benim gözümde yarım gelinsin o zamanEki Görüntüle 1247824
Bir terliğim bile yokKocacıma söyleyeyim baştan evlenelim.
Tayt üstü dekolteli tunik candır.
taytı tuniksiz bende sevmiyorum kilolu olsun zayıf olsun .......şuan üzerimde taytım ve tuniğim varşimdi şu tayt olayına ben parmak basmak istiyorum müsadenizzaıf le ...İlk önce şu taytı lütfen bacakları kalın hanımlar giymesin misal ben giymiyorum boyum 1,75 bacak boyumda uzun ama 42-44 giydiğim için bana yakışmadığını düşünüyorum ..Ayrıca belirteyim popomda tepsi gibi değil ama öyle kadınlar görüyorum ki dşarda yemin ediyorum kusuciiiimmm geliyo bir kere tayt üstüne kısa body olmaz ,tayt kocaman popoyla giyilmez,tayt kalın bacakla da giyilmez vallahi soba borusu gibi duruyo,çok ince çarpık bacağa da gitmiyo ..HAKSIZ MIYIM
Hiçbiri yokbenim gözümde yarım gelinsin o zaman
bari dirseğinece altın olaydı
yada badi üzerine çıkarılmış 5 i bir yerde......
tabiiiiii hemen çök boğazına beşibiyerde olmasada....üçü bi arada taksın.....Hiçbiri yokHemen gidip kocayla kavga edeyim bak ben tayt giyiyorum ama dirseğimce altınım da yok, beşibiryerdem de. Bedavaya almış desene.
Vücut çorabı o da iyiymiş:))Aynen giyilecekler standart zaten
Ben bi kerem bile jartiyer giymedim, vücut çorabı giydim onu da bi daha giymeye üşendim
kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Bnce bakimsizlik en azindan kendini pijamalara alistrma derim kadın oldugunu gostermelisin pijama cok bekar evine girer gibi duruyorkızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Esimi asla pijamlarla karsilamam! Sabah kalkar kalmaz banyomu yapar, makyajimi yaparim, sacimi yaparim. Temizlik yaparsam kisa short uzerine atlet giyerim, yemek felan yaparkende oyleyimdir. Ama gece istedigim gibi yatarim, bir gun sexy bir gecelikle, ertesi gun bambi li, whinie the pooh lu pijamami giyerim. Ama bu yaptiklarimi kendim icin yapiyorum. Kendimi oyle daha guzel ve bakimli hissediyorum. Esiminde hosuna gitmiyor degil:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?