yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Allahım su mübarek günde sesimizi duy allahım duamızı kabul et rabbimmmmmmmmmmmmm önce sevdiğime kavustur sonra bebişlerimize allahımmmmmm nolur yardım et nolurrrrrr allahım

amin canım amin..
kız ben anlamadın senden
sen evli değilmisin
bekarsan ne bu bebiş isteği kuşum yawww...tabi bende senin gibiydim ama ben seni evli ve çocuk hasreti çeken biri sandıydım

amin canım amin..
kız ben anlamadın senden
sen evli değilmisin
bekarsan ne bu bebiş isteği kuşum yawww...tabi bende senin gibiydim ama ben seni evli ve çocuk hasreti çeken biri sandıydım
bana da dua edin lutfen 1 gunum kaldi cok heyacanliyim hamilelerin duasi hep kabul olurmus

amin canım amin..
kız ben anlamadın senden
sen evli değilmisin

evli diilim kuzu sevdigimden bebek istiyorum hayırlısı ile evlenmek istiyorum.banada dua et sevdiğimle evlenip mutlu yuva ve saglıklı tatlı cocuklarımız olsun :)

kasıklarımda adet sancısı baş gösterdi..belli bu ay olmadı...regl sancısına benzer bi sancı olur mu kızlar gebelik başlangıcında.gidip test yapmak istemiyorum ne biliyim beklemek istiyorum..

kasıklarımda adet sancısı baş gösterdi..belli bu ay olmadı...regl sancısına benzer bi sancı olur mu kızlar gebelik başlangıcında.gidip test yapmak istemiyorum ne biliyim beklemek istiyorum..

regl sancısı oluyor canım bendede olmuştu ama bitürlü regl olamıyordum meğerse hamileymişim ve şuan hala var o sancı arada bekle sen 1hafta geçmeden yapma test

ben adet oldum kizlar bugun dogum gunumuydu belki hediyyem gelir diye cok heyacanlanmisdim ama olmadi kismet

13 aylık evliyiz hiç korunmamaya rağmen halen olmadi.
Nasıl olsun ki bende polip 1cm lik, esimde varikosel var ikimiz de ameliyatlıgız yani.
Bizim durumumuzda olup da hamile kalan da var yok değil ama benim için imkansız geliyor.. Ameliyattan sonra inşallah gelir bebisim.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

ayy neler olmus burda ne guzel sanirim suan eskilerin hepsi hamile allah daim etsin darisi olmayanlarin basina kaderimin oyunu senin adina cok sevindim hayirlisiyla rabbim kucaginiza almayi nasip eder insallah :)

Kızlar bat 20 temmuzdu felaket bel ağsı vardı ara ara kasıklarımda sancılar ama adet olmadım hala pazar merattan test yaptım tek çizgi ne yapacağımı bilemedim :18: :18: :18:
Bel ağrımda hafifledi ama geceleri yine oluyo hafif de akıntı var ve hiç gecikmezdim ben 28 de bir olurudum ne yapayım kızlar yardım edin

benim bat da 21 temmuzdu aynı durumdayım bekliyorum.kasık ağrılarım var..test yapmadım ama bi süre daha bekliycem..umutlanmak istemiyorum hamile olmadığımı düşünüyorum.canım sen eğer ki çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin?

regl sancısı oluyor canım bendede olmuştu ama bitürlü regl olamıyordum meğerse hamileymişim ve şuan hala var o sancı arada bekle sen 1hafta geçmeden yapma test

şu an bekleyişteyim tatlım halen olmadı...ama bu ay olmaz hissetmiyorum...ilgine teşekkürler . ben senin hamileliğine çok sevinmiştim.Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin yavrunu.

pazar evde test yaptım tek çizgi çıktı. kan testine gitmeye korkuyorum ya negatifse di,ye o yüzden bekleyebildiğim yere kadar bekleyecem benim şiddetli bel ağrım vardı geçti bugün rahatım ama akıntı var hatta her seferinde acaba oldu mu diye gidiyorum bişey yok :18:

Son düzenleme:

hemen hemen aynı moddayız..Dikkatimi başka şeyler vermeye çalışıyorum ama olmuyo.gidip gidip acaba geldi mi diye bakıyorum inatla test yapmıcam.ama bi taraftan da hissedersinya ben de bu ay yok diye hissediyorum.Allah hayırlısını versin..Kaçıncı denemeniz?

2. ayımız canım bende bilmiyorum ki hissedemiyorum hep hayal etmiştim testi yaparken 2. çizgiyi görücem diye ama çıkmadı gölge bile değildi bekleyecem bende inatla sonra gidecem doktora çünkü hiç gecikmezdim 28 de bir olurdu

haberleşelim canım yaa..benim ilk denemem o yüzden pek sanmıyorum.Bi de benim ara ara gecikmelerim olurdu o yüzden ümitlenmek istemiyorum.Yine de moral bozmak yok tamam mı daha işin çok başındayız..

Maalesef kırmızı kartı yedim :'(

Hayırlısı olsun canım yaa..Ben de dün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi gördüm..ama yine de içim rahat değil yine de umutlanmak istemiyorum.bekleyişteyim..Regl sancısı dışında hiç bir belirti yok ki umutlanayım ne uyku hali ne yorgunluk ne iştahsızlık ..

canım o testte silik çıkıyorsa hamilelik kesin oluyor bence kan ver hamilesin

canım o testte silik çıkıyorsa hamilelik kesin oluyor bence kan ver hamilesin

valla bugün ayaklarım çok üşüyo genelde regl olmadan önce öyle olur hiç heveslenmek istemiorum :S ama hafta sonuna kadar beklicem regl olmazsam kan testi yaptırıcam.Bugün 30 .günüm normalde ara ara geciktiğim olur 32 33 gün gibi falan olduğu oluyo..Burda da bizden başka kimse kalmadı sanırım :)))

ama silik çizgi görmüşsün bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…