Birkere güzellikle söyledim,anne is yerimden kalan kagit kürek islerime bile bakamiyorum cok geride kaldim. Ev durup calismam lazim ama nafile diyor yine ayni,yine ayni...napabilir açıkça söyleyecek.
anne baba ben çalışıyorum evimin işlerine bile vakit bulamıyorum ben vakit buldukça zaten gelmeye görüşmeye çalışıyorum sizle diyecek.
eşek olmayan anlar bu laftan zaten, üstelemez.
O işe yarasa keşke.
Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)
X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..
haftada bır haftasonları yarım saatlık zıyaret edıp evlerıne gerı donecekler, haftaıcı de calısıyoruz eve de ıs getırmem gereken zamanlar oluyor evınde ısı vs derken halımız de vaktımızde olmuyor kusura bakmayın dıyecek olup bıtecek..Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)
X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?