- 19 Mayıs 2020
- 47.846
- 215.078
- 598
Bu kafa ile giderseniz hazin son gerçekleşecek. Erkeklerin çok sevdiğim bir huyu var. Düzelir diye beklemiyorlar. Düzeliyon mu düzelmiyon mu diye soruyorlar. Düzelmiyorsan bay bay.Kocamla boşanmayacağız ve beraber çok mutlu bi hayatımız olacakEvlenmeden önce hiç bi sorunumuz yoktu bizim hiç büyük kavgalarımız olmadı. Şimdi oluyorsa bi problem var demektir ve aşacağım.
aslında her insanda olması gereken bir özellikBu kafa ile giderseniz hazin son gerçekleşecek. Erkeklerin çok sevdiğim bir huyu var. Düzelir diye beklemiyorlar. Düzeliyon mu düzelmiyon mu diye soruyorlar. Düzelmiyorsan bay bay.
Di mi? Keşke kadınlar biraz örnek alsa ömürlerini yedirmeden evvel.aslında her insanda olması gereken bir özellik
Yahu evlenmeden önce farklı ülkelerde birbirinizi tanımamışsınız ki. Adam ne bilsin karşısına ne çıkacağını. Sürpriz yapmışsın resmen.Kocamla boşanmayacağız ve beraber çok mutlu bi hayatımız olacakEvlenmeden önce hiç bi sorunumuz yoktu bizim hiç büyük kavgalarımız olmadı. Şimdi oluyorsa bi problem var demektir ve aşacağım.
Hadi ınsallah.Kocamla boşanmayacağız ve beraber çok mutlu bi hayatımız olacakEvlenmeden önce hiç bi sorunumuz yoktu bizim hiç büyük kavgalarımız olmadı. Şimdi oluyorsa bi problem var demektir ve aşacağım.
yok bence o da cin...benim kafamdaki senaryo şu, Türkiye de yaşayan ailemiz yaşı eren oğullarının başını bağlamak için uygun (tercihen eğitimsiz ama ailesi varliklı) bir kiz bakarlar, bu sırada Türkiye de hatri sayilır bir malvarlığı olan alamancı ailemiz de biraz değişik! olan kizlarını almanyada ki akrabalarina iteleyemedikleri için bu iki aile bir şekilde buluşup gençleri tanıştırirlar...sonra olaylar gelişirAcaba eşiniz biraz saf biri mi?
Senaryon da senin gibi facia.yok bence o da cin...benim kafamdaki senaryo şu, türkiye de yaşayan ailemiz yaşı eren oğullarının başını bağlamak için uygun (tercihen eğitimsiz ama ailesi varliklı) bir kiz bakarlar, bu sırada Türkiye de hatri sayilır bir malvarlığı olan alamancı ailemiz de biraz değişik olan kizlarını almanyada ki akrabalarina iteleyemedikleri için bu iki aile bir şekilde buluşup gençleri tanıştırirlar...sonra olaylar gelişir
Diğer konularını da bir okuyun isterseniz. Kocasına küfreden devamlı olay çıkaran ve hep pişman olan değişik bir vaka. Karıştırdıysam biri düzeltsin lütfen. Arkadaşın acil tedavi olması taraftarıyım.Hay insafınız kurusun şu ilk sayfada yorumları olan üyeler... ev, çevre ve hatta ülke değiştirmişsin ve bu gelişme henüz çok yeni. 2.5 ay çok kısa bir zaman. Aileni özlemen alışamaman gayet normal. Ancak artık bir yola çıktın. Arkana bakmazsan yol alırsın... hep ailenle olursan evine alışamazsın. Ailenle her gün görüşme süreyi ve sıklığı azalt, böylece alışacaksın evine emin ol. Anneni üzmüşsen bile bu davranışlarına bir son verip evine eşine odaklanırsan annen dahil hepiniz mutlu olacaksınız.
