Yeni evli olan kizkardeşimin derdi..

ne guzel gelinleriyle vakit gecirmek isteyen heyecanlı anne ve baba.hiç kötü niyet yok.ne yapılabilir, mesai var eve geç gidiyoruz çok yoruluyoruz evde de calışıyoruz hafta sonu da gidiyoruz gibi şeyler söylene bilir hatta çok yoruluyoruz diye ağlamalılar :)))

Yapacağı tek şey kağıt kürek işlerini de alıp öyle gidecek işlerini orda yapacak işten başını kaldıramayacak sohbete katılmayacak her seferinde de ay kusura bakmayın çooookk işim var ama sizi kıramadım geldim falan dicek
Bi süre sonra çağırmalar seyrekleşir

Süper fikir, tuttum bunu:)

Yavaş yavaş indirgeyin sayıyı
Önceleri gidin sonra engel koyun, marketteyiz , bizimkilerdeyiz gibilerinden bir iki derken arayı açarsınız
Ama seviliyorsunuz bu da büyük nimet
Gönüllerini hoş tutun herşeye rağmen

Ahhh çıldırılıcak bir konu gene kaynanam geldi benimde gel hamur yooğğrduum beraber yapalım diyo abii bıktım bıktım nasıl aşıcaz bu sorunları...

Ne güzel ablanızın kayınvalidesi en azından özenerek yapmış bir çok şeyi.Benim ki 1 tl harcamadığı halde sürekli telefonda eşime gelsenize gelsenize der anne var annecik var benimki annecikgillerden ama her hakka sahip

yeni evlenenlerin en büyük derdi bu tabi eşi de anneci babacıysa sorun daha da büyüyor. ben de 7 aylık evliyim sürekli beraber olmak isteyen kv ve kp var bakkala markete pazara beraber gidelim her haftasonu bize gelsinler ya da biz onlara gidelim benim ailem işim gücüm yok zaten diye düşünüyorlar. konu bile açtım burda kavgalar ettik eşimle şuan önceden plan yapıp eşime söylüyorum ona göre hareket ediyoruz istediği kadar trip yapsınlar umrumda değil! babasıyla annesiyle evlenmedim ben

Nasıl başlarsa öyle gidermiş cnm ne güzel iyi niyetlide bi kadınmış hep öyle kalması isteniyorsa baştan sınırı koymak lazım haftanın 1 günü bence yeterli yeni gelin hevesindeler kaynaşmak istiyolar sanırım ama mesafe iyidir her çağırdıklarında gitmemeli yukarıda arkadaşında dediği gibi gidileceksede evrakları vs.. yanında götürsün onlarla meşgul olsun illaki anlarlar kalpte kırılmamış olur

Bazen açıkça söylense de olmuyo, söyleyen bir arkadaşım biz sana değil oğlumuza geliyoruz cevabını almıştı

saygiya zeval vermeden, nezaketle calisan bir kadin oldugunu animsatmali.

artik ne sekilde hitap ediyorsa "anne-teyze-hanim, biliyorsunuz hafta ici islerimiz cok yogun; hafta sonlari da anca evi ve kendimi toparlayabiliyorum. siz hic sikinti yapmayin, firsat buldukca elbette ki bir araya gelecegiz" demek yeterli olacaktir bu kadar ozenli bir aileye. eger ki umulmayan bir yaklasimda bulunurlarsa o zaman farkli yollara basvurulmali, su asama icin saygi yeterli olacaktir.

Ben kardesinizin gitme sıklığıni merak ettim acikcasi. Çünkü gerçekten isi bahane edip az gitme durumu da olabilir ortada. Tabi az gidiyorsa. Mesela haftada bir gidermi

Bence eşi belirtmeli şahsen böyle durumlarda ben hiç muhatap olmam hoş kv pek beni de arayıp gelelim mi gelin diye sormaz eşimle konuşur eşi gereken cevabı verirse rahat bırakabilirler bahanelerle olmaz madem ısrar ediyorlar onlarda sürekli ısrar ederek yoğunum, yorgunum, işim var, çalışıyorum, misafirim var, dışarı çıkacağız diye söyleyip gitmeyecek nasıl alışılırsa öyle gider böyle sıraya koyma taraftarı değilim kimin içinden nasıl geliyorsa anı yaşamalı

Madem kv cok iyi tatli biri anlayislidirda kirmadan bi sekilde soyluyecek isim var sonra gelelim.haftaici cok yogun oluyorum haftasonu daha guzel vakit geciririz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…