yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

Hahahahah:):) Ay ama gercekten insan kendini ozaman cok iyi hissediyor. Nebilim boyle banyo yapip, sonrada bakimini yap ooohh mis kimiiin:):) Ise gittigim gunlerdede boyleyim. Tabi arada benimde soylendigim zamanlar oluyor.
Enerjiye bak:)
Bense sabah kalkar kalkmaz gözümü açmaya çalışırım, halıyı falan izlerim bir süre. Söylene söylene de çıkarım evden

Bakimsizlik degil de pasaklilik. Kac saat evde oturdugun kiyafetle yataga girilmez.

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Bence boyle devam et. Kiyafet alma ihtiyaci duymuyacaginizdan dolayi bayagi bir para biriktirirsiniz. Saka bir yana pijamalar gece yatmak icin uretiliyor. Cok sik olmaniza gerek yok ama rahat edeceginiz birseyler giyebilirsiniz isterseniz: ))

1 aylık evliyim her gün başka bi kıyafetle karşılıyorum kocamin hatta mesaiye kalıp geç gelince en özel geceliklerle karşılıyorum :) ama makyaj yapmıyorum doğal takılıyorum ama mutlaka duş alıp mis kokulu bi şekilde bekliyorum kocami :)

Haklısın bende çok ince bacaklıyım diye giyemiyorummm((

Sizin bu hassasiyetinizi eşleriniz gösteriyor mu çok merak ediyorum. O da "ay eşofmanla pijamayla dolaşmayım karım beni öyle görmesin" diyor mu sahiden?
Hemen cevap veriyorum kocaman bi Hayır Ben öyle bir karış makyajla saç baş yapılı gezmem ama rahat temiz giyinmeye çalışırım. O boxer atlet. Hem de rahat bol paça boxer lari var eve özel onları giyer Ama temizliğine çok dikkat eder Allahtan

Haklısın bende çok ince bacaklıyım diye giyemiyorummm((
Ben de aynen ince bacak ve koca popo olduğum için giymiyorum. Aksi halde patatese saplanmış iki kürdan gibi görünüyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla tayt giymeyeni dövüyorlar

Sizin bu hassasiyetinizi eşleriniz gösteriyor mu çok merak ediyorum. O da "ay eşofmanla pijamayla dolaşmayım karım beni öyle görmesin" diyor mu sahiden?
evlilik bir yarış bir hesap değil ki ama. eşi özen göstermeyince başka bir başlıkta da onunla ilgili fikirler söyleniyor.kişi kendinden mesul öncelikle . konu sahibi kendi durumundan rahatsız ki konu açıyor.O yapmadı ben yaptım hesaplarıyla gitmez yürümez evlilikler bence.

evli bir insan olarak yapıyorum o yorumu zaten. Benim demek istediğim bambaşka birşeydi, önceki sayfalarda anlayan anladı, siz bu kadar özen gösteriyorsunuz ama karşımızdakiler o kadar hassas değiller çok da takılmamak lazım anlamında yapmıştım zaten. hala da bu fikrin arkasındayım.

yani bakımlı olmak şart ama abartmamak lazım

ben evli değilim merak etmiştim sadece ben mi böyle düşünüyorum evlenince değişiyor mu diye :) eleştiri anlamında değildi mesajınızı alıntılamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…