ne guzel gelinleriyle vakit gecirmek isteyen heyecanlı anne ve baba.hiç kötü niyet yok.ne yapılabilir, mesai var eve geç gidiyoruz çok yoruluyoruz evde de calışıyoruz hafta sonu da gidiyoruz gibi şeyler söylene bilir hatta çok yoruluyoruz diye ağlamalılar :)))Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)
X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..
Süper fikir, tuttum bunu:)Yapacağı tek şey kağıt kürek işlerini de alıp öyle gidecek işlerini orda yapacak işten başını kaldıramayacak sohbete katılmayacak her seferinde de ay kusura bakmayın çooookk işim var ama sizi kıramadım geldim falan dicek
Bi süre sonra çağırmalar seyrekleşir
allahım yaa sabırr engelle numarasını ben bi ara öyle yapmıştımAhhh çıldırılıcak bir konu gene kaynanam geldi benimde gel hamur yooğğrduum beraber yapalım diyo abii bıktım bıktım nasıl aşıcaz bu sorunları...
Engellesem neye yarar yan tarafımda eviii çok iyi insandır Allahı var ama işte gel git işlerinde sinir bozucu oluyorallahım yaa sabırr engelle numarasını ben bi ara öyle yapmıştım
saygiya zeval vermeden, nezaketle calisan bir kadin oldugunu animsatmali.Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)
X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..
Selam hanimlar,
Haftada bir olsa ne alaaa 2 günde bir mutlaka görüsüyorlar yani ariyorlar gelin diyeBen kardesinizin gitme sıklığıni merak ettim acikcasi. Çünkü gerçekten isi bahane edip az gitme durumu da olabilir ortada. Tabi az gidiyorsa. Mesela haftada bir gidermi
HahahahahahSen işini yap biz otururuz kızım derlermiş
Haftada bir olsa ne alaaa 2 günde bir mutlaka görüsüyorlar yani ariyorlar gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?