- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.250
- 798
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
3.bayram cadilar bayrami olabilirBende işteyim
Ama senin terminolojin benimkinden beter :)
1.bayram ve 3.bayrama kadar ne demek
Bayramın 1.gününden 3.gününe kadar denir
Zaten ramazan mı kurban mı devlet meselesine döndü, yorumlarında aynı şekilde
Bi de soruları cevaplasan ve alıntı yapmayı denesen belki daha net olabilirsin
evet bakın sorun düşüncesizlik bizde önemli olan evlatla görüşmektir.biz arefe ve 1.bayram orda olur 3.bayram evimizde oluruz diye plan yaptık.onlarda bayramda gelirler bizde onlarla evlerine gideriz demişler.bende kızdım ya benim ilk bayramım gidip ziyareti etmişiz geri gelmek yerine sonra gelelim diyin.bayram sonrası planım oldugundan simdi çağırdık.
Bende benim ailemi istemeyenden soğurum yani, boşuna dememişler sana
Kaç defa sorulmuş, cok mu zor ramazan Bayramına kadar
9 -ı2*1
aaynen 7 yilin her günü bir aradayiz bizde annem hep olumlu konuştu birde sen istemedikce sanki daha da üstüne geliyorlara esinle de aran bozuluyorBence annesi doldurmuş
Ben o kadar sıkıntı çektim annemin ağzından asla böyle bir cümle duymadım
Böyle şikayet etmeye devam edrsen esinle aran açılır benden soylemesi ya ayrılacak sin yada kabullenecksin ortasi yokKayonvalidem biraz dediğim dediktir kendi halinde.ilk evlendik pat diye bikAc aysonra yuzume bi buyur gel demedin bekledik dedi bende kızdım gelmek istersen kızım oğlum gelcez dersin ben durduk yere gelin demeyi ilk aylarda akıl edememiş olabilirim yada bazen batan lafları var pat diye dedikleri asırı samimi olmamı bekliyolar ve ben daha bu durumlara slısamadım burda yazdıgımın aksine çok içine atan bir yapım var maddiyat konusunada gelince evt ailem borc içindesiniz eksiğiniz olursa bizden götürün der ama kayınpederimi al gezdir yemeğe gotur gıkı cıkmaz ozellikle bu donemde cok sıkısıgız ve esim maas alamıyor maddi beklentim kesinlikle yok ama insan anlayıs bekliyor
Yahu siz zaten gidiceksiniz hemen arkadan gelmek istemeleri de bi tuhaf.. en azından şöyle düşünün bırakıp yalnız dönücez evimize..eşim rica etti nolur surat yapma diye ama elimde deil kızıyorum amaç bizi görmek deilmi
Zaten kızdıgım o bayramda onları iki gun ziyeret edip donup bir gundede benim ailemi ziyeret exelim dedik hemen bizimle Evimize gelmeyi dusunmusler demiyolar bu cocuklar geldi gorduk izinleri zaten sıkıntı gitcek yerleri vardır ozleyince sonra gideriz dememelerine tepkiliyimYahu siz zaten gidiceksiniz hemen arkadan gelmek istemeleri de bi tuhaf.. en azından şöyle düşünün bırakıp yalnız dönücez evimize..
İlk defa geliyolarsa eğer başka bi zamana yayabilirlerdi.. arka arkaya evcilik oynar gibi bi bizde bi sizde bende çok sinir olurdum..
Peki siz ne kadar kalıcaksınız?
Ayy ben de kurbana kadar kalcak sandımdıkızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
eşimin ailesinin aynısı.daha 2 aylık evliyken 3 gün kalmaya geldiler ki ben çalışıyorum birde hiç bir şey demeden habersiz çat kapı geldiler.surat astım hizmetimi ettim.izin aldım ama onlar için aldım sanmışlar benim evimde ben yokken yabancı kalamaz diye aldım dedim bozuldular.bir iki ay sonra yine geleceklermiş kim bilir kaç gün kalacaklar haber edecekler mi?Zaten kızdıgım o bayramda onları iki gun ziyeret edip donup bir gundede benim ailemi ziyeret exelim dedik hemen bizimle Evimize gelmeyi dusunmusler demiyolar bu cocuklar geldi gorduk izinleri zaten sıkıntı gitcek yerleri vardır ozleyince sonra gideriz dememelerine tepkiliyim
Höyt!! O ne ya.. Benim buyur edeceğim de kalmazdı o laftan sonraKayonvalidem biraz dediğim dediktir kendi halinde.ilk evlendik pat diye bikAc aysonra yuzume bi buyur gel demedin bekledik dedi bende kızdım gelmek istersen kızım oğlum gelcez dersin ben durduk yere gelin demeyi ilk aylarda akıl edememiş olabilirim yada bazen batan lafları var pat diye dedikleri asırı samimi olmamı bekliyolar ve ben daha bu durumlara slısamadım burda yazdıgımın aksine çok içine atan bir yapım var maddiyat konusunada gelince evt ailem borc içindesiniz eksiğiniz olursa bizden götürün der ama kayınpederimi al gezdir yemeğe gotur gıkı cıkmaz ozellikle bu donemde cok sıkısıgız ve esim maas alamıyor maddi beklentim kesinlikle yok ama insan anlayıs bekliyor
Ya alakasız olacak ama Ankaralı mısın sen de:) bizim oralarda da bebe belik kelimesi kullanılır daeşimin ailesinin aynısı.daha 2 aylık evliyken 3 gün kalmaya geldiler ki ben çalışıyorum birde hiç bir şey demeden habersiz çat kapı geldiler.surat astım hizmetimi ettim.izin aldım ama onlar için aldım sanmışlar benim evimde ben yokken yabancı kalamaz diye aldım dedim bozuldular.bir iki ay sonra yine geleceklermiş kim bilir kaç gün kalacaklar haber edecekler mi?
düşüncesiz insan olunca katlanılmıyor ben seni çok iyi anlıyorum.eşinde bitiyor iş.
ben eşinme kesin dille söyledim benden habersiz bu eve misafir gelmeyecek ben çalışıyorum ben olmadan kimse mutfağıma giremez tek kalamaz bu evde haftasonu gelmek isteyen gelir ve haftabaşlamadan gider.
ama kv kp anlarmı hayır arsızlar çünkü.
gelirken bebe belikte getirecekler kesin.hepsini bir odaya tepicem buhar olup uçsunlar
eşimin ailesinin aynısı.daha 2 aylık evliyken 3 gün kalmaya geldiler ki ben çalışıyorum birde hiç bir şey demeden habersiz çat kapı geldiler.surat astım hizmetimi ettim.izin aldım ama onlar için aldım sanmışlar benim evimde ben yokken yabancı kalamaz diye aldım dedim bozuldular.bir iki ay sonra yine geleceklermiş kim bilir kaç gün kalacaklar haber edecekler mi?
düşüncesiz insan olunca katlanılmıyor ben seni çok iyi anlıyorum.eşinde bitiyor iş.
ben eşinme kesin dille söyledim benden habersiz bu eve misafir gelmeyecek ben çalışıyorum ben olmadan kimse mutfağıma giremez tek kalamaz bu evde haftasonu gelmek isteyen gelir ve haftabaşlamadan gider.
ama kv kp anlarmı hayır arsızlar çünkü.
gelirken bebe belikte getirecekler kesin.hepsini bir odaya tepicem buhar olup uçsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?