Saf benmişim sanırım.yok bence o da cin...benim kafamdaki senaryo şu, Türkiye de yaşayan ailemiz yaşı eren oğullarının başını bağlamak için uygun (tercihen eğitimsiz ama ailesi varliklı) bir kiz bakarlar, bu sırada Türkiye de hatri sayilır bir malvarlığı olan alamancı ailemiz de biraz değişik! olan kizlarını almanyada ki akrabalarina iteleyemedikleri için bu iki aile bir şekilde buluşup gençleri tanıştırirlar...sonra olaylar gelişir
Kız ailesi alamancı olmasa kim napsin bu değişiği, alamancı aile de kitleyebilse almanya dan birine kitlerdi zaten bunu, belli ki almanyada kimse yanaşmamış...enn kotü ihtimalle damadı almanya ya alırlardı. Aileyi ve kızı tanıyan hiç kimse buna bile tav olmamış, düşün...Onlar da başından atmış kurtulmuş işteSaf benmişim sanırım.
Tamam konu sahibini ben se hatalı ve ısrarcı buluyorum ama bu yorum bana bile ağır geldi üzgünüm.Kız ailesi alamancı olmasa kim napsin bu değişiği, alamancı aile de kitleyebilse almanya dan birine kitlerdi zaten bunu, enn kotü ihtimalle damadı almanya ya alırlardı. Onlar da başından atmış kurtulmuş işte
dost aci söylerTamam konu sahibini ben se hatalı ve ısrarcı buluyorum ama bu yorum bana bile ağır geldi üzgünüm.
Evlenirken düşünmedin mı canım böyle olacağını ne bilim bence 2 hafta çok fazla biz 5 yıllık evliyiz 1 kez ve sadce 3 gün mecburi ayrı kaldık kardeşimin düğünü için izin alamadı 3 gün sonra geldi sürekli aradı ben aradım görüntülü konuşma o bu derken geçti.cok uzun bana göre öyle olmaması lazimKızlar daha önce bahsetmiştim annemler yurtdışında ben Türkiye’ye gelin geldim. Yurtdışında büyüdüm ben 2 buçuk aydir evliyim. Annemler nikahtan sonra geri döndüğünde çok zorlandım günlerce ağladım. Ordaki yaşamımı, arkadaşlarımı, çevremi hala çok özlüyorum. Son 1 aydir biraz alışmıştım galiba umudum kesildiği için. Evime biraz olsun bağlanmıştım.
Neyse konu şu ki annemler bir kaç hafta önce Türkiye’ye geldi hem bana moral olsun diye hem beni özlemişlerdi. Sadece 10 günlüğüne gelmişlerdi ama biliyorsunuz işler biraz karıştı uzatmak zorunda kaldılar izinlerini. Eşim ilk geldiklerinde istersen onlar gidene kadar annenlerde kal beraber vakit geçirirsiniz dedi ve ben 2 haftadır annemlerdeydim. Dün kendi evime geldim ama soğuduğumu hissediyorum çıkıp gitmek istiyorum burdan. Kendimi buraya ait hissetmiyorum. Sizce yeni evli bir insanın 2 hafta için bile olsa evinden uzaklaşması hata mı? Zaten içimde sürekli bi baskı var gidecekler geçici bir süre için geldiler yine yalnız kalacağım diye. Hani belki burda yaşasalar kendim bu kadar sık gitmek istemeyeceğim bile ama gidecekler düşüncesi, içimdeki o baskı beni hatadan hataya sürükledi eşimle sürekli kavga ettim saçma sapan şeyleri bahane edip. Çok huzursuzum.. Ben ne yapacağım, nasıl alışacağım?
Annemi çok çok üzdüm. Geldiğinden beri günlerini zehir ettim. İlk geldiğinde herşey güzeldi evime alıştığımı görüp o da sevinmişti ama sonra işler çığırından çıktı. Kavgalarımıza şahit olmaktan, benim yüzümden eşimin ailesiyle yüz göz olmaktan bıktı kadın. Kendimi berbat hissediyorum. Nasıl toparlayacağım? Anneme kendimi nasıl affettireceğim? Kendimi suçlamaktan kafayı yemek üzereyim.
E bu da normal değil ki.Evlenirken düşünmedin mı canım böyle olacağını ne bilim bence 2 hafta çok fazla biz 5 yıllık evliyiz 1 kez ve sadce 3 gün mecburi ayrı kaldık kardeşimin düğünü için izin alamadı 3 gün sonra geldi sürekli aradı ben aradım görüntülü konuşma o bu derken geçti.cok uzun bana göre öyle olmaması lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?