Yeni evli birinin evinden uzaklaşması hata mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben herşeyi düzeltmek, mutlu olmak, eşimi, ailemi mutlu etmek istiyorum. Boşanmak istemiyorum. Benim isteğim nerde hata yaptığımı görmek ve bundan sonra doğru şekilde davranmak.

Eşinizi takdir ettim gerçekten çok sabırlı ama o sabrettikçe siz dozu biraz daha artırıyor gibisiniz bi gün gerçekten çok kötü patlama yaşarsınız lütfen kendinize çeki düzen verin keşke aileniz geldiğinde birkaç gün kendi evinizde ağırlayıp birkaç gün de eşinizle beraber aileninizin yanında vakit geçirseydiniz sizin için adaptasyon daha kolay olabilirdi yaşınız kaç bilmiyorum ama ufak tefek her sorunu ailelere yansıtmamak gerekir kendi içinizde çözmeye çalışın içinden çıkamazsanız akıl danışabilirsiniz

önceki konularına mı dayanarak soyluyorsunuz
bilmediğimden soruyorum

aslında annesinede çok düşken değil bence

sadece evlilik ağır gelmiş yaşadığı yere rahatlıga alışmış türkiye de yaşaamk zoruna gitmiş

Ya eşiniz? O üzülmedi mi?

Adam bence bi on gün de olsa huzura ereyim kafa dinleyeyim diye göndermiştir.

büyümeden neden evlendin.
adamada yazık.
kapriste bir yere kadar.
şimdi olumlu yönlerine gelelim.
alışacaksın. alışınca kendı evınden çıkmak istemeyeceksin.
kocan sana zulüm yapıyorsa boşan ailenle git.
buradan bakınca tam tersi görünüyor sen kocana akılda verebilirsin benden boşan diye.

Ben herşeyi düzeltmek, mutlu olmak, eşimi, ailemi mutlu etmek istiyorum. Boşanmak istemiyorum. Benim isteğim nerde hata yaptığımı görmek ve bundan sonra doğru şekilde davranmak.
Evime alışamadım nasıl bir ruh hali mesela ben de onu merak ediyorum.
Ev yani bu sonuçta içinde kaldıkça kendi düzeninizi oturttuğunuz 4 duvar.
Kazak gömlek değil ki üstüme yakışmadı rahat edemedim deseniz.
10 gün uzaklaşınca ne oluyor da insan evden soğuyor?
Eşinizi seviyorsanız zaten eşinizin yanında olmak istiyor olmanız lazım. İster ev ister otel olsun ama yanınızda eşiniz olsun gibi.
Eve soğuduysanız eşinize olan duygularınızı bi gözden geçirin.

Adam bence bi on gün de olsa huzura ereyim kafa dinleyeyim diye göndermiştir.
Yok yeterince huzurluyduk o dönem. Bana değer verdiği için git hasret giderin senin için de iyi olur dedi ben her zaman ki gibi kıymet bilmedim..

İyi de kendinizi tanımıyor musunuz? Niye evlilik yaparken net kriterleriniz yok ki? Ben de evlenip yurt dışına gitmek istemem mesela, o yüzden böyle ilişkilere hiç şans vermedim. Doğduğunuz, yaşadığınız yerde erkek mi yoktu?

Ayrıca 2 hafta ayrı kaldığınızda hem eşinizden hem evinizden soğumak sizin için doğalsa, eşiniz için de sizden soğuması doğal olabilir...

Sadece aileni değil büyüdüğün şehiri ülkeyi özlüyorsun bence
Ki haklısın
İnsanlar alıştığı yerde daha mutlu olur
Eşine çok aşık olmadan evlendiğini düşünüyorum birşeyler eksik belli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…