Yeni evli olup evliliğimi oturtmaya çalışıyorum 🥺

günaydın , allah bozmasın , zamana bırak bende senin gibiydim çok kalabalık bir aile ve çevreden hiç tanımadığım kimsenin olmadığı biryere gelin gittim , sudan çıkmış balık gibi oldum ve bu arama mevzuları bendede oldu , tabi burada eşine büyük görev düşüyor ben eşime anlatmıştım bu durumu oda ailesi ile konuşmuştu ama dediğim gibi zamanla mecburiyetler alışkanlıklarıda beraberinde getiriyor biraz sabır

Ay aynııı bizzz. Bide biz aynı şehirde 10 dk lık mesafeseydik. Sürekli aramamı beklerdi kayınvalide. Haftada 2-3 Allah ne verdiyse arardı. Ben aramayınca da özlemiyon mu derdi Hayır ben kendi ailemi de aramıyorum ki. Bende dedim anne ben bişey sorcak etsek olsam ararım zırt pırt hal hatır soramam farklı şehirde falan değiliz her hafta görüşüyoruz zaten dedim. 5-6 ay vazgeçmedi ısrarla aradı her aradığında aynı laf, niye hiç aramıyorsun. Nefret ederim telefonda konuşmaktan. Bide sen annenide mi aramıyorsun lafı var. Eee o benim annem! Sonra sonra vazgeçiyorlar emin olun.

Dakikam bitti telimden ses az geliyor vs...gibi ufak şeylerle geçiştirin ...gerilime mahal vermeyin ...çokta önemli bir mevzu yok basit ve savuşturulabilir detaylar bunlar takışmaya lüzüm yok

Ayyy öyle de olmuyor işte. Önemsizler önemlileşiyor bi yerden sonra

Sizin gelinde "kaynanam beni hiç aramiyürrr ,öldükmü kaldık mı tüpten mi zehirlendik insan bi merak etmez mi canım "diye konu açar

Yok yok sen bana güven 10yıllık evliliğime dayanarak söylüyorum bunlar devede kulak bile değil...savuşturmayı öğren geçiştirmeyi üstünde durmamayı ...durduk yere kendine stres yapma
Kız ben konu sahibi değilimmmm

Bende 2 yıl önce istanbuldan Adana’ya gelin geldim tanıdığım kimse yoktu burda eşimin aileside çok yakın sayılmaz bende çok sıkıntı yaşadım iş bulamadım çocuk istedik olmadı zaman içinde bi kaç komşum oldu çok şükür... ailesine gelince ilk başlarda onlarda beni sık sık arıyorlardı bendende bekliyorlardı bende arada bi arıyordum zamanla onlarda aramıyor artık bi hastane işi falan varsa arayıp sorarlar

ya işte anlamadıkları nokta bu izmirden Ankara’ya geldi evlenip birde biz bu arama konusunda sıkmayalım kızın canını ne zaman isterse o zaman arar desenize hadi beni düşünmüyon evladını düşün arada kalıyor adamcağız

Ayy inşallah yaaa ne ben hamurum ne de onlar kimse kimseyi bu yaştan sonra şekillendiremez görev olarak değil içinden gelmeli ki tad versin

Daha 2 aylık evliyim ben umarım korktuğum tatışmaları yaşamaz birbirimize alışırız

Hiç dert etmeyin bana da aynısını yapıyolar bende 1aylik evliyim arayıp ne konuscam diyorum eşimle bile bütün gün işte iken 1kez arayıp konuşmuyoruz sizi neden aricam diyorum ben şunu ara bunu ara muhabbetine girmesine izin vermiyorum 2gunde bir ariyor malesef sen aramiyosun diyo tabiki fırsat vermiyorsunuz nasıl arim diyorum bikac kez bana da kv.m abiyi ara babayı ara ablayı ara dedi 30 yaşındayım kimi ariyacagimi siz karar veremezsiniz dedim sustu bazen sert net patavatsız olmak gerekiyo yoksa iyi niyet suistimal ediliyor

Merhabalar
Benzer şeyleri bende yaşadım.
Bu beni rahatsız etti ve eşimle konuştum. Kendi ailemi de işin içine katarak biraz şikayetlendim. Aramak zorunda değilim kimseyi bu nedir falan diye.
Kayınvalidemlere gidince oda beni aramıyorsunuz falan diye bana dert yandı eşimde vardı yanımızda. Valla ben arayamam işim gücüm oluyor oğlun arasın dedim. Ve şuan zor durumda kalmadıkça beni aramıyorlar. Bazen söyleniyor eşime beni aramıyorsun, bak beni her gün arayacaksın diye. Sözde bana da duyurmaya çalışıyor ama oralı olmuyorum. Daha çok yenisiniz. Zamanla oturacak. Onlar da alışacaklar bu duruma.

Ayy inşallah yaaa ne ben hamurum ne de onlar kimse kimseyi bu yaştan sonra şekillendiremez görev olarak değil içinden gelmeli ki tad versin
%100 katılıyorum. Görev haline getirdikleri zaman arayacağın soracağın yapacağın edeceğin varsa bile olmuyor. İçinden gelmiyor insanın

Bence tek sorun buysa dert etmeyin.
Yüz yüze geldiğinizde açıkça konuşun ben 34 yaşındayım bunalıyorum sizi çok seviyorum ama kontrol edilme hissi beni rahatsız ediyor diye.
Zaten azcik akıl varsa anlarlar rahat bırakırlar bırakmazlarsa kendileri bilirler mesafe koyarsınız.

Siz şu an bulunduğunuz şehre alışmaya çalışın Ankara ya basta bende alışamadım 1 2 seneyi buldu alışmam ama şu an çok seviyorum çok mutluyum burada.
Şehri keşfetmeye çalışın gezin tozun beraber yürüyüşlere yemeklere gidin.
Ayrıca ayda bir kez hadi bilemedin 2 ayda bir önceden uçak bileti vs.ayarlayip memlekete gidip gelebilirsiniz yurt dışında değilsiniz sonuçta.

Ayrıca bazen o şehirde yalnız olmak da bir avantaj.
Ben çok rahat ediyorum pat diye gelen misafir yok mesela gereksiz davetler vs.yok.
Ki önümüz bayram gideceksiniz zaten.

Eşimde bende memuruz 2 sene sonra ona tayini açıcaklar dört gözle bekliyorum inanın umarım bende sizin gibi sever alışırım çünkü eşimden bi şikayetim yok çok şükür

Annem benim biraz katı bu söylediklerim onun için sorun bile değil anlatmaya çalıştım azcık ucundan lafı ağzıma tıkadı adamlara aramama diyeceksin kalplerinimi kırcaksın diye , ondan onlara da diyemem kendi işimi kendim görücem

Kızzzz ben öyle desem oğlunu arar ağla ağla içi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…