- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
İstedikleri çok bişey değil ama o kadar çok üstüne düştüler ki kendi elleri ile beni kendilerinden uzaklaştırdılar%100 katılıyorum. Görev haline getirdikleri zaman arayacağın soracağın yapacağın edeceğin varsa bile olmuyor. İçinden gelmiyor insanın
Ayyyy amin inşallah cnm yaaaGurbete gelin gitmek zordur. Ben de 7 saat mesafedeyim aileme. İlk 1 senem o kadar zor geçti ki. Sabredin, zamanla emin olun taşlar yerine oturacak
Benim kv söyliyim vatsapını aktif kullansınBende yeni evliyim..Eşimle birlikte egeden doğuda bir şehre geldik. Hiçbir sosyal imkan yok. Çıkıp alışveriş yapabileceğim uygun yer yok. Zaten tek başıma mümkün değil çıkamıyorum.. Bu şehirde tek arkadaşım eşim.
Anne-baba arama konusunda eşimin ailesi bekliyor. Haftada bir arıyorum. Hatta aramak zor geldiği zaman eşimin o an yaptığı bir şeyin fotoğrafını falan atıyorum o durumda mesajla 2-3 muhabbet oluyor
Hayırlı olsun evliliğinMrb kızlar ben 34 yaşındayım. 2 aylık evliyim o kadar bocalama içindeyim ki ev ,yeni şehir ,yeni iş arafta gibi hissediyorum kendimiİzmir den Ankara’ya gelin geldim ben , burda ne eşimin ne benim hiçkimseniz yok , benim ailem 5 saat eşimin ailesi 4 saat uzaklıkta ... okadar daraldım o kadar bunaldım ki okuyan olur bana tavsiye vermek isteyen olur ben içimi dökmek istedim herşey çok güzel başladı 1,5 senede evlendik ne nişanlılık ne evlilik sürecinde hiç bi sıkıntı tartışma bile yanaşmadı ne aileler ne bizim aramızda çok şükür ... ama evlendikten aynı eve girdikten sonra ( belki benim alışamamın da etkisi var ) incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavgalar etmeye başladık . Ona da bana da herşey batmaya başladı . Misal örnek veriyorum eşimin ailesini o kadar çok severdim ki evlendik onlar bile garipleşmeye başladılar gibi geldi . Balayına git 3-4 kez ara , evimize geldik günde 3-4 kez anne ayrı baba ayrı kardeş ayrı ara , açma yada duyma olaylar çıkar ,sürekli benim aramamamdan şikayetçiler zaten İnan’ın zor bir dönem geçiriyorum ama anlatamıyorum. Sürekli kont altındaymışım gibi hissediyorum anne arar babanı aradın mı kardeş arar annemi aradın mı sıkıldım zoraki yaptırım uygulanmasından. Eşimde hak verdi bana ; sen kalk annesi ile konuş Ki asla deme bişey gidince konuşuruz kırma kalplerini dememe rağmen . Şimdi aramıyorlar sık beni ama aradığım zaman sesler hep kötü not: ben kendi ailemi de çok aramam anne baba kardeşler böyle alışmışım ben neyse kızlar ne olur azıcık deneyimleriniz yorumlarınız ile destleklerinizi bekliyorum
Haklısınız lakin zoraki aramak sırf mutlu olsunlar diye ne kadar doğruHayırlı olsun evliliğin
Çok çözülemeyecek problemler değil bunlar
Bence sıkıntıdan birbirinize sataşıyorsunuz
Ben yerinizde olsam kursa gitmeye çalışır yeni arkadaşlar komşular edinmeye bakardım
Eşinizin ailesini de kendi ailenizi de daha çok arayıp sorabilirsiniz belliki onlar sizin aile yapınızda değiller
Sizin arayıp sormamanıza kırılıyorlar
Aramazsan 2 gün 3. Gün laf sokuyorlar misal bugün kayınvalidem 2 gün önce konuşmasına rağmen oğlu ile beni hiç aramıyor ne yapıyor dediinsan 4 dk içinde 8 kez nasıl arar bende mi var acaba gariplik diyorum kim olursa olsun arandığı zaman mutlu olmalı görev haline getirilip huzursuzluk çıkartılmamalı
