sivri burun ince topuk ev terligine tavım bn de :dbu etekten üzerineEki Görüntüle 1247642 ayağına dirseğine kadar da bileziği taktınmı altın gününe hazırsın...çantana bunu almayı unutma
Enerjiye bak:)
Bense sabah kalkar kalkmaz gözümü açmaya çalışırım, halıyı falan izlerim bir süre. Söylene söylene de çıkarım evden
Bence boyle devam et. Kiyafet alma ihtiyaci duymuyacaginizdan dolayi bayagi bir para biriktirirsiniz. Saka bir yana pijamalar gece yatmak icin uretiliyor. Cok sik olmaniza gerek yok ama rahat edeceginiz birseyler giyebilirsiniz isterseniz: ))kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
a
aaaaa halbuki ne güzel kombin yapmıştım aşkolsun.....
o terliği giymeyene gelin demem
Diz izi olmus pijama, camasir suyu damlamis t shirt , barnagi delinmis corap giyme de ne giyersen giy...
Sizin bu hassasiyetinizi eşleriniz gösteriyor mu çok merak ediyorum. O da "ay eşofmanla pijamayla dolaşmayım karım beni öyle görmesin" diyor mu sahiden?
şimdi şu tayt olayına ben parmak basmak istiyorum müsadenizle ...İlk önce şu taytı lütfen bacakları kalın hanımlar giymesin misal ben giymiyorum boyum 1,75 bacak boyumda uzun ama 42-44 giydiğim için bana yakışmadığını düşünüyorum ..Ayrıca belirteyim popomda tepsi gibi değil ama öyle kadınlar görüyorum ki dşarda yemin ediyorum kusuciiiimmm geliyo bir kere tayt üstüne kısa body olmaz ,tayt kocaman popoyla giyilmez,tayt kalın bacakla da giyilmez vallahi soba borusu gibi duruyo,çok ince çarpık bacağa da gitmiyo ..HAKSIZ MIYIM
Hemen cevap veriyorum kocaman bi HayırSizin bu hassasiyetinizi eşleriniz gösteriyor mu çok merak ediyorum. O da "ay eşofmanla pijamayla dolaşmayım karım beni öyle görmesin" diyor mu sahiden?
Ben de aynen ince bacak ve koca popo olduğum için giymiyorum. Aksi halde patatese saplanmış iki kürdan gibi görünüyorum.Haklısın bende çok ince bacaklıyım diye giyemiyorummm((
Bunların hepsini giysek adına da fantaazi desek kocalar ne der acaba?
evlilik bir yarış bir hesap değil ki ama. eşi özen göstermeyince başka bir başlıkta da onunla ilgili fikirler söyleniyor.kişi kendinden mesul öncelikle . konu sahibi kendi durumundan rahatsız ki konu açıyor.O yapmadı ben yaptım hesaplarıyla gitmez yürümez evlilikler bence.Sizin bu hassasiyetinizi eşleriniz gösteriyor mu çok merak ediyorum. O da "ay eşofmanla pijamayla dolaşmayım karım beni öyle görmesin" diyor mu sahiden?
evlilik bir yarış bir hesap değil ki ama. eşi özen göstermeyince başka bir başlıkta da onunla ilgili fikirler söyleniyor.kişi kendinden mesul öncelikle . konu sahibi kendi durumundan rahatsız ki konu açıyor.O yapmadı ben yaptım hesaplarıyla gitmez yürümez evlilikler bence.
ben evli değilim merak etmiştim sadece ben mi böyle düşünüyorum evlenince değişiyor mu diye :) eleştiri anlamında değildi mesajınızı alıntılamam :)evli bir insan olarak yapıyorum o yorumu zaten. Benim demek istediğim bambaşka birşeydi, önceki sayfalarda anlayan anladı, siz bu kadar özen gösteriyorsunuz ama karşımızdakiler o kadar hassas değiller çok da takılmamak lazım anlamında yapmıştım zaten. hala da bu fikrin arkasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?