- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
merhaba arkadaslar ben 2.5 yıllık evliyim7 aydan beri bebek istiyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gittim küçük kist varmıs cikolata hamile kalmanı engeller dedi daha snrada aradan 2 ay gecnce tekrar doktora gitmeye karar verdim tedaviye baslamak için bu sefer doktor baska kist gördü bunun ameliyatla alınması gerekiyor dedi ne yapacagımı bilmiyorum cok iyi bir doktora gtmk istiyorum
ayyyyyyy kız ne diyon sen ciddimisin hamilesin galiba yerleşme kanaması olmuş olabilir canım silik çizgi çıkmış bide ya niye resim eklemiyorsun buraya tatlım bizde baksaydık hemen kan testi yaptır canım çok sevindim ya önce üzülmüştüm regl oldun die ama bugün bunu yazıncaşok oldum merakla seni bekliorum
2.testide yapsana varmı evdemoral,m bozuk dün tek damla kan geldi koyu bugün akşama kadar hiç gelmedi şimdi yine geldi çizgi 10 dk içinde çıktı kafam karıştı doğru dürüst sevinemedimadet mi oldum acaba
2.testide yapsana varmı evde
BİRDEN adetin kesilmesi normal değil cnm yerleşme kanaması olabilir..inş hamişsindiryokki canm evde 1 tane aldım
amin inşallah canım içine öyle mi doğuyor ciddimisin yaa biri daha dedi forumda inşallah tez vakitte birbirimize müjde veririz mart ayında sıkı çalışalım bariCanım benimmm kaderimin oyunu Allah razı olsun bende çok umutluydum ama nasip kısmet iste vardir bunda da bi hayir diyorum sende üzülme içini ferah tut dua ediyorum tüm isteyenler icin rabbim güzel güzel bebişler nasip etsin inşallah senin de olacak yakin zaman da nednse icime öyle doguyo insallah :) kızlar sizde üzülmeyin bol bol birbirimiz icin dua edelim burda birbirimize ins müjde verelim :)
BİRDEN adetin kesilmesi normal değil cnm yerleşme kanaması olabilir..inş hamişsindir
bir anönce kalmak istiyorum hamile görünce kendime acıyorum
karbonat testi yapsana yarında idarar testi yaparsınızdeme öyle valla siz böle diyince ben burda ağlıyorum :'( ne olduğum belli değilki belkide değilim allahtan ümit kesilmez:'(
amin inşallah canım içine öyle mi doğuyor ciddimisin yaa biri daha dedi forumda inşallah tez vakitte birbirimize müjde veririz mart ayında sıkı çalışalım bari
karbonat testi yapsana yarında idarar testi yaparsınız
1çay kaşığı karbonatı kullanmadığın kaba koy içine idararını biraz yap eğer kabarırsa fosur fosru hamilesin dibe çökerse değilsin ...bunu bu sitede okudum yaptım kaç kere hep dibe çöktü nekadar doğru bilemem ama eskiden nenelrimiz böle yaparmış kocakarı yöntemi yani
sen kaç yaşındasın canım nerde oturuyosun ev hanımımısın tanışalım
evet cnm bende okudum onu hatta uygulattım etkilimidir gerçekten yaben 26 yaşıma girdim ist oturuyorum canm dediğini yapim bakalım ne olcak :) ben bugün bi yöntem okudum burda çok komikti ama yapanlar hep hamile kalmış cinsel ilşkiden sonra kocamıza bacaklarımızı havaya kaldırıp sallatcakmışızçok etkiliymiş herkes çok ciddiyiz yapın dedi biz hamile kaldık sizde kalırsınız dedi:)
kistim yok ama benim yumurtama sorunum varsoğan suyu için kızlar diğer adetinize 15 gün kala soğan suyu için çok faydalıymış seda sayanın programında ibrahim saraçoğlu dedi kisti olanlarada çok faydalıymış yumurtalıklar canlanıyomuş.... seda sayan diyo herkes bana dua ediyo şuan... bu kürü uygulayanlar hep hamile diyo
evet cnm bende okudum onu hatta uygulattım etkilimidir gerçekten ya
kistim yok ama benim yumurtama sorunum var
kızlarr hamileyimmm şoktayım şuannn 3,5 haftalık hamileyimama kanamam var hastaneye gitcem[/QUOTE
kızzzzzzzzzzzzz nediyon sen ciddimisin ay bu topik sana uğurlu geldi naptın testtemi çıktı hemen cevap yaz ....kanama varsa hemen git hastaneye...
topiğimizin ilk hamilesi sıra kimde bakalım.................
o test yüzünden mi kaldın kız acepbu arada herkese ovulasyon testini öneririm yumurtlama günümü onunla denk getirdim eğer bu ay hamile kalırsam o test yüzünden hamile kalırım :)
kız ne diyon sen ciddimisin aboooooooo noluyo kızlar size vallaha benim topik size uğurlu geldi bi bana gelmedikızlar merhaba iyisinizdir inş...Biraz önce test yaptım silik bi çizgi gördüm....ümitlenmek istemiyorum daha önce yaşadığım olaydan dolayı..resimleri atıcam size bi yorum yapın...:26:
inş canım uğurlu gelmiştir ya..heveslenmekte istemiyorummEki Görüntüle 644581
kız hayırlı olsun bebeğim yaa hamilesin ......
ay inanamıyorum yaa boş değildir bu sefer merak etme içime öle doğdu..
adetin mi geçti nasıl oldu belirtilerin nelerdi anlat:26:
allahım nolur bende kalim
canım bide hemen git bikaç tane test al lütfennnnn onlardada çıkarsa dahada kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?