Yeni evli birinin evinden uzaklaşması hata mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocamla boşanmayacağız ve beraber çok mutlu bi hayatımız olacak Evlenmeden önce hiç bi sorunumuz yoktu bizim hiç büyük kavgalarımız olmadı. Şimdi oluyorsa bi problem var demektir ve aşacağım.
Bu kafa ile giderseniz hazin son gerçekleşecek. Erkeklerin çok sevdiğim bir huyu var. Düzelir diye beklemiyorlar. Düzeliyon mu düzelmiyon mu diye soruyorlar. Düzelmiyorsan bay bay.

Bu kafa ile giderseniz hazin son gerçekleşecek. Erkeklerin çok sevdiğim bir huyu var. Düzelir diye beklemiyorlar. Düzeliyon mu düzelmiyon mu diye soruyorlar. Düzelmiyorsan bay bay.
aslında her insanda olması gereken bir özellik

Kocamla boşanmayacağız ve beraber çok mutlu bi hayatımız olacak Evlenmeden önce hiç bi sorunumuz yoktu bizim hiç büyük kavgalarımız olmadı. Şimdi oluyorsa bi problem var demektir ve aşacağım.
Yahu evlenmeden önce farklı ülkelerde birbirinizi tanımamışsınız ki. Adam ne bilsin karşısına ne çıkacağını. Sürpriz yapmışsın resmen.

Hadi ınsallah.
Biz zaten senin yuvanı kurtarmak için böyle yükleniyoruz sana.
Ha gayret yazık etme bu tatlı kocaya. :)

Evlenmeden evliliğe hazır mısınız değil misiniz bence çok öngörülebilir değil. Tabi sağlıklı bireyler için. Siz apayrı bir vakasınız. Bir kere dramaqueensiniz. Adama da acımadım, şikayetçiysen boşan yahu. Size de acımadım. İşte kervan işte deve. Ya güdersiniz ya gidersiniz. Boşanmak da ölüm değil. Abartmayın artık. Çok dram midemi bulandırıyor.

Acaba eşiniz biraz saf biri mi?
yok bence o da cin...benim kafamdaki senaryo şu, Türkiye de yaşayan ailemiz yaşı eren oğullarının başını bağlamak için uygun (tercihen eğitimsiz ama ailesi varliklı) bir kiz bakarlar, bu sırada Türkiye de hatri sayilır bir malvarlığı olan alamancı ailemiz de biraz değişik! olan kizlarını almanyada ki akrabalarina iteleyemedikleri için bu iki aile bir şekilde buluşup gençleri tanıştırirlar...sonra olaylar gelişir

Senaryon da senin gibi facia.
Eşimle severek evlendik ayrıca çocukluk arkadaşım. İkimiz de üniversite eğitimi almış insanlarız ve herkesin varlığı yerinde çok şükür. Çok kafa yorma sen bunlara. İlgilendirmiyor da seni zaten.

Almanya da hangi üniversitede hangi bölümden mezun oldunuz aceba? öğrenebilir miyim? Buraya konu açmışsıniz ya o bağlamda ilgilendim...Bir de çocukluk arkadasım demişsiniz de akrabalık yoluyla mı bu arkadaşlik? zira iki farkli ülkede büyürken akrabalık bağı yoksa arkadaş olarak kalmak çok zordur

Diğer konularını da bir okuyun isterseniz. Kocasına küfreden devamlı olay çıkaran ve hep pişman olan değişik bir vaka. Karıştırdıysam biri düzeltsin lütfen. Arkadaşın acil tedavi olması taraftarıyım.

Saf benmişim sanırım.

Saf benmişim sanırım.
Kız ailesi alamancı olmasa kim napsin bu değişiği, alamancı aile de kitleyebilse almanya dan birine kitlerdi zaten bunu, belli ki almanyada kimse yanaşmamış...enn kotü ihtimalle damadı almanya ya alırlardı. Aileyi ve kızı tanıyan hiç kimse buna bile tav olmamış, düşün...Onlar da başından atmış kurtulmuş işte

Neyse artık hatalı olduğunuzun farkındasınız. Eşinizde anlayışlı birine benziyor. Yapmışsınız şımarıklık özür dileyin veya hissettirin. Güzel bir akşam yemeği yapın güler yüzle davranın. İnanın herkes unutmaya hazırdır. Sadece siz hatalarınızı tekrar etmeyin.

Tamam konu sahibini ben se hatalı ve ısrarcı buluyorum ama bu yorum bana bile ağır geldi üzgünüm.

eşiniz sizi teselliniz düşsün hasret giderin diye göndermiş ama ters tepmiş sanırım.
bende ilk evlendigim zamanlar çok zorlandim geceleri kalkar ağlardim balkonda falan eşim görmesin diye.
nereye gidersem gideyim bu eve gelirken içim daralirdi
evin kapisini bacasini kirip kaçmak gelirdi icimden zamanla anladim ki sorun ne ev ne annemi görememek.
sorun etrafimda bir tane bile tanidigim olmayışı yalnızlık
akşama kadar duvarlar bana ben duvarlara bakiyorum boyle olmayacak diyip işe girdim meşgalem artinca ne ev batti gözüme ne hergün anneme gitmek geldi aklıma.
özluyordum tabi o ayri hala annemin evindeki bekar odama girince içim buruluyor sorunlu olmadigi bir yerse ana baba ocagi öyle bir gecede hadi görüşuruz diyip birakilmiyor.
size tavsiyem bir işe girin çalışın yada boş vakitlerinizi degerlendirecek mesgaleler bulun kitap okuyum puzzle alin yapın gerekirse lif örün ama boş kalmayın

bu konuyu erkek tarafı için açsaydı konu sahibi, süt bebesi diye linçlerdik adamı burada.
aynılarını yazıcam o yüzden; annenden kopamıyoduysan madem ; keşke evlenmeseymişsin ya.
resmen günahına girmişsin adamın.. bence kesinlikle önce bir terapiste git ya da boşan.
kendine hayatı zehir ediyosun da milletin suçu ne senin triplerini çekmek zorunda mı herkes?

Evlenirken düşünmedin mı canım böyle olacağını ne bilim bence 2 hafta çok fazla biz 5 yıllık evliyiz 1 kez ve sadce 3 gün mecburi ayrı kaldık kardeşimin düğünü için izin alamadı 3 gün sonra geldi sürekli aradı ben aradım görüntülü konuşma o bu derken geçti.cok uzun bana göre öyle olmaması lazim

Şuan çok teni evlisiniz eş dost arkadaş komşu yok ,yaşanmışlık yok o yüzden normal.Ben evlilik hazırlıkları yaparken evimi yerleştrrkn anne nasıl yapıcam derdim annem kızım öyle bir alışırsınki hep burdaymışsın gibi olucak derdi şimdi öyle yim evimi seviyorum özlüyorum ama ben semt değiştrfim ülke değil .Babamda hep anlatı annemle babam bir kaç aylık evliyken dayım dünyaya gelmiş (dedemin ikin evlilşğinden) annem yanlarına gitmiş memelekete bir ay durabilmiş bir ay sonra babama gel beni al demiş bu babamın çok hoşuna gitmiş.Bence sabırlı olup yuvanızın kıymetini bilmelisiniz eşiniz ne güzel anlayışıymış 2 hafta sizden ayrı kalmış

E bu da normal değil ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…