- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Ay resmen sonunda gülme krizine girdim allah iyiliğini versin. Bundan sonra misafirlikte dar oda verilirse istenmediğimi düşünüp sabaha kaçarımeşimin ailesinin aynısı.daha 2 aylık evliyken 3 gün kalmaya geldiler ki ben çalışıyorum birde hiç bir şey demeden habersiz çat kapı geldiler.surat astım hizmetimi ettim.izin aldım ama onlar için aldım sanmışlar benim evimde ben yokken yabancı kalamaz diye aldım dedim bozuldular.bir iki ay sonra yine geleceklermiş kim bilir kaç gün kalacaklar haber edecekler mi?
düşüncesiz insan olunca katlanılmıyor ben seni çok iyi anlıyorum.eşinde bitiyor iş.
ben eşinme kesin dille söyledim benden habersiz bu eve misafir gelmeyecek ben çalışıyorum ben olmadan kimse mutfağıma giremez tek kalamaz bu evde haftasonu gelmek isteyen gelir ve haftabaşlamadan gider.
ama kv kp anlarmı hayır arsızlar çünkü.
gelirken bebe belikte getirecekler kesin.hepsini bir odaya tepicem buhar olup uçsunlar
Hatta elini beline koy, buhar olup uçayım diye bu odayı verdiniz di mi deAy resmen sonunda gülme krizine girdim allah iyiliğini versin. Bundan sonra misafirlikte dar oda verilirse istenmediğimi düşünüp sabaha kaçarım
Çoluk çocuk anlamındaO ne ki
Yok ben sabah gizlice evden çıkıp gitmeyi düşünüyorum. Birde not bırakıcam odaya buhar oluyoruz s.o.sHatta elini beline koy, buhar olup uçayım diye bu odayı verdiniz di mi de
kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?