde evde pijama giyince kendimi deli gibi hissediyorum ruh hastası gibi oluyorumtayt tişört hem daha güzel hem de daha rahat emin ol
haha evet birde saç baş dağınık, bol eşofmanlar sanki akıl hastanesinde kaçmış gibi hissediyorumhahahha buna çok güldümDeli gibi mi hissediyosun koptum ya
haha evet birde saç baş dağınık, bol eşofmanlar sanki akıl hastanesinde kaçmış gibi hissediyorumhahahha buna çok güldümDeli gibi mi hissediyosun koptum ya
haha evet birde saç baş dağınık, bol eşofmanlar sanki akıl hastanesinde kaçmış gibi hissediyorumben ne çirkin bir insanım diyorum. Tayt tişört giyince de aman ne güzel bir insanım diyorum
aynı mesajı kaç kere göndermiş akıllı mı akıllı telefonumhahahah iyiymiş ...Bende hiç sevemedim şu taytı yaa odun bacaklarım yüzünden sanırım ben de onu giysem deli gibi hissederdim herhalde kendimi ...varsa yoksa o kara kara esofmanlar ...
aynı mesajı kaç kere göndermiş akıllı mı akıllı telefonumtayt giyince daha ince gösteriyor gibi geliyor bir de sıklaşmaya da yardımcı oluyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?