Elbette haklısınız ama hayatı zorlaştırmamak gerek bazenHaklısınız lakin zoraki aramak sırf mutlu olsunlar diye ne kadar doğruzoraki yapılan her davranış bi yerde çıkmaza düşürmezmi sadece kv kp değil sürekli istenileni vermek onların yada karşındaki kişiye kendini kendi düşünceni hiçe sayarak mutlu etmeye çalışmak kendini mutsuz etmez mi ben kendi aileme nasıl isem eşimin ailesine de öyleyim ne eksik davranırım ne fazla yapmacık olamam karakterime aykırı 18 n de deli çağında değilim çünkü dediğim gibi rabbim bugünlerimizi arattırmasın inşallah düzelirler alışırlar ve anlayış ile karşılarlar
Benimde yaşım 38 ,5 aylık evliyim bide ikinci evliliğim evlenene kadar gayet iyidi bizim de hayaller şunu yapcaz gelecek için planlar neyse aynı eve geçtik hayata başla yeni adım atmışsın biz de çekişiyoruz sürekli siz şehir değiştirmişsiniz ben ülke değiştirdim yurtdışına çıktım bide eşimde durumun farkında eskisi gibi değilsin beni sevmedin pişman gibisin evlendiğine hala da bu sorunları çözemedik evlenmeden öncede kararsızlığım vardı evlenince ilk zamanlar yeniyiz alışma süreci iki farklı kişilik bazı gerçekler beraber yaşamadan bilinmiyor maalesef şimdi bu süreci aşabilecekmiyiz yoksa nolacak ben de bilmiyorum fakat zor bir süreç inşallah sizde toparlarsınız yeni evlenenlerde bu durumlar yaşanıyor fazlasıylaMrb kızlar ben 34 yaşındayım. 2 aylık evliyim o kadar bocalama içindeyim ki ev ,yeni şehir ,yeni iş arafta gibi hissediyorum kendimiİzmir den Ankara’ya gelin geldim ben , burda ne eşimin ne benim hiçkimseniz yok , benim ailem 5 saat eşimin ailesi 4 saat uzaklıkta ... okadar daraldım o kadar bunaldım ki okuyan olur bana tavsiye vermek isteyen olur ben içimi dökmek istedim herşey çok güzel başladı 1,5 senede evlendik ne nişanlılık ne evlilik sürecinde hiç bi sıkıntı tartışma bile yanaşmadı ne aileler ne bizim aramızda çok şükür ... ama evlendikten aynı eve girdikten sonra ( belki benim alışamamın da etkisi var ) incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavgalar etmeye başladık . Ona da bana da herşey batmaya başladı . Misal örnek veriyorum eşimin ailesini o kadar çok severdim ki evlendik onlar bile garipleşmeye başladılar gibi geldi . Balayına git 3-4 kez ara , evimize geldik günde 3-4 kez anne ayrı baba ayrı kardeş ayrı ara , açma yada duyma olaylar çıkar ,sürekli benim aramamamdan şikayetçiler zaten İnan’ın zor bir dönem geçiriyorum ama anlatamıyorum. Sürekli kont altındaymışım gibi hissediyorum anne arar babanı aradın mı kardeş arar annemi aradın mı sıkıldım zoraki yaptırım uygulanmasından. Eşimde hak verdi bana ; sen kalk annesi ile konuş Ki asla deme bişey gidince konuşuruz kırma kalplerini dememe rağmen . Şimdi aramıyorlar sık beni ama aradığım zaman sesler hep kötü not: ben kendi ailemi de çok aramam anne baba kardeşler böyle alışmışım ben neyse kızlar ne olur azıcık deneyimleriniz yorumlarınız ile destleklerinizi bekliyorum
size katiliyorum haftada 2 kez yeter bence bir acayiplik var gercekten insan sorunlu olunca eften puften seyden sorun cikartiyor dikkat etAramazsan 2 gün 3. Gün laf sokuyorlar misal bugün kayınvalidem 2 gün önce konuşmasına rağmen oğlu ile beni hiç aramıyor ne yapıyor dediinsan 4 dk içinde 8 kez nasıl arar bende mi var acaba gariplik diyorum kim olursa olsun arandığı zaman mutlu olmalı görev haline getirilip huzursuzluk çıkartılmamalı
