yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

taytı tuniksiz bende sevmiyorum kilolu olsun zayıf olsun .......şuan üzerimde taytım ve tuniğim var

Bekarkende simdide , asla uyudugum seyle evde dolasmam ..

Bi tayt bi bluz hos gorunur pjamayi yatarken giy .

benim gözümde yarım gelinsin o zaman
bari dirseğinece altın olaydı
yada badi üzerine çıkarılmış 5 i bir yerde......
Hiçbiri yok Hemen gidip kocayla kavga edeyim bak ben tayt giyiyorum ama dirseğimce altınım da yok, beşibiryerdem de. Bedavaya almış desene.

Aynen giyilecekler standart zaten
Ben bi kerem bile jartiyer giymedim, vücut çorabı giydim onu da bi daha giymeye üşendim
Vücut çorabı o da iyiymiş:))
Benim seksi gecelikler dolap bekliyor hele çocuktan sonra.
Artık ancak şöyle giyerim herhalde
Bir dakika sevişecek miyiz?dur bi üstümü değişip de geleyim

evde pijamayla da gezmicek ne giyceksin ..
rahat takıl .. bazende eşine süslen püslen ..
aşkı ayakta tut yeterli .. mutluluklar cnmm ..

Bence hiç de tavsıye edılecek bır konu degıl bu..Cok da sacma..Kocana bak o sana ozenıyorsa sen özen..Erkekler evlenır evlenmez ev halını nasıl yansıtıyorsa kadın da ıstedıgını yapar..Seksı gecelıkle dolasan da aldatılmadı mı sankı..Sen takma bu tarz seylerı bence kocana bak o özenlıyse sen de saygı duy ona göre gıyın ..

Tamam bakımlı olmak, temiz olmak, miss kokmak olmalı zaten de eşi makyajlı karşılamak sonracığıma evde makyajla dolaşmak çok saçma bence. Doğallık bana hep daha çekici gelmiştir. Açıkçası ilerde eşim benden evin içinde bile makyajlı olmamı ya da her zaman aşırı şık giyinmemi beklese rahatsız olurum. Birbirimizi hoşnut etmeliyiz, birbirimiz için özenmeliyiz, evet ama "acaba beni böyle beğenir mi" diye de kasmamamız gerek. Bazen de evimde pijama giymek isterim. İsteyemez miyim? Bu da benim hakkım bence.. Pijamamı da giyerim ama dağınık değil de derli toplu ve temiz görünürüm ama rahat olurum yani.

Evli değilim. Evde oğlum var sadece.O da odasında ders çalışıyor ve saat gecenin biri.. Üzerimde siyah tayt ve hoş bir kazak var. Beymen ya da vakko değil, totali 30-40 lira etmeyen giyecekler. Ama bu kıyafetle dışarı çıksam sıkıntı olmaz. Neden kendinize ve eşinize bunu yapıyorsunuz ki?

dar üzerine oturan eşofman tercih edebilirsin pijsma çok sacma mutfaktaki yemek kokusu üstüne sinerve kokuyla kocan sana yatakta sarilmk bile istemrz bide wc ye gidiyotsun gun boyu o kiyafetlr yataga yatiyosun.esini kendinden uzaklastirmakmi istiyosun?

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?

Yanlış anlama da amcam zamanında az gelişmiş bir köyden evlenmişti. O kadın bile tüm gün şalvarla gezer, amcam gelmeden de en güzel basmasını giyip, başörtüsünü değiştirirdi. Daha gençsin, şimdiden koyverme.

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Bnce bakimsizlik en azindan kendini pijamalara alistrma derim kadın oldugunu gostermelisin pijama cok bekar evine girer gibi duruyor

Pijama yerine tayt ustine hos bur tisort badi ile karsilayabikirsiniz hem tayt rahay hem erkekler icin oldukca cekicidir
pijama olayi evli bekar gunluk yasamda kullanilip yataga girilecek birsey degikdir bence

Esimi asla pijamlarla karsilamam! Sabah kalkar kalmaz banyomu yapar, makyajimi yaparim, sacimi yaparim. Temizlik yaparsam kisa short uzerine atlet giyerim, yemek felan yaparkende oyleyimdir. Ama gece istedigim gibi yatarim, bir gun sexy bir gecelikle, ertesi gun bambi li, whinie the pooh lu pijamami giyerim. Ama bu yaptiklarimi kendim icin yapiyorum. Kendimi oyle daha guzel ve bakimli hissediyorum. Esiminde hosuna gitmiyor degil:):)

Pijamalarla butun gun gezilirmi yaa bende simdi evdeyim hemde hamileyim ama en azindan esofman filan giyiyorum en rahat olarak. Yemek kokusu siner yerlere surunur o pijama. Zaten belli bi saatten gec uyandimmi go gunu harcamisim gibi uzuluyorum. Daha yeni evlisin bi taytla guzel bir bluz yada ne bileyim kot filan giyebilirsin. Abiye giy demiyorum ama pijamalarlada avrupa yakasindaki gaffuru animsattirdin birden

Enerjiye bak:)
Bense sabah kalkar kalkmaz gözümü açmaya çalışırım, halıyı falan izlerim bir süre. Söylene söylene de çıkarım evden

Su adamlarin eline koz veriyosunuz ya ne diyim yarin gelip zaten evin icinde pijamali gezip duruyon dese hakli soyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…