Ayyy valla benim koca da diyo sen beni sevmiyon pişman oldun değil mi diye , bu erkeklerin kafa yapısı aynı demek kiBenimde yaşım 38 ,5 aylık evliyim bide ikinci evliliğim evlenene kadar gayet iyidi bizim de hayaller şunu yapcaz gelecek için planlar neyse aynı eve geçtik hayata başla yeni adım atmışsın biz de çekişiyoruz sürekli siz şehir değiştirmişsiniz ben ülke değiştirdim yurtdışına çıktım bide eşimde durumun farkında eskisi gibi değilsin beni sevmedin pişman gibisin evlendiğine hala da bu sorunları çözemedik evlenmeden öncede kararsızlığım vardı evlenince ilk zamanlar yeniyiz alışma süreci iki farklı kişilik bazı gerçekler beraber yaşamadan bilinmiyor maalesef şimdi bu süreci aşabilecekmiyiz yoksa nolacak ben de bilmiyorum fakat zor bir süreç inşallah sizde toparlarsınız yeni evlenenlerde bu durumlar yaşanıyor fazlasıyla
Küçük küçücük şeyler benim de iki abim var ikisi de evli sor en son ne zaman konuştun gelinler ile hatırlamıyorumNe kadar tuhaf insanlar var
Kardesim evleneli yaklasik 5 ay oluyor , gelinimiz beni bir kere bile aramadi sadece dogumgunumde mesaj atti , hic de aklima gelmedi neden beni aramiyor diye
Annemi arayip aramadigini da bilmiyorum , onu sornak da aklima gelmedi
Hic takilmayin bunlara , icinizden nasil geliyorsa oyle davranin
Amin gerçekten başka memleket alışma yeni evlisin bide evliliğin oturması falan tamamen bir kabus evet erkeklerin kafası hep aynı demek sizinkide aynı şeyleri söylüyormuş bilmiyorum bakalım içten içe boşanma bile kafamdan geçiyor nasıl aşcam bu sorunu bilemiyorumAyyy valla benim koca da diyo sen beni sevmiyon pişman oldun değil mi diye , bu erkeklerin kafa yapısı aynı demek kiDiyorum senin ile Alakası yok bana biraz zaman ver acık olgunlaşıyo sonra yine başlıyo İnan’ın yurt dışına giden gelinler allahım daha çok sabır versin size
O konu da eşim hassas hatta o beni uyarır ne olur lütfen konuştuğumuz tartıştığımız sadece bu oda da kalsın diyeElbette haklısınız ama hayatı zorlaştırmamak gerek bazen
Yoksa küçük sorunlar dev hale geliyor
Kendinize bir zaman belirleyip o günlerde mesela haftada iki gün arayıp diğer günler anlayış isteyebilirsiniz
Yada burada yazdığınız gibi ben çok telefonda konuşmayı sevmiyorum yüzyüze konuşmayı seviyorum gibi bir şey söyleyebilirsiniz
Eşinize de kendi aranızda konuştuklarını başkalarına aktarmaması konusunda uyarın
İnşallah mutluluğunuz daim olur
Amann boşver kızİstedikleri çok bişey değil ama o kadar çok üstüne düştüler ki kendi elleri ile beni kendilerinden uzaklaştırdılar
Zaten anlayışlı olsalar sorun olmayacak ve sende daha rahat alışacaksın , ama yok malesef öyle bir anlayış o yüzden sen kendine ve kocana bak zaman su gibi geçiyor malesefya işte anlamadıkları nokta bu izmirden Ankara’ya geldi evlenip birde biz bu arama konusunda sıkmayalım kızın canını ne zaman isterse o zaman arar desenize hadi beni düşünmüyon evladını düşün arada kalıyor adamcağız
Bu ne yahu 18 kere aramak? Polisi itfaiyeyi falan arasalarmış bari. Evde yangın çıkınca onun cepten aramasına mı cevap verecek zaten insan.Ailesi ile ilgili tek şikayetim bu arama mevzusu aradık açmadın bu kelimeye deli oluyorum uyurlar işleri vardır müsait değillerdir yok hiç yoksa başka hiç bi şeylerine rastlamadım . Eşim artık diyo arka arkaya arayacaklar diye korkuyorum diyo . Kötü niyet yok ama uyuyup kaldık hafta sonu 18 kez aramışlar . Aradım ya tüpün altını kapatmadıysanız ya evde yangın çıkarsa diyorlar
Vallahi kahkaha attım sen çok yaşa emiBu ne yahu 18 kere aramak? Polisi itfaiyeyi falan arasalarmış bari. Evde yangın çıkınca onun cepten aramasına mı cevap verecek zaten insan.
Ben senin yerinde olsam ya yangın çıkarsa deyince yoo ne yangını sevişiyoduk açamadık derim. Bi daha arayamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?